Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilk taksit cekildi galiba. Bu arada iade almayip beklemek icin sebebim daha cok. Siparis vereli bir hafta oldu, biraz daha bekleyebilirim. Parasini verip araliktan beri bekleyenler icin asil zor durum.
  • bugün arayan yok mu ilk talihli olmak istemiyorum
  • careem1981 kullanıcısına yanıt
    Dun aramistim ben, sirami savdim. Bana soylenen bugun bayilere depodan cikis yapilacak. Eger aldigim yere stok verilirse Cuma gunu alabilirmisim.
  • Ben arayacağım öğlen gibi.

Yalnız diğer stok takip konusunda bir arkadaşa Sony yeni partinin 1.700 TL'den satılacağını söylemiş.

Biz aldık 1.400'den, yeni parti 1.700.. 300 TL çok yüksek fark. Öyle olursa mecburen bekleyeceğiz Beko-Arçelik stok girişini.

Vay anasını arkadaş...
  • metal can kullanıcısına yanıt
    Ben 11 Aralıkta yaptım ödemesini :D bu arada banada mal depoda dağıtımı bekliyor dediler dün aksam saat 6'ya doğru, ne depoymuş arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 22 Ocak 2014; 11:26:53 >
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    Hocam bir siz kaldınız eskilerden alamayan inşallah bu sefer alırsınız ama bana 2 hafta boyunca depoda dağıtım bekleniyor bir de yıl sonu sayımı var demişlerdi. Yalnız bunuda bilin calışan bana patron hepsini PS4 cafeye sattı demişti kesin böyle bir iş çeviriyorlar arkanızdan, ürünleriniz geldiği gibi toptan aldıkları için başkalarına satılıyor. Yalandan daha kötü hakkınızı yiyorlar Arçelik LCD almıştım serviste içine ettiler garantisi bittiği gibi bozuldu, LG led aldım keyfime bakıyorum. PS4 konusundada üçkağıtçılar! Killzone bundle aldım 1700 TLye şimdi Trde standart paket o kadar oldu bence daha fazla zaman kaybetmeyin diğer teknomarketlere gidip sıraya girin ön sipariş için şubat ayında kesin kavuşursunuz Dürüst olmadıkları için söylüyorum yok yerli şirket yok benim insanım kazansın demeyin, paranızla rezil oluyorsunuz bozuk cıksa servise gider ki değiştirmeleri gerekir yapmıyorlar

• Dikkat dikkat!! Son durum bilgilendirmesi yapıyorum

Aldığım Beko'nun müdürü ile görüştüm. Ürünlerin merkez depoda olduğunu, kendilerine bugün sevkiyatların yapılmasını beklediklerini, karışıklık yaşanmaması için dün merkezin sipariş veren bayileri tek tek arayıp satış adedi ve satılan kişi isimlerini aldıklarını söyledi. Yarın teslimatı yapmayı bekliyoruz bilgisini aldım.

Yeni bilgi gelene kadar en taze bilgi bu

edit: @Fast_Tortuga dostum telefona çıkan bayan bana da haftasonunu bulacak dedi. Ben oranın müdürü ile görüştüğümü ve bugün gelmesi gerektiğini söyleyince müdüre aktardı. Müdür bana yukarıdaki bilgiyi verdi. Haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 22 Ocak 2014; 12:24:35 >

• Arçelik'e adımı yazdırmıştım geldiğinde arayacağız demişlerdi 1.5 aydır haber yok kendilerinden çok şükür ki 18 Ocakta Teknosa'dan kaptım PS4'ümü. Arçelik'e kalsak ne zaman haber verirlerdi acaba! Alamayan ve haber bekleyen arkadaşlar umarım bi an önce kavuşursunuz konsollarınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Dikkat dikkat!! Son durum bilgilendirmesi yapıyorum

Aldığım Beko'nun müdürü ile görüştüm. Ürünlerin merkez depoda olduğunu, kendilerine bugün sevkiyatların yapılmasını beklediklerini, karışıklık yaşanmaması için dün merkezin sipariş veren bayileri tek tek arayıp satış adedi ve satılan kişi isimlerini aldıklarını söyledi. Yarın teslimatı yapmayı bekliyoruz bilgisini aldım.

edit: @Fast_Tortuga dostum telefona çıkan bayan bana da haftasonunu bulacak dedi. Ben oranın müdürü ile görüştüğümü ve bugün gelmesi gerektiğini söyleyince müdüre aktardı. Müdür bana yukarıdaki bilgiyi verdi. Haberin olsun.

Teşekkürler bende şikayet var mesaj attım şikayet etmiştim maksat işleri hızlandırsınlar merakla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Dikkat dikkat!! Son durum bilgilendirmesi yapıyorum

Benim de dun aldigim bilgi bu sekilde.

• Ben dün öğrenci oldğum ve kredi kartım olmadığı için bekodan aldım acaba bu haftaki partiye bana verirlermi ? Vermezlerse bir dahaki parti ne zaman ?
  • NalcakarS kullanıcısına yanıt
    Okullar sömestre girdiği için ocak sonu-şubat başı gibi bir parti mal daha gelicek deniyor.
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    aynı bilgiye bende ulaştım, işallah bu sefer kavuşuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutesh -- 22 Ocak 2014; 14:37:32 >
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    evet bu bilgiyi alan 3 kişi olduk. kavuşuyoruz sonunda sanırım.

yalan bile söylüyorlarsa en azından artık ortak bir yalanları var
  • İnşallah arkadaşlar herkesin temellisi bu yönde :D
  • siz hangi bekoyla görüştünüz ya ben de aradım bugün gelirse 2-3 tane gelecek deyip duruyor
    Ben ve @Fast_Tortuga Ataşehir Beko'ya verdik siparişi. Bu bayiye başka sipariş veren var mı, ayrıca diğer arkadaşlar hangi bayiye sipariş verdi bilmiyorum.
  • ben iptal ettirdim. sizler alabilirseniz sevineceğim
  • Aldığım bayiye gittim sordum, 20si sonrası demişlerdi ama başka bilgi yok henüz dediler.

umarım yarın gelir.
    En azından haftasonuna kadar bekleseydiniz. Ama sanırım siz siparişi yeni vermiştiniz. Çok az sayıda geleceği için size bu partide ürün gelmesi zayıf ihtimaldi sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.