Şimdi Ara

ARÇELİK SÜPER ÇEYİZ KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
6
Favori
3.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yeni başlayan bir kampanya var arkadaşlar, Süper Çeyiz seti kampanyası ile ÖTV indirimli 500 lt üzeri buzdolabı, 8 kg ve üstü çamaşır makinesi ve 3 program ve üstü Bulaşık makinesi aldığınızda 749 tl değerinde 8314 Solo Turbo fırın ya da 919 tl değerinde 2772 KTİ Kurutma makinesi hediye ediliyor. Ayrıca diğer Arçelik kampanyalarının aksine hemen kurulum şartı yok, yıl sonuna kadar kurulum ya da Nakliye yaptırmanız yeterli.
    Kampanya Arçelik.com.tr'den henüz yayımlanmadı. Şu anda sitedeki kampanya belirlenmiş hazır paketler, ürünlerden seçim yapamıyorsunuz orada yazan indirimler ÖTV dahil fiyatlardan yapılmış indirimler yani reel indirimler değil.
    Yeni kampanya sadece sirküler olarak bayiilere bildirildi, yetkili bayinizden ısrarla isteyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 25 Şubat 2017; 18:50:53 >

• fırın hediyeli kampanya iyi gibi. istediğimiz modeli seçemiyoruz galiba değimi hocam yoksa benmi yanlış anladım
    https://www.arcelik.com.tr/kampanyalar.html
  • mcgul kullanıcısına yanıt
    Yeni kampanyada istediğinizi seçebiliyorsunuz. Fırın veya Kurutucu seçmeli hediye alıyorsunuz, Ama 500 lt ve üstü Buzdolabı, 3 program ve üstü bulaşık makinesi, 8 kg ve üstü çamaşır makinesi olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 25 Şubat 2017; 18:51:36 >
  • hocam fırsat iyi gibi. teşekkür ederim haber verdiğiniz için. sağolun.
  • Hocam tavsiye modelleri belirtebilir misin fiyatları ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltendymion L kullanıcısına yanıt
    benim için daha iyi olur hocam model seçebilmek bi şekilde uydururum hangi tarihe kadar alabiliyoruz peki?
  • Kurulumun bi tarihe kadar yapılması şartmış yoksa kampanyadan faydalandırmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Temmuz Kampanyaları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiye ettiğiniz set hangisi olur bilgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

• Kampanya iyi güzelde kampanya detaylarında 28 Şubata kadar diyor. yani 3 günlük bir stok eritme çabası gibi geldi.

https://www.arcelik.com.tr/beyaz-esya-kampanyalari.html?c=CG38006&OM.zn=Anasayfa%20Rotater-w26&OM.zpc=31497&OM.bzn=Anasayfa%20Rotater&OM.OSB=31497
  • http://www.arcbayicatalbas.com/ARCELIK-2580-CEI-INOX-KOMBI-BUZDOLABI,PR-16343.html?ref=akakce&v=1.54.2

site hakkında bilgim yok ama bu sitede fiyatlar daha uygun.
    pazarlık yapılarak fiyatlar belki daha aşağı da çekilebilir.
    arçelik yetkili satıcısı olduğu yazıyor.
    bi ara forumda da yetkili bir satıcı vardı diye hatırlıyorum bir çok kişi alışveriş yapmıştı.
  • replaa R kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada hesabıda olan Çorum iline ait bir bayii sanırım.
  • Az önce bayiye gittim.Kurutma hediyesi falan hikaye.Kurutmayı hediye almak istedim diye liste fiyatlarını değiştirdi.500 lira fark koydu.Bilginiz olsun.

Ben kampanya öncesi de sonrası da fiyat almıştım o yüzden biliyorum.Aynı fiyatlara kurutma hediyesi de vermiyor uyanık arkadaşlar

• ANKASTRE FIRIN FIRSATLI ÇEYİZ PAKETİ 3Şimdi Arçelik’e gelin yılın en büyük fırsatına ek 7 yıl garanti ve ankastre fırın hediyesi ile 8.183 TL yerine 6.437 TL’ye sahip olun. Paket içeriği 8103 YPS Çamaşır makinesi, 6354 I Bulaşık Makinesi, 2580 CEI Buzdolabı ve hediyesi 9623 MDI Ankastre fırın.

arkadaşlar verdikleri bu kampanyayı bi inceleyeyim dedim ve n11 den fiyatları karşılaştırdım. hediyesi hariş 5759 tl tutuyor. çek indirim kullanmadan. ankastre fırınıda katar isek 750 tl civarı 6509 tl yapıyor. varın hesabını siz yapın bu üçkağıtçıların...
  • Simdi ciktim bayiden bence fiyat iyi hepsi a sinifi ve 7 yil garantili a sinifi uzerlerinde tektek fiyatlari var toplayinca 4350 yapiyor yani 750 tl degerindeki firini hediye etmis oluyorlar yeriniz yoksada araliga kadar bekletip garantisi kurulunca basliyor ben alacagim kismet olursa

• Çeyiz Paketi 4 e baktım tvnin fiyatını da içine koymuşlar zaten.

Buzdolabı 3600
    Çamaşır Makinesi 1600
    Bulaşın Makinesi 1600

Paket toplam 6800 lira.

Açıklamaya 9266 yerine 7507 liraya yazmışlar.

Bu nasıl indirim ben anlamadım.

Kaldı ki o paketi bayi pazarlığıyla 6500 altına alırsın.
  • Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bayii'ler kar maksimize etmek için fiyatların üstüne ekleme çabası içindeler. Bence şu şekilde davranın, beğendiğiniz ürünleri ödeme şeklinize göre hesaplatın, daha sonra son aşamada Arçeliğin hediye kampanyasından bahsedin zaten Arçelik bu üç ürünü alana 650 TL paro indirimi yapıyor, bayii açısından bir zarar yok, isterse bayii 650 TL değerinde ne isterseniz verebilir. Arçeliğin böyle bir esnekliği'de var, çakal bayii görürseniz çıkın farklı bir bayii deneyin, mutlaka işini düzgün yapan bayii vardır. Arçelik bulamadınız Beko'ya bakın aynı kampanya onlarda da geçerli, uyanıklara göz açtırtmayın. Ben de izmir'de yetkili bir bayii de çalışıyorum, isteyen arkadaşlara Kampanya için yardımcı olurum. Tavsiye konusuna gelince bu tamamen kişisel seçim ama ben olsam. 5507 NE + 8103 YP + 6233 kombosu yapar. Kurutma makinesini bedava alırdım.

• shadowtr kullanıcısına yanıt
    Sitesindeki paketlere bakma kardeşim yalan onlar, yeni kampanya daha iyi.
  • mcgul kullanıcısına yanıt
    31 Aralık son gün Nakliye ya da Montaj yaptırmak için.
  • zaferagkaya Z kullanıcısına yanıt
    31 aralık son tarih. Bu yıl evlenecekler için süper.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.