Şimdi Ara

Mage Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendime sirf vakit gecirmek amacli bir mage acmayi planliyorum. Aklimda Flame - Glacier var ve RLB dusunuyorum. PET Magician olacagim. Staff, Taki ve kasmalik slot onerilerinizle bana yardimci olmak isteyen arkadaslar yorumlarini yazarsa memnun olurum.

• 45-50 ye kadar zombide kasarsın herhalde sonra harpy takılırsın.
    Paper ol bence
  • Paper bana mantiksiz geliyor. Tek Skillde can vermek kotu bir duygu Complete Setle daha dayanikli olacagimi dusunuyorum. Dun Blue Box dan Ron Staff dusurunce gaza gelip actim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Paper bana mantiksiz geliyor. Tek Skillde can vermek kotu bir duygu Complete Setle daha dayanikli olacagimi dusunuyorum. Dun Blue Box dan Ron Staff dusurunce gaza gelip actim zaten.

Ha ron staff çıkardıysan iyi olur
  • 35 lvl e kadar folkda koxparty ara lycaon filan 35 olunca mezarlık gidersin ice flame basla direk ice basla ve yan skilin ligtning olsun rlb yapcan sonucta bilizard acınca harpyde 60 görürsün 69 a kadarda eslantta ligtning resis verebilcegin parmaum brahman party kovalarsın hic birni bulamazsan sırf tp ve lr icin seni aposte deru partylerine de alırlar eger bütce azsa flame kesinlikle olma master ac ama master verme shell giy yeter 69 da ice ve ligtning novanı acar base de party adamı olarak oynarsın ve emin ol zevk alırsın ron's +7 yaparsan da cok işine yarar.takı olarakda bir old imir bir old shio alırsın 10-15m bişey zaten old ep old w.e tavsiye ederim resis ve hp daha iyi def de güzel belt olarakda yeterse paran old ske al yetmezse de harpy belt alıp koxplara biraz dayanma şansı elde edebilirsin.umarım yardımcı olabilimişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyMAGE

35 lvl e kadar folkda koxparty ara lycaon filan 35 olunca mezarlık gidersin ice flame basla direk ice basla ve yan skilin ligtning olsun rlb yapcan sonucta bilizard acınca harpyde 60 görürsün 69 a kadarda eslantta ligtning resis verebilcegin parmaum brahman party kovalarsın hic birni bulamazsan sırf tp ve lr icin seni aposte deru partylerine de alırlar eger bütce azsa flame kesinlikle olma master ac ama master verme shell giy yeter 69 da ice ve ligtning novanı acar base de party adamı olarak oynarsın ve emin ol zevk alırsın ron's +7 yaparsan da cok işine yarar.takı olarakda bir old imir bir old shio alırsın 10-15m bişey zaten old ep old w.e tavsiye ederim resis ve hp daha iyi def de güzel belt olarakda yeterse paran old ske al yetmezse de harpy belt alıp koxplara biraz dayanma şansı elde edebilirsin.umarım yardımcı olabilimişimdir.

mastera niye vermesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    16 yıl önce açıldı
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk platinum premium almanı tavsiye ederim.
  • @deliyMAGE
    Flame Glacier dim lvl daha 30 Glacier Light tavsiye ediyorsun sanirim. Ben Master a vermememin anlamini cozemedim ama. Mage den fazla anlamam o yuzden kafani agritabilirim bu konuda :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

@deliyMAGE
    Flame Glacier dim lvl daha 30 Glacier Light tavsiye ediyorsun sanirim. Ben Master a vermememin anlamini cozemedim ama. Mage den fazla anlamam o yuzden kafani agritabilirim bu konuda :D:D:D

master 69 a kadar sana avantaj saglıcak hiç bir skilini açmaz masterini acıp shell giy ama master point harcama skill pointleirni 69 lvl de ice 60 ligtning 60 olarak ayarla 2 nova ac daha zevk alırsın ve ice lr olmanı tavsiye etmem sırf zevkine oynucaksın ve old imir ve old shio 15-20m piyasada ve +0 ı bile senin işini görür ron's staff +7 ile en azından iki 45 iki de nova avantajınla zevkli pk atarsın beltini old harpy kolyenide old ep yaparsın artırcagın paranı old we lere harcar resislerini düzenlersin.bütcen fazla olsaydı masterli flame ice oyna da derdim
  • Suan icin Lightining - Glacier oldum elimde Ron +4 var dun bastim :D Pet Mage oldugum icin INT e calisiyorum ve tum takilarim gorevlerden gelen HP +6 lar. Bu sekilde devam ediyorum. Butcem 100m civari.
  • exp kasmadıgın zamanlarda ticaret yap ucuz al pahalı sat kırmızı kutu yeşil kutu mavi kutu filan.int160a kadar ver bırak shell giymene yardımcı olur mp nide180ne kadar ver artanı hp bas takıların exp için iyi
  • Kardes bana sorarsan ilk olarak bi 45 e kadar felan flame ice ol..33 lwl de kucuk alan acilcak..zar zor kesersin sen zombileri..bol bol arkadas edin.kimseye zararin dokunmasin zaten konusmandanda oyle gozuukuyor..bi 45 oL sonra koxp ile 1 skill point vermeden bedavaya skill sifirlatabilirsin..Ice olursun..Harpy pt lerinin aranan adami olursun.ama skill pointleri soyle verebilirsin pet olacagin icin 150-160 int gerisi mp..bu arada flame olmanda fayda var ilk 45 lwle kadar cunku bende bir keresinde acmistim ice flame ve hic bir gorevi yapamadi..flamede 18 skili Ignition var..seri seri gorevde yaparsin ks de yaparsin..BENIM DUSUNCEM BOYLE..
  • 60 olduktan sonra czye in seek aç dk slotuna git mutlaka adam bulursun zaten 50k verdiği için tanesi
    logosta karus isen mage clan bulabilirim
    areste human isen çok sayıda mage tanıdıklarım var
  • Ares de Human Mage im. Bana staff ve skill konusunda yardim ederseniz memnun olurum. Suan dedigim gibi Light-Glacier im ve 39 lvl :) Hangi Staffi almaliyim ve ne olmaliyim karar veremedim. Light bana guzel geldi dogrusu ama Staff kafami karistiriyor. 70+ olmayan Stafflardan hangisi benim icin en idealdir?
  • 35e Kadar Zaten Mecbur Marodonda Kasıcaksın 35-45 Kadar Skeleton da Kasabilirsin Party Bulursan 45-50 Arası Mezarlıkda kasabilirsin. 50-60 Kadar Harpy de Kasarsın 60 dan sonrada Cz deki Dklarda Party Bulursan Seri Bir Şekilde Kasabilirsin
  • Mage güzeldir oynaması zevklidir.Cefasını da sefasını da çekersin

Nasıl bir mage düşünüyorsun?Karşı tarafa illahlah getirtecek bir mage mi yoksa atacker tarzı birşey mi?
    Ayrıca skill olarak ne düşünüyorsun?Şahsen ben her daim glacier mage taraftarıyım.
  • light - glacier skilleri ile exp kasamazsın bir kere ilk verceğin glacier veya flame olmalıydı
  • Suan zorla belayla 40 oldum. Ron staff +5 de gumledi :D Amacim 69 olmak exp ve np icin planladigim bir char. Staff konusu gercekten kafami karistiriyor. Flame Glacier daha ilgimi cekiyor. Onerilerinizi esirgemeyin pls. Sanirsam Flame e donecegim ama 2nci ne olmali karar veremedim. Birde Staff. Cesit cesit staff var. Chaos, Oasis, Stcorting, Wrath Of erenion, Garp, lightining erenion filan hep kafami karisiriyor. Pet Mage icin en iyisi hangisi? Birde 2nci skill neyse ona uygun staff al diyorlar. Flame glacier icin glacier staff almami oneren bile oldu. Bu isin mantigi nedir?
  • molok faun fulitol türü stafları takamazsın zaten onlar çift skillde iyi silahlar +70 şartı var.sen 69 a ucuza kasmak istiyorum dedin diye agırlıklı ice yan skil lr olsun dedim ama tam anlatamadım galiba.master acıp skillde master vermezsen 69 lvl de 60 ice 60 lr vermiş olursun ve 2 nova 2 de 45 alanın acık olur.ayrıyeten flame olman demek daha masraflı char dizmen demek olur sen zevk için oynucam gb almıcam diyorsun ondan ice-lr daha ucuz ve zevk alabilcegin bir mage olur ama yine de sen bilirsin.kullancaksan da oasis schorging yada chaotic staffın skiline uygun olanına kulan en azından dd def vermesi işine yarar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.