Şimdi Ara

ArchAngeL Network Yeni Reset Sistemi 11000 Point (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merak etme yakında göreceksin kimin ne oLdgunu...Görünce dudakLarın ucukLayacak !!

Şimdi bana mavaL okuma git serverinLe ugraş.SözLerinLe deiLde yaptıkLarınLa ezmeye çaLıs...Çünkü bu sekiLde pek basarıLı oLdugun soyLenemez.....
  • hergün senin gibi konuşanları görüyorum merak etmebu yaştan sonra ne yapacağımda kimseye sormam bu arada sana birşey söyliyeyimmi konunun içine etmekte üstüne yok en iyi onu yapabiliyorsun ayrıca seni ezmeme gerek yok halin ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arch1 -- 14 Haziran 2008; 12:49:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arch1

hergün senin gibi konuşanları görüyorum merak etmebu yaştan sonra ne yapacağımda kimseye sormam bu arada sana birşey söyliyeyimmi konunun içine etmekte üstüne yok en iyi onu yapabiliyorsun ayrıca seni ezmeme gerek yok halin ortada

BizimkiLer sözde kaLmaz merak etme sen yakında hep beraber görecegiz....

Konun içine beraber ettik.Beni sen teşvik ettin....

Ayrıca benim haLim cidden ortda.Kimse eLmyLa armudu* aynı kefeye koymaz.Ve armut kim herkes iyi biLiyor.

Daha fazLa avutamıcam seni ister cevap yaz tatmin oL ister yazma ama benim konuya son postumdur.Hadi baş baş..

• her topicde görünüyor zaten topicleri nasıl kirlettiğin bunu ben söylemiyorum forumun halinden belli senin gibilerin haline gerçekten üzülüyorum ne dediğinizi bilmiyorsunuz ve hala konuşuyorsunuz ama farkında değilsiniz bu sizin zararınıza kendi kendinizin seviyesini düşürüyorsunuz gerçi senin seviyen düşmüş düşeceği kadar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arch1

her topicde görünüyor zaten topicleri nasıl kirlettiğin bunu ben söylemiyorum forumun halinden belli senin gibilerin haline gerçekten üzülüyorum ne dediğinizi bilmiyorsunuz ve hala konuşuyorsunuz ama farkında değilsiniz bu sizin zararınıza kendi kendinizin seviyesini düşürüyorsunuz gerçi senin seviyen düşmüş düşeceği kadar ...

arch1 Burasi Tartisma Sagasi Oldu Kendine Baska Bi Topic Acda Burayi Sildir..
    Hala Eski Site Vs Olarak Gecior
  • serveri tamamladım onu yapıcaktım zaten editleyemiyorum otekini
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.