int olda görüyüm80lvl intçiyle kapışırken kıç kadar damage vuracan adam sana 1 vurucak geberdin
full str pacheon cold/fire (fire tercihim)gerisi yalan okçularda
quote:
Ya bak str bow ac sonra pişman olma . Ben 65 lwl str bowum ve cok kolay kasılıyor. İnt olursa en küçük bir lagda direk yatarsın.
Pekii Str Archer olarak kolay kasıyor dediniz tmm.Fakat İnt bir Archera göre vuruş farkları nasıl ortalama ?
Sağlamlık her sey değil vuruş da çok önemli benim için...
quote:
Orjinalden alıntı: DeHSeT_CrEw
quote:
Ya bak str bow ac sonra pişman olma . Ben 65 lwl str bowum ve cok kolay kasılıyor. İnt olursa en küçük bir lagda direk yatarsın.
Pekii Str Archer olarak kolay kasıyor dediniz tmm.Fakat İnt bir Archera göre vuruş farkları nasıl ortalama ?
Sağlamlık her sey değil vuruş da çok önemli benim için...
vuruş önemliyse bowla felan uğraşmaaç full int spear öküz kadar damage vurmazsan şerefsizim
Hayır abi damage derken ben Archerdan bahsediyorum
Yoksa olurum Nuker yani...
Bir de neden Fire ? Tamam fire diğer yardımcı skillere göre ice olsun lihgtning olsun...Daha çok damage
götürüyor fakat Archer sonucta karşıda ki monsterı veya rakibi yavaslatması gerek ki gelene kadar indirsin...
İce daha mantıklı gibi
quote:
Hayır abi damage derken ben Archerdan bahsediyorum
Yoksa olurum Nuker yani...
Bir de neden Fire ? Tamam fire diğer yardımcı skillere göre ice olsun lihgtning olsun...Daha çok damage
götürüyor fakat Archer sonucta karşıda ki monsterı veya rakibi yavaslatması gerek ki gelene kadar indirsin...
İce daha mantıklı gibi
80 olup da karşıdaki adamı donduramamak çok zor bişey.Sadece bunun için fire pvp için.tabi kasarken cold imbue kullanabilirsinişte dedim ya,monster keserken cold imbue kullanırsın.pvp yaparken fire imbue.çünkü karşı taraf donmuyor.sadece bunun için + bir durum yok
Hıı tamam anladım bu daha mantıklı geldi şimdi
Eyw.
Evet Str Archer kasmayı planlıyorum...Yada Greece de Takas etmek isteyen falan var mı ? 33 Lvl Full Str
Fire Glavie
quote:
Hıı tamam anladım bu daha mantıklı geldi şimdi
Eyw.
Evet Str Archer kasmayı planlıyorum...Yada Greece de Takas etmek isteyen falan var mı ? 33 Lvl Full Str
Fire Glavie
1 haftada 30 olursun zaten.takasla felan uğraşma,33lvl glavieyi oyun parasına sat sonraysa o oyun parasıyla sos mos alırsınhaydi iyi kasmalar
Full str - Cold archerım.. Vuruşlarda gayet düzgün.. Eğer karakterini doğru yapılandırmayı başarırsan.. 51 lv de mujigiye 10k vurursun (zerk+crit tabi)..
Başka bir konudada dedim.. Full str ol.Cold ol.Protector giy.. yatmazsın
full str bowun kendinden 9 lvl üstü 5 yaratık beni yatıramıyo ve kendimden 7 lvl üstünde rahatça kasıyorum yane anlıycaan kırmızı görevleri yapıyom
en ıısı ınt archer gıt sonra speara don cıddı bı tavsıye
7str 1 int gidebilirsin.Ya da 5-1.Greece de kasma bu arada server açılalı yıllar oldu hepsi 80 lvl.Tabi kasanın varsa o ayrı
yorumlarınız için teskürler bende bi cold bow açmayı düsünüyodum simdi kesin açıyorumm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme