|
Bildirim
AI modeli kullanmak korkunç işlem gücü ve bellek gereksinimine sahip.
Makinenin duruma göre daha az enerji,su harcaması bir çeşit oto-optimizasyon ve bu onu yapay zeka sahibi yapmıyor. biraz "akıllı" birşeyler yapınca adına yapay zeka demek doğru değil. Geçenlerde gigabyte da aynını bir monitöründe yaptı. (yapayzekalı monitör piksel yanmasını önleyecek falan). Bir konuda algoritmaya sahip olması onun zekaya sahip olduğunu göstermiyor ki.. Kodlandığı algoritmanın dışında kalacak herhangi bir senaryoda monitörü kapatmak dışında bir çözüm bulabileceğini düşünüyormusunuz sözde yapay zekanın, ben düşünmüyorum. Eskiden beri olan şeyler bunlar, şimdi adına yapay zeka demeye çalışılıyor hepsi bu. Kısa özet "Akıllı" kelimesinin içi boşalınca sıra "Yapay zeka" ya geldi. |
beşpara etmez marka.yok yapay zekaymış.evime arçelik marka ne aldıysam bozuk çıktı.rezilsiniz
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Aralık 2023; 15:04:45 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yapay zeka şaşırıyormuydu yaw allalllaalaaa |
|
|
Mahsun Karacayoutube 2050 YILINDA ROBOTLAR BİZİ ÇAKKAL EDİNCE https://www.youtube.com/shorts/AuZrSv818wU?feature=share |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Aralık 2023; 15:58:38 > |
Yapay zekalı tren konusunda da yazmıştım. Bu sadece günün modasına uymaktan başka bir şey değil. Bu cihaz aynı özelliklerle 10 yıl önce üretilseydi adına bilgisayaralı çamaşır makinesi diyeceklerdi o kadar. |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|