Şimdi Ara

Mage Build (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet,. Ron staff la basladim sonra bi baktimki Mage bayagi zevkliymis. Garp yaptim simdide onun hevesindeyim. Fazla ilgilenmiyorum arada girip ticaret yapip item yapiyorum bazende lvl kasiyorum.
  • base olman daha iyi mageye exp haram şuanda akşam eve geçince sana resimleri upload ederim ama itemlerimi sayayım bak birde skill dağılışını.

80 lvl deliyMAGE
    +6 krowaz set
    +7 aztec gold molok
    +11 rebirth elixir(glacier)
    +3 dual shio
    +3 ep
    +0 galss
    +3 dual lich king's

skiller 80 ice 20 master 42 lightning

base 68 lvl juniordeliy

+8 complet set
    takılar 80 lvl ile aynı staf +11 rebirth elixir

skiller 60 ice 58 ligtning

sana resimleri atınca defans ve atak durumunu filan da görürsün bulabilirsem cz de nt ve stafla atıgım damageleri de upload ederim bu char benim 4 senelik emeğim cypherda bu şekilde ezik kalıyorum ki sen aresdesin işin daha zor ondan basede kalıp +1 shio,+1ep,old ske ve old harpy belt yapsan küpelerinide ben resis ve defans veren yap derim c.e yada w.e ama mano yada mage earing yapma staf olarak garp güzel seçim iron setin duruyorsa garpla devam et ama satarsan da +8 oasis olmadı +7 oasis bile işini görür.besade mageler çoksa 2 nova açmanı gerçekten şiddetle tavsiye ederim ben de zaman bulup base charımı 69 yapsam 2 novam 2 de 45 alnım olcak ki mage partyde butür nt partylerin tadından yiyemezsin ama tek gezcem adam alayım dersen ice flame devam et.eger çift nova acarsan yerinde olsam +8 ron's staf bulmaya calısırım sürekli takmasanda aynı anda nt yaptığın partyde güzel elemental damageler atabilirsin ron's +8 ile ama tek dalmalarda yada kücük staf skilinde işine yaramaz o durumlarda garp yada oasis yada +8 elixir işine yarar,tamam ron's çöp item ama nt lerde ben 80 charımda bile kullandım mecbur kalıp sattım şimdi ucuz bulsam base charıma yine alcam.işin özü aslında mage tek başına zevk vermez ucuk itemin olmazsa ondan sen party elemanı olarak düşünerek elinden gelen en uygun parayla en iyi zevki alman icin dediğimi yapabilirsin

• Ares de exp sorun olmasa abanirim 80 e cunku 65 den sonra Mage aciliyor 70 den sonra tam gaz yola devam. Ama su varki Ares de Exp kasan gercekten YOK! Apos ve Derular bos. Cogu zaman Paramuna bile adam bulamiyorlar.
  • aslında base için çok çeşitli varyasyonlar denene bilir mesela tank mage olayı 80 mage icin bence cazip değil çünkü 72 staf skilini heba olur ama basede +7 ds +7 herhangi str az isteyen hammerla old rol alıp çok süper tank mage olunur party adamı olursun yanına +8 ron's takarsın party ile gezerken önüne ice lr patlatır karşı partyyi yavaşlatır ve party oynatmayı ögrenirsen kimseyi yatırmadan çok güzel np alıp zevkli pk atabilirsin.180int 160 mp filan verip gerisini hp abanırsın ne kadar artar tam bilmiyorum ama cazip bir mage çeşidi olur ama eğer benim kafadansa ben base yada cz cıktıysam adımı geçirmek isterim ondan sırf atağa dönük bir mage oynuyorum 246 mp verili bende ice yada lr mage int mp dengeler hp abanır yatıramasada yatmaz ama cypherda oynayan varsa bilir belki cz cıktıgımda güzel işler yapabilirim dizidğim mageyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 24 Haziran 2010; 13:46:32 >
  • Benim amacim biri beni gordugunde "Aman bu herif berbat yaklasmayalim" desin istiyorum. Oldurmek mesele degil muhim olan yatmamak. Ama Tank Mage de olamam Mage in dogasina aykiri. Item ve para sorun degil. Bugun olmasa yarin olur ama illaki olur o yuzden hedef seninki gibi olabilir.
    65 den sonra biraz RLB yaparim 69 da duruma gore kalir yada devam ederim. 2 Nova dusunmuyorum 42 light yeterli bence en azindan BDW de ise yariyor. Saglam asaslar yoksa eger piyasada warrior filan hikaye.
    Simdi takilarami yoneleyim yoksa setemi oncelik taniyayim? Yada Staffimi 8 lemeliyim? Tavsiyen ne olur?
  • İlk önce seti yap takın zaten var en azından benimkinden iyi.Seti yaparsan magic shell padsı bana sat hepsi shell pads chitin olunca bir garip durdu Matrixdeki adamlara benzedim

62 skili pvp de işe yaramıyor diye duymyştum ama czdeki yaratıklara falan vururken yarıyor parantez içindeki magic power bonus gibi.
  • @iade
    Complete pads bendede yok zaten. O hala Troll Armor :D. Simdilik +7 Complete Set yapayim o zaman bendeki magic seti sana vereyim. Ama pesinen soyluyorum complete pads bulursam depoya atarim orda durur bilesin :D

Egerki 63 Skilli PVP de ise yaramiyorsa gercekten Mage olmak cok zormus diyebilirim. Aksam bi deneyecegim bakalim. Bu arada haberin olsun BUYING +8 Garp.
  • bence başta 150-200m harcayıp bir complet set al silahda +7 garp sa işine yarar nasılsa pk atmıcam bdw giriyorum arasıra exp kasıyorum diyorsun galiba iron setinde duruyor bu itemler sana 69 kadar yeter.bir karakterde önce iç önemlidir yani takıların için kendine hedef koymalısın ara sıra rogue itemi ticareti yapıp bdw den kazanıp chaos filan eline geçen parayla ufak tan shio ep topla yani hedef koy +2 ep +2 dual shio yapcam diye yavas yavas küpe(bence ya agate topla ucuz diye yada kıy paraya lich king's topla ama c.e de aklında olsun) yüzük ve kolyeni yaparsan ilerde old ske alıp iron setinide satıp afiyetle yiyebilirsin.ben şimdi 3-5 resim paylaşcam ama kimse umarım hava atıyorum sanmaz amacım 4 senede ticaretle bir char dizilimidir bir nevi karakter tanıtımı belki cypherdan tanıyanlar vardır :)

80 lvl karakterim deliyMAGE

http://img718.imageshack.us/img718/9767/deliy1.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/9214/deliy2.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/6356/deliy3.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/175/deliy4.jpg

bunlar 68 base karakterimden 3-5 kere base girebildim pek bdw de denk gelmiyorum ama girdiklerimde çok keyif alıyorum.

juniordeliy

http://img197.imageshack.us/img197/7308/jrdeliy1.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/8299/jrdeliy2.jpg

http://img704.imageshack.us/img704/7788/jrdeliy3.jpg

http://img822.imageshack.us/img822/6498/jrdeliy4.jpg

http://img696.imageshack.us/img696/3262/jrdeliy5.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/2191/jrdeliy6.jpg

bu arada ben bu foruma resim koymayı bir türlü öğrenemedim anlayan bir arkadaş yada mod düzenlerse sevinirim.

• Damage olarak cok yetersizim dolayisi ile oncelik Staff mi calissam bilemiyorum ve Skill dizilimine bir turlu alisamiyorum. Sizinkilerden farkli olarak Tekli Skilleri bir yere Alanlari bir yere birde PVP icin birkac rane toparladim Bufflar ise F4 de. Bunlarin arasinda hic Lightining koymadim sadece 42 Staff vurusu PVP icin ayirdigim yerde.
  • nerdeyse cypherin ilk 80 magelerinden biriyim sırf elle kastım hiç ilegal bişey kulanmadım bunun verdiği az bilgi varsa senin attıgın damage emin ol sadece staf damagen degil takılardan aldıgın elemental damage ve statlardaki mp durumun çok önemli bak hiç bir ice yada lr mage 246 mp statla oynamaz çünkü party adamı olmak için dengeli int mp verip fazlalıkla hp yapar ayakda durmaya çalışırlar ondan damage atcaksan sana 64 elemental damage ve 121 ap veren elixir +8 öneririm hem uygun fiyatlı hem kolay bulunulan bir item az masrafla onu alıp shio larını + larsan emin ol daha sağlam damageler atarsın
  • Mage i yeniden toparliyorumda su aralar. Elimde yine Garp +7 ustumde ise Magic Shell Set. Staff dan cok memnunum ama takilardan yana muzdaribim yine.

@IdeliyMAGEI
    Son yapilandirmami seninki gibi yapsammi? yada daha dusuk butceli birseyler tavsiye edermisin? Malum simdilik PVP degil ama PVE olarak tasarlayim diyorum. Gecenlerde birinin CW gorevine yardim edeyim dedimde yine salyalaim aka aka Mage oynadim cok zevk aldim. Seviyorum Glacier Mage i ya :D
  • aslında başlangıç için +7 complet set al cypherde 45m e kadar düşdü +8 elixir al 3gb bişey dual +1 shio 2,5-3gb bişeye alırsın.old ske birde lightbeltoflife +0 exp de işni görür.küpe olarak old we türü bişey alırsın resist de verir kolyede +1 ep alabilirsen başlangıç için base de filan yeter aslında gerisi playerliğine kalır ama +75 olcam dersende kro set kro silah filan en kötü dual +2 görnümlü lich king's,dual +2 shio,+2ep ve glass belt birde ares de olduğun için dd25 alman gereke bilir.
  • Ice öldürmekten çok öldürtür. partin varsa shell giyecek kadar int staff tutacak kadar mp verip, gerisini hp vererek ayakta duran bir mage yapmak iyi olabilir.
    magede damage hesaplamak kolay aslında. elementalsiz stafı çıkar solucanlara nova at. elementalsiz stafla solucanlara nova at. en yüksek damagelarına bak, aradaki yaklaşık damage farkını AP'ye böl.
    oyunda fiyatına göre en iyi damage ı delymage nin dediği gibi 80 lvl de. elixir8 vurur.
    diğer durumlarda levele göre staff değişir. ice mage keyifli karakter. shio+2 ler ve garp+8 ile esersin.
  • Necklace ve Belt, PVP yapacagim zaman Iron Set e donusur :D Sorun kupe ve yuzuklerde. Garp ida satip Elixir +8 alayim, tamam. Bir arada Shelleri Complete e ceviririm. Simdi LKP de hemfikirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Necklace ve Belt, PVP yapacagim zaman Iron Set e donusur :D Sorun kupe ve yuzuklerde. Garp ida satip Elixir +8 alayim, tamam. Bir arada Shelleri Complete e ceviririm. Simdi LKP de hemfikirmiyiz?

lkp alternatifsiz. fiyat için old ce old we olabilir. zaten küpede hp ve resist olay. mageye iron set gerek yok. magenin olayı location :) mekan seçimi. adamda belt neck dd hiç bişey yoktur, paperdır, np kralıdır. hiç ölmez. millet isyan eder kesilmiyor kaçıyor her türlü diye. diğerinde herşey vardır, npsi olmaz. mage uzak çalışacak, gözü dönmedikçe araya girmeeycek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 18 Ekim 2010; 20:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Necklace ve Belt, PVP yapacagim zaman Iron Set e donusur :D Sorun kupe ve yuzuklerde. Garp ida satip Elixir +8 alayim, tamam. Bir arada Shelleri Complete e ceviririm. Simdi LKP de hemfikirmiyiz?

zaten mage de shel set complet set basta +7 olsun zamanla 2,5-3gb den +8 yaparısn base kalcaksan.iron set yerine neck +az gb ile +3 ep alsan daha iyi mage için belt de mutlaka glass olmalı 20 defe aldınma 20 def yerine 10 int senin için daha önemli fazla mana fazladan skil demek.küpe de lkp en iyi hp yi verendir alternatifin de c.e olabilir ne kadar + lı olursa o kadar iyi.yüzüklerinde ticaretle +3 yapabilirsin shio cokda pahalı değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 19 Ekim 2010; 11:05:15 >
  • Kararsizim ama sanirim 70+ kasmam simdilik. Malum sadece eglenmek icin actim ve gercekten eglenerek oynuyorumda. Ring li bir mage bulursam 75-80 arasi oda guzel olur. CZ de EW donmek istiyorum. Necklace ve Belt icin efor sarfetmiyorum ayni zamanda Warrior uda kasip 80 leyecegim icin ona masraf yapmam, ki zaten PVP planlamiyorum. Simdilik senin yonlendirmenle su sekildeyim, yani yapacagim.
    +7 Garp (+8 lerim yada Elixir alirim ama bence Garp guzel ya :))
    +7 Complete Set (+6 yada +7 dragon set, ucuz gibi maksat unique olsun)
    2x LKP
    2x Shio lar
  • +7 completi +6 krowaz yaparım dersen çok güzel olur fazladan 300hp ve 700 mana +8 completten daha fazla defans verirki pet mage doğasına yakın def olur.doğru iron setin wariordan vardı kulanmanda sakınca yok yüzük ve küpe ayarlar zevkini alırsın.garp+8 ben bastım zevkine +3 rebirthe kadar önden +7 chitin fp paper kıyafet yaktım +4 ile +5 de rebirth trinası kullandım süper item alırım dersen elixirden daha iyi elementel damagesi az ama shioların o açığı fazlasıyla kapatır.

not:+75 olmadıgını unuttum ondan krowazı dragon set yapman daha mantıklı -70 lvl de o giyiliyordu çünkü
  • Evet Dragon set hos gorunuyor birde ucuz yani hem RLB lik hemde ilerisi icin fena sayilmaz. Zor bulunuyor ama sanirim denemelik guzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.