Şimdi Ara

Archer... ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • int olda görüyüm80lvl intçiyle kapışırken kıç kadar damage vuracan adam sana 1 vurucak geberdin

full str pacheon cold/fire (fire tercihim)gerisi yalan okçularda
  • quote:

Ya bak str bow ac sonra pişman olma . Ben 65 lwl str bowum ve cok kolay kasılıyor. İnt olursa en küçük bir lagda direk yatarsın.

Pekii Str Archer olarak kolay kasıyor dediniz tmm.Fakat İnt bir Archera göre vuruş farkları nasıl ortalama ?

Sağlamlık her sey değil vuruş da çok önemli benim için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeHSeT_CrEw

quote:

Ya bak str bow ac sonra pişman olma . Ben 65 lwl str bowum ve cok kolay kasılıyor. İnt olursa en küçük bir lagda direk yatarsın.

Pekii Str Archer olarak kolay kasıyor dediniz tmm.Fakat İnt bir Archera göre vuruş farkları nasıl ortalama ?

Sağlamlık her sey değil vuruş da çok önemli benim için...

vuruş önemliyse bowla felan uğraşmaaç full int spear öküz kadar damage vurmazsan şerefsizim

• Hayır abi damage derken ben Archerdan bahsediyorum

Yoksa olurum Nuker yani...

Bir de neden Fire ? Tamam fire diğer yardımcı skillere göre ice olsun lihgtning olsun...Daha çok damage

götürüyor fakat Archer sonucta karşıda ki monsterı veya rakibi yavaslatması gerek ki gelene kadar indirsin...

İce daha mantıklı gibi

• quote:

Hayır abi damage derken ben Archerdan bahsediyorum

Yoksa olurum Nuker yani...

Bir de neden Fire ? Tamam fire diğer yardımcı skillere göre ice olsun lihgtning olsun...Daha çok damage

götürüyor fakat Archer sonucta karşıda ki monsterı veya rakibi yavaslatması gerek ki gelene kadar indirsin...

İce daha mantıklı gibi

80 olup da karşıdaki adamı donduramamak çok zor bişey.Sadece bunun için fire pvp için.tabi kasarken cold imbue kullanabilirsinişte dedim ya,monster keserken cold imbue kullanırsın.pvp yaparken fire imbue.çünkü karşı taraf donmuyor.sadece bunun için + bir durum yok

• Hıı tamam anladım bu daha mantıklı geldi şimdi

Eyw.

Evet Str Archer kasmayı planlıyorum...Yada Greece de Takas etmek isteyen falan var mı ? 33 Lvl Full Str

Fire Glavie
  • quote:

Hıı tamam anladım bu daha mantıklı geldi şimdi

Eyw.

Evet Str Archer kasmayı planlıyorum...Yada Greece de Takas etmek isteyen falan var mı ? 33 Lvl Full Str

Fire Glavie

1 haftada 30 olursun zaten.takasla felan uğraşma,33lvl glavieyi oyun parasına sat sonraysa o oyun parasıyla sos mos alırsınhaydi iyi kasmalar

• Full str - Cold archerım.. Vuruşlarda gayet düzgün.. Eğer karakterini doğru yapılandırmayı başarırsan.. 51 lv de mujigiye 10k vurursun (zerk+crit tabi)..

Başka bir konudada dedim.. Full str ol.Cold ol.Protector giy.. yatmazsın
  • full str bowun kendinden 9 lvl üstü 5 yaratık beni yatıramıyo ve kendimden 7 lvl üstünde rahatça kasıyorum yane anlıycaan kırmızı görevleri yapıyom
  • en ıısı ınt archer gıt sonra speara don cıddı bı tavsıye
  • 7str 1 int gidebilirsin.Ya da 5-1.Greece de kasma bu arada server açılalı yıllar oldu hepsi 80 lvl.Tabi kasanın varsa o ayrı
  • yorumlarınız için teskürler bende bi cold bow açmayı düsünüyodum simdi kesin açıyorumm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.