Şimdi Ara

Arçelik ve Beko TVler için Gizli Menü ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
67.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefunkenler de nedır bu servıs menusune gırıs... bendekı 82 ekran 16.9 formatında 50hz tv den
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

telefunkenler de nedır bu servıs menusune gırıs... bendekı 82 ekran 16.9 formatında 50hz tv den

bazı monellerinde hızlı bir şekilde tv üzerinden V- bas, uk üzerindeki teletext tuşlarındaki saat işaretine bas ekrana gelir...
    ÖNEMLİ NOT:vermiş olduğum servis menüsü ayarlarında değişiklikler yapmanızı tavsiye etmem yanlış bir ayarda tv arızaya geçer...
  • ee beyler yani arçelik yok mu servis menüsü ya?vallahi bıktım artık yamuk görüntüden en son servisi çağırcam herhalde.
  • Orjinalden alıntı: duncan21

ee beyler yani arçelik yok mu servis menüsü ya?vallahi bıktım artık yamuk görüntüden en son servisi çağırcam herhalde.
    [/quote
    yukarıda verdiğim ARÇELİK TV servis menüsüdür
    tvnin modelini yazarsan notlarıma bir bakarım dostum.
  • Hocam televizyonun görüntüsü süper herhangi bir arıza yok,sadece rgb de siyahlar biraz fazlaca siyah hepsi bu,ayrıca bu tv nin aynı özelliklerine sahip arçelik versiyonunda da aynı olay var!..servis menüsü olsa ayarlanabilir belkide.
    quote:

Orjinalden alıntı: bay_x

quote:

Orjinalden alıntı: madmax

Dostum aşağıdaki özellikleri bulunan tv. min problemi, aslında problemmi tam oda belli değil fakat bana göre problem sayılır ben uydu , dvd cihazımı ve vs. cihazlarımı scarttan bağlayıp, cihazlardanda rgb çıkış seçip(daha kaliteli olacağından)izliyorum fakat tv de şöyle bir problem var,rgb olarak izlediğinizde siyah rengin tonlarını alamıyorum yani koyu gri,koyu kahve vs. gibi, tamamı simsiyah görüntüleniyor fakat svideo seçtiğimiz zaman durum daha iyi oluyor,sorunun rgb katlarındaki bir takım ayarsızlıktan olabileceğini zannediyorum.Bu konuda servis ayar kodu ile yardımcı olursanız sevinirim...

BEKO F-782 VDNX PIP Flat Silver (Sehpalı)

ÖZELLİKLER100 Hz dijital taramaVirtual Dolby Surround20 Watt Subwoofer hoparlörMEGAVİZYON (Resim dondurma,sıralı 12 program tarama)AVL (Otomatik ses seviyesi sınırlama)PAL Secam BG/NTSC video gösterimiNICAM stereoS-VHS ve SIDE yan Audio-Video girişleriÜç SCART bağlantısıOtomatik programlama ve sıralama5 band grafik ekolayzerSWAP (Geri dönüş)Programlanabilir açılma kapanmaHarici hoparlör çıkışıMEGATEXT (100 sayfa hafızalı teletekst)Dijital filtreleme ile net görüntüStereo kulaklık girişiKablolu yayınlara uygunL. Box ve ayarlanabilir Subtitle resim formatıÖzel sehpası ile birlikte satılmaktadırTam düz kare geniş ekran (16:9)Çift tuner PIP (Resim içinde resim)PAP:Resim + resimPAT:Resim + TXTÜç aşamalı zoomSese derinlik veren Space Sound efektiDinamik basDigital CTI (Renk keskinliği artırma)Digital Combfilter (Karlanmayı önleme)Digital LTI (Parlaklık geçişlerinde iyileştirme)Akıllı görüntü ve ses ayarı (Smart Control)Auto/16:9/4:3/L.Box/14:9/S.Title 1&2 resim formatıFastext (512 sayfa hızlı teletext)2x12 W + 20 W (RMS) ses çıkış gücüSilver renk

dostum senin tv servisi bi ziyaret edecek serviste eeprom hex ini ayarlıyacaklar, olmaz ise future box değişecek. senin yapabileceğin bişiy değil servis çağır.

• bay-x kardeşim yukarıdakini denedim mlesef olmuyor.tv modeli tv-2472 100hz 72 ekran arçelik bakabilirsen sevinirim.
  • quote:

Hocam televizyonun görüntüsü süper herhangi bir arıza yok,sadece rgb de siyahlar biraz fazlaca siyah hepsi bu,ayrıca bu tv nin aynı özelliklerine sahip arçelik versiyonunda da aynı olay var!..servis menüsü olsa ayarlanabilir belkide.
    quote:

Orjinalden alıntı: bay_x

quote:

Dostum aşağıdaki özellikleri bulunan tv. min problemi, aslında problemmi tam oda belli değil fakat bana göre problem sayılır ben uydu , dvd cihazımı ve vs. cihazlarımı scarttan bağlayıp, cihazlardanda rgb çıkış seçip(daha kaliteli olacağından)izliyorum fakat tv de şöyle bir problem var,rgb olarak izlediğinizde siyah rengin tonlarını alamıyorum yani koyu gri,koyu kahve vs. gibi, tamamı simsiyah görüntüleniyor fakat svideo seçtiğimiz zaman durum daha iyi oluyor,sorunun rgb katlarındaki bir takım ayarsızlıktan olabileceğini zannediyorum.Bu konuda servis ayar kodu ile yardımcı olursanız sevinirim...

BEKO F-782 VDNX PIP Flat Silver (Sehpalı)

ÖZELLİKLER100 Hz dijital taramaVirtual Dolby Surround20 Watt Subwoofer hoparlörMEGAVİZYON (Resim dondurma,sıralı 12 program tarama)AVL (Otomatik ses seviyesi sınırlama)PAL Secam BG/NTSC video gösterimiNICAM stereoS-VHS ve SIDE yan Audio-Video girişleriÜç SCART bağlantısıOtomatik programlama ve sıralama5 band grafik ekolayzerSWAP (Geri dönüş)Programlanabilir açılma kapanmaHarici hoparlör çıkışıMEGATEXT (100 sayfa hafızalı teletekst)Dijital filtreleme ile net görüntüStereo kulaklık girişiKablolu yayınlara uygunL. Box ve ayarlanabilir Subtitle resim formatıÖzel sehpası ile birlikte satılmaktadırTam düz kare geniş ekran (16:9)Çift tuner PIP (Resim içinde resim)PAP:Resim + resimPAT:Resim + TXTÜç aşamalı zoomSese derinlik veren Space Sound efektiDinamik basDigital CTI (Renk keskinliği artırma)Digital Combfilter (Karlanmayı önleme)Digital LTI (Parlaklık geçişlerinde iyileştirme)Akıllı görüntü ve ses ayarı (Smart Control)Auto/16:9/4:3/L.Box/14:9/S.Title 1&2 resim formatıFastext (512 sayfa hızlı teletext)2x12 W + 20 W (RMS) ses çıkış gücüSilver renk

dostum senin tv servisi bi ziyaret edecek serviste eeprom hex ini ayarlıyacaklar, olmaz ise future box değişecek. senin yapabileceğin bişiy değil servis çağır.

vermiş olduğun bilgiyegöre senin tv normal ve bu serilerdeki 100Hz lik dijital taramadan gelen bir özellik hiç tvni elleme derim dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

bay-x kardeşim yukarıdakini denedim mlesef olmuyor.tv modeli tv-2472 100hz 72 ekran arçelik bakabilirsen sevinirim.

servisten senin tv ye uygun olan menüyü almıya çalışırım dostum fakat seri yeni olan serilerden olduğu için vermiyebilirler istersen bay_20x@hotmail.com msn den görüşelim dostum.
  • Arkadaşlar bugün şahit oldum. Servisler başka TV tamircileri servis menüsüne girip ayarlama yapmasın diye servis menüsünü kilitliyorlar. Servis menüsüne girmek için şaseye müdahele etmek gerekiyor. Bence fazla kurcalamayın. Entegresi bayağı palıymış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnderMind

Arkadaşlar bugün şahit oldum. Servisler başka TV tamircileri servis menüsüne girip ayarlama yapmasın diye servis menüsünü kilitliyorlar. Servis menüsüne girmek için şaseye müdahele etmek gerekiyor. Bence fazla kurcalamayın. Entegresi bayağı palıymış.

hiçbir servis servis menüsünü kilitliyemez yalnız arçelik tv lerdeki servis menüleri iki farklı kumandayla ekrana çıkar...
  • Arçelik tv 5484 silver servis menüsü nasıl olmalı.bu modelde tv si olanlar tv sinin servis menüsünü foto atabiliriseniz sevinirim arkadaşlar.
    Teşekkürler ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar meraba bende beko tuplu hotel tv var. Uydu cihazi baglayamiyorum av ye gecince siyah bir ekran uydu alicisini goremiyorum servis menusune giris yaptim ama herhangi bisey bulamadim yardimci olurmusunuz ?

• arçelik 56-200 hd lcd tv bi televizyonum var bunun sağ tarafında küçük bi siyah şerit var ekran sola kaymış nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunnuz
  • Selamunaleküm Arkadaşlar Sizden Bir Ricam Var benim Televizyon tüplü arcelik tv2470 çift scartlı Ekran kayık bir şekilde renginde sıkıntısı yok servis menusuna nasıl girerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.