Şimdi Ara

ArchAngeL Network Yeni Reset Sistemi 11000 Point (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Orjinalden alıntı: Mu-Bergama

İşte Server Kurmanın Kotu Yanları Sen Emek ver Adamlar 1 gün Lag Cıktı Die İsyan edip Oyunu Bıraksın...
    Birazcık emege Saygı Sizin icin Burda Adam Ter Dokuor Ve Siz Karsı Sakin Olmaya Calısıor...
    1 gün Lag Oldu Die Oyun Bırakılmaz Turkiyede Duzgun Server Oynucak Sabırlı Player Kalmadı Vallaha

Türkiyede Adam Gibi Server Yok Her Taraf FuN Server Oldu.. Adam Gibi x50 x25 Serverler Yok.. Adam Sırf İstediği Event Yapılmadı Diye Küfür Ediyor Adminlere... Tr Deki Serverler Güni Birlik İlişkiler Gibi Oldu Artık.. Kaliteli Server Sacede Tr De 3 Tane Var Ama Onlarda FUN Server.

Adam Gibi Server Açan Olduda Bizmi Oynamadık..

SaYGıLaR... aLcHoL™

Ya Kocum hadi git bunu hergun yaziyonuzz yoksa oynama git yabanci serverlarda oyna... Yada cok iyi biliyosan c kendine 25x - 30 x oyna yada bak yeni turk serveri war 1xwww.globalmuonline.com

• quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Orjinalden alıntı: Mu-Bergama

İşte Server Kurmanın Kotu Yanları Sen Emek ver Adamlar 1 gün Lag Cıktı Die İsyan edip Oyunu Bıraksın...
    Birazcık emege Saygı Sizin icin Burda Adam Ter Dokuor Ve Siz Karsı Sakin Olmaya Calısıor...
    1 gün Lag Oldu Die Oyun Bırakılmaz Turkiyede Duzgun Server Oynucak Sabırlı Player Kalmadı Vallaha

Türkiyede Adam Gibi Server Yok Her Taraf FuN Server Oldu.. Adam Gibi x50 x25 Serverler Yok.. Adam Sırf İstediği Event Yapılmadı Diye Küfür Ediyor Adminlere... Tr Deki Serverler Güni Birlik İlişkiler Gibi Oldu Artık.. Kaliteli Server Sacede Tr De 3 Tane Var Ama Onlarda FUN Server.

Adam Gibi Server Açan Olduda Bizmi Oynamadık..

SaYGıLaR... aLcHoL™

Haklisin alchol dogru söze gerek yok ama senin dedigin o server adminleride o günün sartlarını geregini yerine getirmek zorunda türk playerları 50x de 10x de 80x 100x de dahi oynayamıyorken nasılki bunu yapmasını isteyebilirsin.. Egerki İllada ben 50X drop 70 de oynamak istiyorum saglam bi türk serveri arıyorum diyosan Biraz sabırlı ol ve Agabeyini takip et..

• Turkish-Mu yu özLedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 10 Haziran 2008; 12:36:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

Turkish-Mu yu özLedim

Ben Mu-Turkiyeyi Özledim Nerrde O Eski Kaliteli Serverler.. Muhabbetler... Arkadaşlıklar... Dostluklar...

• hayırlı olsun server fakat site kapalı
  • NoLdu bu vitaminsizLerin serverine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

NoLdu bu vitaminsizLerin serverine..

Siteyide donateler arasına koymuşlar beleşe girilmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gulut91

yeni domainimizi tescil ettik en kısa zamanda aktif olacaktır

önemli not : serverin kapanma gibi bir durumu kesinlikle yoktur şuan için sunucuyu kontrol ediyoruz

HaLa sunucuyu konroL ediyorLar sanırım...

• versionu değiştirdik arkadaşlar şuan kurulum yapıyorum fun server olarak en kısa zamanda açıcam
  • Arkadasim Veryon Deistide Aradan 3 Hafta Gecdi Bence Bi Buraya Gelip Aciklama Yapmaliydin Bide Sanirim Serveri Kapadigin İcin Yeni Hesap Mi Aldin??
  • arkadaşım server ile uğraşmaktan buraya yazmaya zaman bile kalmadı anlamıyorsunuzki gelişmeleri söyliyeyim

+Shoplar Editlendi
    +Event Item Bags Editlendi
    +Monster Set base Editlendi
    +Message WTF türkçeleştirildi
    +Client Editlendi Türkçeleştirildi
    +Client Servera Özel Hazırlandı
    +Servera özel Launcher Hazırlandı
    +Client Upload Edildi
    -Web Sitesi Kuruldu
    -10K Point Sistemi Ayarlandı

Yeni Server Version : 97d+99
    Yeni Server Exp : 5000x
    Yeni Server Drop : %90
  • Tmm Bu Arada Ozur Dilerim Senin Gulut Banlanmis Bu Konuda Ozur
  • quote:

Orjinalden alıntı: arch1

arkadaşım server ile uğraşmaktan buraya yazmaya zaman bile kalmadı anlamıyorsunuzki gelişmeleri söyliyeyim

+Shoplar Editlendi
    +Client Upload Edildi
    -Web Sitesi Kuruldu

Bu sayıdıgın hersey en fazLa 32 saat feLan sürer
  • quote:

quote:

arkadaşım server ile uğraşmaktan buraya yazmaya zaman bile kalmadı anlamıyorsunuzki gelişmeleri söyliyeyim

+Shoplar Editlendi
    +Client Upload Edildi
    -Web Sitesi Kuruldu

Bu sayıdıgın hersey en fazLa 32 saat feLan sürer

3 haftada yine iyi yapmışLar..

• 1. si server açılalı 3 hafta olmadı
    2. si sadece bunları yapmadık hosting sağlayıcısını değiştirdik ve bunları kendi isteğim doğrultusunda yazarım hesap verme gibi bir durumum yok yani
  • quote:

1. si server açılalı 3 hafta olmadı
    2. si sadece bunları yapmadık hosting sağlayıcısını değiştirdik ve bunları kendi isteğim doğrultusunda yazarım hesap verme gibi bir durumum yok yani

Kendini buLunmaz hint kuması feLan mı sanıyosun??

PLayerLerine tabiki acıkLama yapacaksınn..

Ayrıca serverin acıLaLı 3 hafta oLmadı diyosun..Bu senin ayıbın bari susta sineye çek
    ...
  • quote:

quote:

Ayrıca serverin acıLaLı 3 hafta oLmadı diyosun..Bu senin ayıbın bari susta sineye çek
    ...

playerlarıma hertürlü açıklamayı yaparım playerim değilmisin ? ozaman susacaksın burada bir emek sarfediliyor buna saygılı olmalısın hiçbir karşılık beklemeden dedicated ücretini ödüyorum zamanımın hepsini servera ayırıyorum , gece gündüz uykusuz kalıyorum ne için yeterki playerlara güzel eğlenebileceği bir oyun sunmak için .. bunlara rağmen forumda seviyesizce post atma hakkın yok eğer atıyorsan o senin seviyesizliğini gösterir

• quote:

quote:

quote:

...

playerlarıma hertürlü açıklamayı yaparım playerim değilmisin ? ozaman susacaksın burada bir emek sarfediliyor buna saygılı olmalısın hiçbir karşılık beklemeden dedicated ücretini ödüyorum zamanımın hepsini servera ayırıyorum , gece gündüz uykusuz kalıyorum ne için yeterki playerlara güzel eğlenebileceği bir oyun sunmak için .. bunlara rağmen forumda seviyesizce post atma hakkın yok eğer atıyorsan o senin seviyesizliğini gösterir

Gec bu ayakLarı ya yok ücretini ödüyorum yok gece gündüz ugrasıyorum...

Hani server nerde dedicated için kac gündür ugrasıyorsunuz sonrada geLmis piskin piskin oLgun abiyi oynamaya caLiyosun...Cokk caLisman Lazım çok..

Sahsıma bir yorum yapılmazsa konuya son postumdur
    ..

• quote:

HayırLısı Ne diyelim~
  • quote:

quote:

quote:

quote:

...

Gec bu ayakLarı ya yok ücretini ödüyorum yok gece gündüz ugrasıyorum...

Hani server nerde dedicated için kac gündür ugrasıyorsunuz sonrada geLmis piskin piskin oLgun abiyi oynamaya caLiyosun...Cokk caLisman Lazım çok..

Sahsıma bir yorum yapılmazsa konuya son postumdur
    ..

Herşeyi siz biliyorsunuz değilmi madem okadar iyi biliyorsun bu işleri sende bir server kurda görelim herkes atıp tutar önemli olan birşeyleri başarabilmek hiçkimseye kendimi kanıtlama gibi bir kaygımda yok .Ayrıca merak etme forumda çoğu kişiden daha tecrübeliyim (örn server başarılı bir şekilde giderse överler tepelere çıkarırlar ama 1 hata yap yerin dibine gömerler)Bunlara rağmen yinede playerlara güzel bir oyun sunabilmek için uğraşıyorum isteyen oynar istemeyen oynamaz zorla kimseyi oynatamam ama serverime , emeğime saygısızlık yapılırsa herzaman verecek bir cevabım vardır

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.