Şimdi Ara

Archeage - EU - server Leviathan - Gölge Haramiler - Taze kan aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni online oyun arayan varsa Archeage'e gelmesini tavsiye ediyorum. Oyunu araştırabilirsiniz oldukça kapsamlı ve eğlenceli oyun. Yapmak istediğiniz herşey oyunun bünyesinde mevcut. Tarla sahibi olup dilediğiniz bitkiyi ağacı ekip biçebilirsiniz aynı şekilde hayvancılıkta yapabilirsiniz. Gemilerle denize açılıp denizlerde gezip düşman arayabilirsiniz. Zindanlar, bosslar, world bosslar mevcut. Ticaret yaparak, ticaret yollarında mal çekerek para yapabilirsiniz yada yapan kişilere saldırarak çalabilirsiniz. Oyunu biraz incelemenizi öneririm çünkü yapılabilecekler anlatmayla bitecek gibi değil. Oyunu oynamak isteyen arkadaşları bekliyoruz.

Archeage avrupa serverı Leviathan'da Türk guildimiz var ve yeni oyuncular arıyoruz guildimize. Şuan 70-80 kişiyiz online sayımız 20-30 arasnda değişiyor. Gelmek isteyen herkese kapımız açık. Oyun ücretsiz olmasına karşılık premium hesap sistemide mevcut ve ücreti 15$ fakat oyun içersinde kasarakta premium alma imkanınız var. Guilde katılan herkese premium kasması için yardımcı oluyoruz ve 1 kere premium hesaba sahip olunduğunda gelecek ayların premiumunu çok rahat elde edebilirsiniz. Yani herhangi bir ücret vermeden Archeage dünyasında eğlenebilirsiniz. Teamspeak (TS3) kanalımız mevcut, sürekli sohbet muhabbetin döndüğü güzel bir ortamımız var.

Leviathan serverında Haranya tarafında oynuyoruz. Bizimle oynamak isteyenlerin Leviathan serverında Haranya tarafındaki ırklardan (Harani - Firran) birisini açması gerekiyor.

Oyun içi iletişim: (özel mesaj atmak için /w nickname)
    Zelja
    Frcy
    Madman
    Nicklerinden birisine whisp atabilirsiniz.

Teamspeak ip:
    77.245.157.230 şifre: gölge123
    kanala geldiğinizde herhangi birisine yazarak yada poke atarak iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayanad -- 13 Aralık 2015; 1:18:07 >

• Oyun içinden kendi görüntülerimden bazılarını paylaşıyorum hem bir fikir sahibi olabilirsiniz. Bilgisayarım çok iyi olmadığı için grafikler sizi yanıltmasın düşük ayarlarda oynuyorum :).

Event'a giderken. Gökyüzünde uçanlar ve yerde koşanlar :)

Açık heryeri tarla gibi kullanabiliyoruz, buda benim mantar çiftliğim (magic mushroom )

Küçük savaş gemileriyle denize açılıyoruz.

World boss Kraken kesilirken.

Ticaret gemisiyle denizlerde mal kaçırırken.

Mahkeme salonunda oturan meraklı kalabalık :)

Küçük savaş gemileriyle denizde pvp

Kale savaşı öncesi, kalenin duvarlarını daha taktiksel dikmek için yıkıyoruz :)

Evimizi dikiyoruz :)

Kapılarımız açık bekliyoruz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayanad -- 12 Aralık 2015; 16:22:01 >

• archage oynanırmı ya :D ömür versen sonunu getiremezsin ama sizde haklısınız torunlarınıza devredersiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

archage oynanırmı ya :D ömür versen sonunu getiremezsin ama sizde haklısınız torunlarınıza devredersiniz :D

Adamlar eğleniyor buradada paylaşıyor trollemek hoş mu sence ?
  • Oyunda sadece evinin içine eşya yaparak veya tarlalarıyla çifçilik, hayvancılık yaparak eğlenenler var. Nasıl eğlenmene bağlı olarak değişir tabi senin istediğin :) End game görmek çok zor ve bence en güzel yanıda bu neden dersen 3 4 ayda full item çekip boş boş gezmek yerine devamlı bişeylerle uğraşabiliyorsun. Tabi taktir senin, senin tarzına uygun olmayabilir. Bence önemli olan eğlenmek, oyundan para kasıyım yok herkesi kesiyim gibi bir sıkıntım yok :)
  • Bir çok oyunu indirip deneyen biriyim arkadaş çevrem sağ olsun uzun zaman harcayacakları oyunlar oynamıyorlar.Bende tek başıma oyunlara tutunmaya çalışıyorum fakat başarılı olamadım henüz bir süre sonra kendimi oyunları indirip inceler halde buldum(paralı olanlar dahil).Fakat bir türlü oyunlar beni kendine bağlamıyor. ArcheAge'i de zamanında denemiştim yine aynı nedenden inceleyip bırakmış gibi oldum.Şu an tekrar indiriyorum umarım beni ekibe kabul edersiniz ve her zamanki gibi indirip denediğim bir oyun değil acaba şu an guildin bana ihtiyacı var mı diye düşündüğüm bir oyun olur .
  • Hey gidi archeage.. Çok güzel oyundu ama yönetemediler, kaçırdılar oyuncuyu. Umarım düzelmiştir şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Hey gidi archeage.. Çok güzel oyundu ama yönetemediler, kaçırdılar oyuncuyu. Umarım düzelmiştir şimdi.

2.0 pach ike bir nebze topladı oyun. Şimdi oynanabilir durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Beramus_ kullanıcısına yanıt
    Haklısın dağıtıcı firma Trion baya para göz olduğu için çok oyuncu kaybetti. Herkes gibi bende bi dönem bıraktım fakat 2.0 patch'i toparladı biraz, yakında 2.5 geliyor bundan sonra aynı hataları yapacaklarını sanmıyorum. Özellikle server birleşiminden sonra çok oyuncu geri döndü. Online sayısı gayet güzel, serverlar yeterince dolu. Oyun ilk çıktığı dönem kalabalıktan dolayı ticaret yapılamıyordu, heryerde birileriyle karşılaşıyordun, kalabalık mal çekmeye çalışınca kazancın azalıyordu, o yüzden şuan gayet güzel. Özellikle korsanların sayısında muazzam bi artış oldu. Ekipman kasan adamlar genelde korsana geçmiş durumda en azından bizim server için öyle. Denizler tekrar canlandı, şuan gayet hoş bence gidişat :)
  • up!

Alımlar devam ediyor, gelmek isteyenler yukarıdaki bilgilerden ulaşabilir :)
  • Guild olarak kurdugumuz raidlerden birisi :)
     Archeage - EU - server Leviathan - Gölge Haramiler - Taze kan aranıyor! Archeage - EU - server Leviathan - Gölge Haramiler - Taze kan aranıyor!

• Arkadaşlar acayip fazla olumsuz yorum var bu pay to win sistemiyle alakalı. Eğer şimdi durum kötü değilse indireceğim? Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitalinDelisi -- 24 Ocak 2016; 7:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Arkadaşlar acayip fazla olumsuz yorum var bu pay to win sistemiyle alakalı. Eğer şimdi durum kötü değilse indireceğim? Ne dersiniz?

Şu ana kadar bir çok oyun oynadım neredeyse hepsinde para verenler illaki daha avantajlı oluyordu. Şimdi ben sana desem ki p2w değil yalan söylemiş olurum. Ama şunu söyleyebilirim. krediyi oyun içi para ilede çıkarabileceğin nadir oyunlardan en basitini söyleyeyim şuanda oyundaki ekipmanlarını puanlandıran bir sistem var. 0-7000 arası puan gördüm. Bizim guildimizde 5-6k üstü puanı olupta daha oyuna 1 kuruş harcamamış olanlar var. Tutupta ben p2wlerle rekabete gireceğim dersen para harcamadan çok az oyunda boyle bir sansın olacagına inanıyorum. Archeagede para harcamadan emek vererek çok rahat ortalamanın bariz şekilde üzerinde bir karakter elde edebilirsin.

• Araziler satıldı oyunda yer kalmadı artık parayı veren düdüğü çalar laflarını duyduktan sonra bende tercihimi blade and soul dan kullandım. İyi mi yaptım diye sorarsam kendime bence grafikler karakterler efektler pvp sistemine kadar çok güzel oyun her karakter eşit yeteneğe bakıyor oyun yani bir karakteri güclü yapıp her kisiyi o karaktere yönlendirmiyor bu çok hosuma gitti. Archage ise klan savasları ayrı bir havası var herkes görevini yapmadiginda kaybediyorsunuz savasi vs. Sonuc bns oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Arkadaşlar acayip fazla olumsuz yorum var bu pay to win sistemiyle alakalı. Eğer şimdi durum kötü değilse indireceğim? Ne dersiniz?

Şöyle anlatmaya çalışıyım bak şimdi

Oyundaki var olan her eşyaya herhangi bri ücret vermeden sahip olabilirsin. Yani bu ne demek aslında P2W yok var olan şey Pay to Speed Şu bir gerçek ki 1 2 aylık oynamayla bir yerlere gelmeyi planlamak hayalden öte olmaz çünkü oyun ciddi anlamda zor. Hesabına binlerce dolar harcayan adamlarda var ama hiç para vermeden onlara denk olan insanlarda var. Her oyunda olduğu gibi bununda eksikleri var keşke olsa yada keşke olmasa dediğimiz yanları her zaman oluyor ama yerden yere vurulacak kadar bi durum yok yani, öyle olsa bu kadar insan oynamazdı zaten Oyun emek istiyor, hesabı dizmek giydirmek ciddi bir emek işi ve bu uğraşı beğenmeyip 2 3 ayda end game görmek isteyenlerin hepsi oyunu kötüler elbette

• quote:

Orijinalden alıntı: Namarıe

Araziler satıldı oyunda yer kalmadı artık parayı veren düdüğü çalar laflarını duyduktan sonra bende tercihimi blade and soul dan kullandım. İyi mi yaptım diye sorarsam kendime bence grafikler karakterler efektler pvp sistemine kadar çok güzel oyun her karakter eşit yeteneğe bakıyor oyun yani bir karakteri güclü yapıp her kisiyi o karaktere yönlendirmiyor bu çok hosuma gitti. Archage ise klan savasları ayrı bir havası var herkes görevini yapmadiginda kaybediyorsunuz savasi vs. Sonuc bns oldu.

İstediğin zaman istediğin yerde arazi bulabiliyorsun, boş yer yoksa bile illaki satan birisini bulabilirsin yani abartıldığı kadar zor değil Blade and Soul'da güzel bir oyun, orada iyi eğlenceler

• quote:

Araziler satıldı oyunda yer kalmadı artık parayı veren düdüğü çalar laflarını duyduktan sonra bende tercihimi blade and soul dan kullandım. İyi mi yaptım diye sorarsam kendime bence grafikler karakterler efektler pvp sistemine kadar çok güzel oyun her karakter eşit yeteneğe bakıyor oyun yani bir karakteri güclü yapıp her kisiyi o karaktere yönlendirmiyor bu çok hosuma gitti. Archage ise klan savasları ayrı bir havası var herkes görevini yapmadiginda kaybediyorsunuz savasi vs. Sonuc bns oldu.

Hocam şu aralar bana kim oyunu sorsa ya da düşüncesini söylese bu konuda direk olarak araziler dolmuş diyor. :) Biz yaklasık olarak 1.5 yıldır oynuyorz bi ara oyunu bırakmıstık server birlesiminde heryer doldu falan filan diyorlardı forumlarda yine gittik istedigimiz yere 5 tane ev 4-5 tanede tarla koyduk yan yana bu oyunda arazilerin tamamı hiç bir zaman kapanmaz sanmıyorum kesin arazi bulurnur bence girip görmeden dışardan gelen yorumlara bakmamak lazım zevk alıp almamak oynayana kalmış bir durum :) Girmeyi görmeyi düşünürsen haberdar et sorularını yanıtlarım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jett1995

quote:

Hocam şu aralar bana kim oyunu sorsa ya da düşüncesini söylese bu konuda direk olarak araziler dolmuş diyor. :) Biz yaklasık olarak 1.5 yıldır oynuyorz bi ara oyunu bırakmıstık server birlesiminde heryer doldu falan filan diyorlardı forumlarda yine gittik istedigimiz yere 5 tane ev 4-5 tanede tarla koyduk yan yana bu oyunda arazilerin tamamı hiç bir zaman kapanmaz sanmıyorum kesin arazi bulurnur bence girip görmeden dışardan gelen yorumlara bakmamak lazım zevk alıp almamak oynayana kalmış bir durum :) Girmeyi görmeyi düşünürsen haberdar et sorularını yanıtlarım. :)

Archeage apayrı bir oyun kendine güvenen denemeli bende ingilizce yok diye bulaşmadım ama dili olan böyle rpg öğeleri ağır basan bir oyunu deneyimleyşn

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: jett1995

quote:

Archeage apayrı bir oyun kendine güvenen denemeli bende ingilizce yok diye bulaşmadım ama dili olan böyle rpg öğeleri ağır basan bir oyunu deneyimleyşn

Tabi tercih meselesi ama hocam ingilizce cok sorun olmuyor, emin olun. Etrafınızda, guildinizde bilen bir kaç kişi olursa yetiyor. Oda gelen/gelecek pach lardan haberdar olmak için.

• Cope atacak paraniz coksa baslayin yoksa gelen gecen tokatlar. Rng den dokulmemis saciniz kaldiysa hic tereddut etmeyin baslayin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.