Bilirkişi gelip makineye bakmadı bile karar için. Üstünkörü bir şekilde vermişler. garantisi bitmiş falan deyip sanki biz bilmiyoruz garantisinin bittiğini. Gizli ayıplı mal var ortada.
Üstadım...Yol bisikletiyle ilgili sıkıntı yaşadım. İl hakem heyetine verdim.. Bana gelen mühendis çok iyi biriydi ama bisiklet ve olası kazalarından hiç bilgisi yoktu. 1 saat bilgi verdim. O bilgileri yazılı kaynağa çevirdi.. 3 ay sonra ürün bedelini geri aldım.
Burada tüketici bilinçli olma zorunda.. Süreçleri hep belgelemek ve bu belgeleri bir kenarda sart.
Ben mahkeme sürecini başlatırken 6 sayfa dosya verdim...
Sizin için sıkıntı yok..
Gizli ayıptan işlem yapacaklar..sadece ısrarcı ol.
Makina hangi model?
daytone1
kullanıcısına yanıt
Beko d3 diye bir makine. Thh ret kararı verdiği için nasıl ısrarcı olabilirim acaba Siz bilirkişi ile konuşup derdinizi, bildiğinizi anlatabilmişsiniz ben de öyle bir durum olmadı başvuruya bakıp garanti süresi bitmiş diye karar vermişler. Ayıplı mal diye konuyu belirtmeme kronik problemi olduğunu anlatmama rağmen.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ellekem
kullanıcısına yanıt
malesef türkiyede hukuk sistemi bu tip şeylerle çok ilgili değil ben parasını verip değiştirdim sepetleri tüketici hakem heyetinin böyle yapabileceğiini bildiğim için
aynı firmanın buzdolabının 3,5 yılda motoru bozuldu onuda cebimizden yaptırdık. yeni takılan motor farklı bu 10 yıl gider diyorlar birde ustaları. 0 buzdolabının motoru daha kısa ömürlüymüş ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: ellekem
Beko d3 diye bir makine. Thh ret kararı verdiği için nasıl ısrarcı olabilirim acaba Siz bilirkişi ile konuşup derdinizi, bildiğinizi anlatabilmişsiniz ben de öyle bir durum olmadı başvuruya bakıp garanti süresi bitmiş diye karar vermişler. Ayıplı mal diye konuyu belirtmeme kronik problemi olduğunu anlatmama rağmen.
15 günlük itiraz süresinde itiraz edebilirsin ama 15 geçtikten sonra kanuni olarak yapılacak bir şey yok. En azından sepetleri ücretli alacaksan dışardan satın al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme