Şimdi Ara

Arçelik&Telefunken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün siteye topluca uydu bağlantısı yapıldı. Öncelikli sorum sistemin maliyeti ile ilgili, yönetim her daireden 250 şer milyon topladı, toplam 140 daireyiz, üç çanak kuruldu ve 36 kanal var, sizce bu fiyat makul bir fiyat mı? Diğer sorum: 63 ekran Arçelik marka televizyonum bu kanallardan sadece üç tanesini bozuk bir şekilde gösteriyor, 37 ekran olan Telefunken marka televizyonum ise 36 kanalın tamamını net bir şekilde gösteriyor (bağlantı yerlerini,kabloyu ve fişi aynı kullandığım halde). Ne tür bir sorun sizce? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• iki televizyona da aynı yerden ek almışsındır. diğeri yayını bölüyordur. 37 ekranın bağlantısını çıkar da dene sanırım cevap alırsın.
  • iki televizyona da aynı yerden ek almadım aynı fişe önce 37 ekranı takıyorum gayet güzel gösteriyor, çıkarıp 63 ü takıyorum üç tane kanal bulabiliyor.
  • O ZAMAN BAND AYARLARIYLA OYNA. BAZI TELEVİZ YONLAR VHF BANDINDAN ALABİLİYOR.
  • c ile s var vhf i bulamadım
  • 250 milyon çok yaw daire sayısı yukseldikce fiyat duser
    biz 12 daire ye 90 ar milyon verdik çift çanak kurdurduk
    dusun artık hadi olsa olsa 150 milyon olsun 250 neymiş bence git adamlardan fatura bilgisi al neyi kaça almıslar
  • Banada çok gelmişti ama haksızlık yapmamak için emin olmak istemiştim. Bu arada hiç bir daireye receiver verilmedi bu durum maliyeti düşürür mü yükseltir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.