Şimdi Ara

ArchAngeL Network Yeni Reset Sistemi 11000 Point (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

ßu arada Main virüslü

serveri şuan kapadım kendi pcmde virüs vardı sanırım main.exeyede bulaşmış birazdan kendi pcme format atıcam

test süresini bu yüzden uyguluyoruz sorunları halletmek için
  • upload ettiğimiz pcde virüs bulaşmış temiz olanını en yakın sürede upload ediceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağlarTAŞDELEN -- 3 Haziran 2008; 18:30:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gulut91

quote:

ßu arada Main virüslü

serveri şuan kapadım kendi pcmde virüs vardı sanırım main.exeyede bulaşmış birazdan kendi pcme format atıcam

Dogrusuda bu..! iyi bir server kokusu alıyorum

• quote:

quote:

ßu arada Main virüslü

Olan bize oldu yani

• Yıllar Geçti Ama Senin serverların hıc degismedi 1 hafta acılıyor... Sonra bahaneler paylıyoo server... Ram eksik... hd yetersiz... umarım bu sefer ben yanılırım da uzun omurlu olur...!
  • quote:

quote:

quote:

ßu arada Main virüslü

Olan bize oldu yani

Sayenizde pcye virüs buLaştı.Tahmin edemediniz deiL mi??

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGameee

Yıllar Geçti Ama Senin serverların hıc degismedi 1 hafta acılıyor... Sonra bahaneler paylıyoo server... Ram eksik... hd yetersiz... umarım bu sefer ben yanılırım da uzun omurlu olur...!

bu seferki Dedicated makina öyle birşey olmaz ben kefilim
  • dedicadet'e de fazLA guvenmemek Lazim Her zaMan bi Sorun cikariyorLAr odemeLerde Neyse
    TeKrar HayirLi ve uzun oLMasi diLegi iLe!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKToR01

dedicadet'e de fazLA guvenmemek Lazim Her zaMan bi Sorun cikariyorLAr odemeLerde Neyse
    TeKrar HayirLi ve uzun oLMasi diLegi iLe!!!

Evt katılıyorum..Hatta dc sorunu da çıkabilior bazen..
  • @| Uqur |
    pc de virüs olduğunu zaten sonradan öğrendik + zaten main.exeye bulaşan virüs zararlı bir virüs değil
    @TheGameee
    Herkesin düşüncesi farklıdır sen bu serverin kapanacağını düşünebilirsin ama yanıldığın zaten zaman geçtikçe ortaya çıkacak ... Test serveri olduğu baştada belliydi test serverinin amacı bu bugları ve ayarları kusursuz yapıp serveri online yapmak
    @ByFeaR
    1. cevap
    @Lucifer
    eyw. [serverda oynuyorsanız veya oynayacaksanız bize güvenmek zorundasınız ha güvenmiyorum derseniz ozaman çözümü basit serverimizde yer almazsınız]
    @HaCKToR01
    dedicatedi aldığımız yer sağlam çıkacaksa problem zaten çıkar bunu engellemek mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇağlarTAŞDELEN

@| Uqur |
    pc de virüs olduğunu zaten sonradan öğrendik + zaten main.exeye bulaşan virüs zararlı bir virüs değil

ßağışıkLıkmı Sağlıyo
    Kolay gelsin..
  • o serverda cpu+ram iyi değil lag olur kanımca.
  • @Method Man
    serverin özellikleri online oyuncu sayısı arttıkça gerektiğinde artıcaktır bu sayede lag olması engellenicektir
  • serverin şuan lagsız kaldırabileceği online player sayısı 400-500 arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇağlarTAŞDELEN

@| Uqur |
    @TheGameee
    Herkesin düşüncesi farklıdır sen bu serverin kapanacağını düşünebilirsin ama yanıldığın zaten zaman geçtikçe ortaya çıkacak ... Test serveri olduğu baştada belliydi test serverinin amacı bu bugları ve ayarları kusursuz yapıp serveri online yapmak
    @ByFeaR
    1. cevap
    @Lucifer
    eyw. [serverda oynuyorsanız veya oynayacaksanız bize güvenmek zorundasınız ha güvenmiyorum derseniz ozaman çözümü basit serverimizde yer almazsınız]
    @HaCKToR01
    dedicatedi aldığımız yer sağlam çıkacaksa problem zaten çıkar bunu engellemek mümkün değil

ZararLı deiL dedğin virüs pcnin beynini buLandırdı..

quote:

@Method Man
    serverin özellikleri online oyuncu sayısı arttıkça gerektiğinde artıcaktır bu sayede lag olması engellenicektir

Bu sekiLde bir düşünce yarın öbürgün pLayer sayısı eksiLdiginde de serveri kapatir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 3 Haziran 2008; 22:45:17 >

• quote:

Bu sekiLde bir düşünce yarın öbürgün pLayer sayısı eksiLdiginde de serveri kapatir...

şahsi olarak konuşursan sevinirim bu düşünce sadece sana göre böyle
  • Server Online

• quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

Katılıyorum Başıma Gelmişti de
  • quote:

quote:

şahsi olarak konuşursan sevinirim bu düşünce sadece sana göre böyle

Ben biriLerinin bana katıLması icin soyLemedim zaten...

Ayrıca postu atan kişinin gösteriLdigi kısımda sadece ByFeaR yaziyorsa sadece sahsım adına konusmusum demktir..

Uzatmaya gerek yok..KoLay geLsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 3 Haziran 2008; 22:54:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.