Şimdi Ara

Archer... ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar suan Greece serverın da Glavie kasıyorum fakat yeni bir Cold Archer kasmayı planlıyorum...

Str Archer mı kassam...İnt mi... Hybrid mi gitsem karar veremedim...

Str gitsem vuruşlarım pek iyi olmayacak... Ama Hp iyi olduğu için kolay kolay yatmayacağım...

İnt gitsem vuruşlarım iyi fakat Hp az olacak ve kolay yatacağım...

Hybrid gitsem en iyisi olur sanırım

Sizin de fikirlerinizi bekliyorum İyi günler...

• hybrid bow olmaz...eger üzerinde herhangi bır sun yoksa..kolay yatabılırsın vurusunda super olmaz..sahsen denedım..hıbrıd de olsa gıantlarda zorluk cekıyorsun..haa ben uzerıme 8 degree sun cekerım dıyorsan ac o zaman olur..ama bunun dısında full int hıc olmaz...zevk ıcın acmayacaksan maalesef bow full str olabılıyor...elinde kalkan uzerınde sun olmayan bır char ıcın en ıdealı full str...
  • str gıt fıre ver bosuna atagını daha da dusurme full ınt bowdan bı cacık olmaz zate kırma bow da pek ıyı olmaz en ıyısı str fıre
  • Hımm üst konu da Nomad abimizin yazdıklarını okudum...

İnt Archer tavsiye ediyor daha önceden kasmış kendisi...

Kendisi İnt Archerın PvP lerde pasif kaldığını da yazmış....

Fakat kasmanın Str ye göre daha kolay olduğunu belirtmiş katılıyorum ben...
  • 3 str 2 int ver hybrid olsun bende kastım halen full str cold çarım var redsea da 76 level full farmlı ben full str olmaktan pişmanım çünkü cold ve fire gidiyordum force de
    daha sonra coldun yeni kalkanı geldi dehşet bişey
    bende en üst düzeyde full ama eğer pvpde açarsan mp sıkıntısından vuramıyorum :)
    archer en iyidir :)
  • Benim için 2 seçenek kaldı....

Ya İnt gidicem...Ya Hybrid...

Hangisini seçsem üff
  • Full int gitceksen ilerde nuke kullancan zaten
    Hem nuke hem bow uzaktan vuruyor yani 2 sine birden gerek yok
    Bence Full str bow aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eglencesıne cabuk kasmak ıcın acıcaksan full ınt ac ama durum bu degılse full str ..bızde actık kastık da söyluyoruz..full int bow olmaz...kım olur derse desin olmazzz.hybrıd ıcınde dedıklerıma ynen gecerlı sun cekecem uzerıme dıyorsan ac ama cekemezsen full ınt spear tekde de alabılır senı...
  • İnt veya hybird olusan ilerde pişman olursun onu soyleyeyim. Zaten str bow kotu değildir. Nukerden sonra en hızlı kasılan ve de bana gore eglenceli bir karakterdir.

Rehberden alıntı:

Bow un hası str olandır.
    Ama int gidersen hızlı kasarsın, sonra da genelde sword veya spear a dönülür.
  • YA KARDEŞİM İNT BOW OLMAZ!!!
    HYBRİD YAPMAK SANA KALMIŞ!!!
    BOW DEDİĞİN FULL STR OLUR!!!

Lvl 16 da farm yapıcaksan int bow kas 30da nukeleri aç eline al s/s full int nuker kasarsın ama int bow OLMAZ!!!
  • Hımm tavsiyelerinzi için teşekkürler arkadaslar...

Ya dediğim gibi tereddütte kaldım yukar ki konu da Nomad abimizin anlattığı bilgiler ve tavsiyeler doğrultusu dediklerinize uymuyor şimdi ben de ne biliyim öle kaldım...

Yine de tavsiyeler ve bilgilerinize tşk ediyorum :) neyse arkadaslar ben kafama ne eserse onu yapicam en iyisi öle olucak
  • int yada hybrid demişsin ama int e kesinlikle karşıyım
    bilmiyorum int bi archer kastım nukeler açıldı baktım bow bişeye yaramamaya başladı. bilenler bilir redsea da şuan 72 level intci sworda dönderdim. 73 level , adı DrAgOnBoW

dedim sonra full str olsa nasıl olur aldım kastım bi tane şuan 76 level adı Dewil_Dragon memnunum fakat cold fire gittiğim için coldun yeni kalkanını fulleme imkanım var ama pvpde mp sorunundan adama vuramıyorum :)
  • Hımm int olsam nuke açmasam bow skilleri ile devam etsem ? :S
  • Arkadaşlar full str cold bow bence iyi ve nuker açmaktansa str bow aç çünkü strong bowun crisi nelere ne koyuyo
  • eğer öyle yaparsan tek işne yarayacak skill 5 li arrow combo olacak oda düşmanı uzaklaştırma şansı tanıdığı için. ayrıca oyunun en baba vuruşu olan strong bow bi int çarı için çok yawas sen onu çekip vurana kadar ne olur allah bilir :)
  • Hımm yaw ben glavie ye devam etsem aslın da

Archerı zevkli ve hosuma gittiği için kasmak istiyorum

Neyse bakalım artık ama tavsiyeleriniz için tşk ler Sağolun
  • sağlam bi archerın neler yaptığını mutlaka izlemişsindir. :)
    ama glavie de fene değil
    ayrıca yeni arkadaslarımız olan avrupa çarlarınıda düşünerek bi build yap onlar sağlam vuruyo özellikle str giden crossbowlar göz korkutuyo.
    crossbowşar yanlarına kimseyi yaklastırmıyorlar
    bide "yatrı batır" tarzı vuruş "yatır okla" vuruşları var :)
  • Ya bak str bow ac sonra pişman olma . Ben 65 lwl str bowum ve cok kolay kasılıyor. İnt olursa en küçük bir lagda direk yatarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeHSeT_CrEw

Arkadaslar suan Greece serverın da Glavie kasıyorum fakat yeni bir Cold Archer kasmayı planlıyorum...

Str Archer mı kassam...İnt mi... Hybrid mi gitsem karar veremedim...

Str gitsem vuruşlarım pek iyi olmayacak... Ama Hp iyi olduğu için kolay kolay yatmayacağım...

İnt gitsem vuruşlarım iyi fakat Hp az olacak ve kolay yatacağım...

Hybrid gitsem en iyisi olur sanırım

Sizin de fikirlerinizi bekliyorum İyi günler...

str pht attack int mag attack verior sen peachedon skıllerını kullandagın ıcın str olucaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acn -- 3 Eylül 2007; 18:33:30 >

• str olsan atağın düşük mü olacak?Kesinlikle olmaz ,yeni pacheon skillerini tam oalrak bilmiyorum ama çoğu ,büyük bir kısmı phy attack yapmakta bu da =str
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.