< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 22 Aralık 2023; 5:44:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 22 Aralık 2023; 5:44:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ilk 100 ilan ücretsiz diye biliyorum Edit: ilk 100 2. el ve sıfır ilanı belli katagorilerde ücretsiz aşağıdaki linke göre < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Kasım 2023; 16:43:8 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ödüller ile ilgili bir kaynak buldum konuyu güncelledim denenebilir gibi fena değil |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Daha birçok indirim... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 16 Kasım 2023; 18:29:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çark nerde çıkıyor yanımdada mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Kasım 2023; 21:29:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sizde yanımda uygulaması zaten yüklü müydü? Ben ilanları oluşturdum çarkı çevirmeye hak kazandınız diye bildirim geldi dediğiniz gibi kampanya sayfasına yönlendirdi çark kampanyasına tıklayınca kampanya koşulları çıkıyor ortada çark falan yok. Sonrasında yanımda uygulamasını da yükledim ama yok. Sahibinden'e yazdım ama bir de size sorayım dedim. |