Şimdi Ara

Mage Build (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Glacier Flame
    Glacier Lightining

2 sinden birini secmem lazim ama hangisini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Yine kafam karisti
    Glacier Flame
    Glacier Lightining

2
  • Takilardan gelen MP ler PK da etkili oluyormu? Elbiseden gelenein etkisi yok diye biliyorumda o yuzden merak ettim acaba ayni sey takilarda da gecerlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Yine kafam karisti
    Glacier Flame
    Glacier Lightining

2

exp kasıcaksa 1.
  • quote:

Takilardan gelen MP ler PK da etkili oluyormu? Elbiseden gelenein etkisi yok diye biliyorumda o yuzden merak ettim acaba ayni sey takilarda da gecerlimi?

Bu soruma cavap verebilecek kimse varmi?
  • quote:

quote:

Takilardan gelen MP ler PK da etkili oluyormu? Elbiseden gelenein etkisi yok diye biliyorumda o yuzden merak ettim acaba ayni sey takilarda da gecerlimi?

Bu soruma cavap verebilecek kimse varmi?

Yok sadece saf mp etki eder (parantez) içindeki mp sadece moblara vururken etki eder playera etki etmez.

Çok eskiden etki ediyordu etki edince magelerin bayağı bir ezici üstünlüğü vardı.Skeleton beltteki increase attack power olayı gibi.

Pm ney senin areste? Meraktan sordum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 15 Mayıs 2010; 18:42:57 >
  • @iade
    GrendelsMother
  • Staff olarak Hell Blood alabilirsin Eğer paran varsa Flame Ring +2 Al ben Ardream Light Mageyim +2 İmir felan var çok kral itemdir ama sen flame olduğun için flame alacaksın

Lich King Pride alabilirsin ( İsmini tam yazamadım galiba :D )
  • Madem mageyi bilmiyorsunuz arkadaşlar yorum yapmayın.Eğer mp bonus takıda ise pkda etkili olur, elbisede ise bilindiği gibi etkisizdir
  • Kfam karisti simdi. Eger takilardaki MP Bonus PK da etkiliyse Old Mano Earring alacagimama etkili degise Old SSE tercih etmeyi dusunuyrum. LKP icinde gereksiz derecede pahali ve defansi dusuk oldugunu dusunuyorum. Olurda birgun 75 lvl olup Krowas set giymeye kalkarsam o zaman alirim :D
  • sse kabul edilebilir ama LKP çok iyi bi küpe.iyi can veriyor
  • mageye mp elbise ya da takı takan direk bıraksın oyunu. sonra mageye ayaklı np diyorlar

magenin elbiseleri hp dir. takılarda öyle. pk alanında mage hp giyer. mp moblara karşı işe yarar pk da takılan mp hiçbir işe yaramaz.
  • Bir tane sse aldim ama aklim mano earring de kaldi. PK da ise yarar diyorsan SSE yi saip 2 tane mano cekecegim.
  • Ring Of Magic sizce Shio Tears dan daha etkili olurmu? Birde Mage lerin 60+ yuzuklerinin ismi ne? Bu arada takilardaki MP nin etkili olup olmadigi konusunda net bir sey soyleyen yok. Oyunda bile kime sorduysam herkes ayri konusuyor. Bu sorunun cevabini bilen yokmu? Kendim deyenecegim ama masrafa girmekde istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 18 Mayıs 2010; 8:34:35 >
  • quote:

Ring Of Magic sizce Shio Tears dan daha etkili olurmu? Birde Mage lerin 60+ yuzuklerinin ismi ne? Bu arada takilardaki MP nin etkili olup olmadigi konusunda net bir sey soyleyen yok. Oyunda bile kime sorduysam herkes ayri konusuyor. Bu sorunun cevabini bilen yokmu? Kendim deyenecegim ama masrafa girmekde istemiyorum.

Aynı soruyu İonıa'da bir kaç hatrı sayılır mageye sordum.''Elbise ve takıdaki mp bonuslar mob keserken işe yarar,pk da hiç bir etkisi yoktur.'' cevabını aldım.
    Kolay gelsin.

Edit : Yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 18 Mayıs 2010; 9:45:15 >
  • Pekala, MP den vaz gectim. Diger sorularim icin aydinlatici cevap verebilecek olan varmi?
  • Mage harici hiç bir classdan anlamam ama bana göre rom priest yüzüğüdür.İsmine aldanıp da mageye rom takma.Old shiolarla başla sen işte.Shio bilindiği gibi ucuz, +0ları toplayıp +1 +2 yap yavaş yavaş.Mesela bende şu an +3 ve +1 var
  • Bende Warrior harici anlamazdim ama iste Mage e merak sardim ve bayagi eglenceli bir Class oldugunu dusunuyorum :)
    Suanki halim
    2x Old Shi Tears
    HP +6 Kupe
    HP +7 Kupe
    IN
    IB
    Garp +7
    Troll Armor Set
    Glacier-Flame
    Ne dersin 75 yaparmi bu beni? Yada nelere daha ihtiyacim var?
  • Sen tam bir ironi olmuşsun:Iron setli karakterde troll armor baya ilginç oluyor.Küpeleri ce, kıyafetleri de en azından +7 rare complete yap.
    +75 koxperlara rağmen zevklidir, exp kasmak bile eğlenceli oluyor yalnız göreceksin ki +70 olunca +8 completeler bile yetmiyecek.+6 krowaz, lkp, +3 yüzükler gerekiyor sence buna değecekse kas derim..
  • Zaten fazla masrafli olmasin diye item almiyorum. Shio lar belese geldi sayilir. Iron Set Warriordan kalma. +7 Rare Complete set dusunuyorum zaten ucuz yollu :D CE nin bana getirisi nedir bilmiyorum Old SSE den iyimidir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.