Şimdi Ara

VESTEL 43U9500 VS GRUNDIG 43GDU7900B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe 2500 lira civarı aralarında kaldım,kullanan bilen arkadaşlar varsa yorum yaparsa sevinirim.

• Aynı ikilemde kalmışız .servis desteği bakamından grundig kalite bakımından Vestel öne çıkıyor bende bu üki üründen birini iki üç gün içinde alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: araman

Aynı ikilemde kalmışız .servis desteği bakamından grundig kalite bakımından Vestel öne çıkıyor bende bu üki üründen birini iki üç gün içinde alıcam
    Hocam bende de şöyle bir izlenim oluştu oradaki ayarlardan mıdır nedir grundig daha canlı gözüktü gözüme sağdan soldan da baktım ips panel gibiydi çözünürlük aynı panel tipi aynı neyden kaynaklı daha canlı gözüktü anlamadım.Sesler nasıl bilmiyorum ama Grundig için yazılımsal kısmında sıkıntı var diyolar biraz yani akıllı özelliği gerideymiş.
  • seni yanıltmak istemem ama ablam yaklaşık 3-4 sene önce vestel tv aldı tv den pek anlamazlar 49 inch bir modelini aldı. tv ye baktım renkler baya cansız göründü bir el attıktan sonra ayarlardan renk ayarı yaptıktan sonra baya canlı oldu bende tatmin oldum o zaman. alt kat komşumda da yalan olmasın ama sanki grunding diye hatırlıyorum 32 inch tv vardı onların tv de 2-3 yıllık. 5-6 ay önce antende sorun yaşamışlar bana söyledi onu yaptık yaptıktan sonra bir de renk ayarlarına baktım en canlısını yaptım ama tatmin etmedi açıkçası. bunlar 3-4 yıllık televizyonlar yeni modellerde durum nedir bilmem. komşunun televizyonuda büyük ihtimal grundingdi ama bir ihtimal seg vs. olma ihtimalide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

seni yanıltmak istemem ama ablam yaklaşık 3-4 sene önce vestel tv aldı tv den pek anlamazlar 49 inch bir modelini aldı. tv ye baktım renkler baya cansız göründü bir el attıktan sonra ayarlardan renk ayarı yaptıktan sonra baya canlı oldu bende tatmin oldum o zaman. alt kat komşumda da yalan olmasın ama sanki grunding diye hatırlıyorum 32 inch tv vardı onların tv de 2-3 yıllık. 5-6 ay önce antende sorun yaşamışlar bana söyledi onu yaptık yaptıktan sonra bir de renk ayarlarına baktım en canlısını yaptım ama tatmin etmedi açıkçası. bunlar 3-4 yıllık televizyonlar yeni modellerde durum nedir bilmem. komşunun televizyonuda büyük ihtimal grundingdi ama bir ihtimal seg vs. olma ihtimalide var.
    Ya hocam vestelde beni cezbeden 3 yıl garantiydi açıkcası çünkü artık tüm ürünler 2-3 yıl arası sorun çıkarıyor en fazla çünkü malzeme kalitesini bilerek öyle yapıyorlar yeni düzen öyle.Ama grundig de 3 yıl yapıyormuş arçelik bünyesinde bir de dediğim gibi mağazalar bu işi ayarlıyor orada renklerini falan grundig hem gözüme iyi gözüktü hem de adam bayağı övdü vesteli doğru dürüst göstermedi bile şimdi onda görüntü yok dedi geçiştirdi

• Televizyonların demo görüntülerini izlemeden karar vermeni tavsiye etmiyorum 32" inch grundig aldım odama ufak ışık sızması çıktı değişim talebini kabul ettiler yarın kurmaya gelecekler başka bir marka olsa vermemek için 40 takla atardı diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: araman

Aynı ikilemde kalmışız .servis desteği bakamından grundig kalite bakımından Vestel öne çıkıyor bende bu üki üründen birini iki üç gün içinde alıcam
    Hocam aldın mı cihazı ben tercihimi vestelden yana kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49FB7500 Kullanan?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Abagnale JR.

Hocam aldın mı cihazı ben tercihimi vestelden yana kullandım.

Alıntıları Göster
    henüz alamadım Grundig teslim sürerlerinde sıkıntı var sanırım bende vestele yönelicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.