Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradım, yarına bekliyoruz diyorlar, görücez bakalım.
  • tutesh kullanıcısına yanıt
    ben de akşam iş çıkışı arayayım, gelmişse gidip alırım diye düşünürken "yarına bekliyoruz" mesajı canımı sıktı. böyle böyle sarkıtmasalar daha da ileriye..

siz hangi bayiden almıştınız, ayrıca arçelik mi beko muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 23 Ocak 2014; 15:51:57 >
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Arçelik - İzmir Girne Bulvarında ki bayii.
    ok. istanbul dışı olduğu için belki bir gün sonra ulaşacaktır. ürünler yola çıktı da izmir'e ulaşması kaldı. çok iyimserim sanırım
  • Sıcak bilgi;

İyi haber,
    Arçelik ve beko stoklarına ürün girmiş, istnbul avrupa yakasında bulunan depoda bulunduğunu, her an gönderilebileceği (burası çok ucu açıkta olsa) bilgisi verilmiş. Bayii kendisine 1 veya 2 adet geleceğinin garanti edildiğini söyledi. Gelen ürünün ilk sahibinin ben olduğumu aktardı.

Kötü haber,
    Stok adedinin 98 olduğu ve stok sayısının arçelik ve beko için ortak olduğu belirtilmiş. Bu sayı bana çok düşük geldi sadece Türkiye içinse. Sadece İstanbul içinse stok sayısı gayet normal tabi.

Blg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi tekrar bayiyi aradım.

Bayiye fatura kesilmiş, ürün bugün kendilerine kargoya verilmiş, "bugün artık bize ulaşmaz yarın gelir" diyor. Ayrıca "önemli olan tarafımıza faturanın kesilmesiydi, artık yoldaki ürünün bize ulaşmasını bekliyoruz" dedi.

Hâlâ oyalıyorlar mı, gerçek bilgi mi artık kafam öyle abondone olduki inanıp inanmama arasında kararsız durumdayım
  • Bana verilen Cuma tarihi daha olasi duruyor gelen bilgileri de dusununce. Hadi hayirlisi.
    Eğer gercekten faturası kesildiyse o iş garanti dostum.

İşte neresine inanayım bilemedimki.. Fatura kesildi mi, ürün kargoda mı, bahane olacak başka birşey çıkar mı..

Hayır beklemekten başka bir şansımız da yokki iptal edip gidip 1.700'e almayı hiç istemiyorum..
  • Arkadaşlar ürün sevke düşmüş bayiye fatura edilmiş. Bu akşam alabilir miyim diye sorduğumda ürün bugün kargoya verilecek yarın bayiiye ulaşabilecekmiş.

Tavsiyem; Sipariş ettiğiniz bayiilerle iletişime geçip bilgi almanızda fayda var 😉

Blg.

az evvel aradılar, ürününüz kargoya verildi yarık akşam üstü alabilirsiniz dediler
  • Faturam kesildi biraz önce yarın kargoya verileceği cumartesi bayiye teslim edileceği bilgisi verildi.

Cumartesi kısmet olursa teslim alacağım cihazı çok şükür.

• Süper!!! Hadi gözümüz aydın...

Haftasonunu PS4 ile geçirebilmek ne güzel...

• Arkadaslar bilgileri bayiden mi aldiniz yoksa musteri hizmetlerinden mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gun yola cilmis cuma yada cumartesi kesin elimizde beko muduru ile goristum.

• Arkadaslar gozunuz aydin, bu bahsettikleriniz arcelik bayiler mi? Benim Beko'ya gittim bugun biz hicbirsey bilmiyoruz ne zaman gelir bilmeyiz dediler artik cildiricam..
  • Arkadaşlar ben direk bayiden aldım (bayii akrabam). Bu arada arçelik bayii.

• Biri bayi aradı makinem gelmiş gidip alıyorum demeden veya kendi bayip gel al demeden artık inanmıyorum :) Umutlanıyorum ama inanmıyorum.
  • levyashin kullanıcısına yanıt
    Umarım yarın, en geç öbürgün diyeceğiz bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hocam şimdi ben ps4ü alırken biz size ürün geldiğinde telefon açıcaz demişlerdi bizim böle illa aramamıza gerek yok demi yani siz bilgi almak için mi arıyosunuz sadece hayır yani şimdi ürün falan gelir bizim haberimiz olmam yani öle bi durum olmaz demi ben aramıyorum çünkü
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.