Şimdi Ara

Mage Build (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dual sse ve dual ce yi karşılaştırırsak dual ce taktığın bir durumda defansın 10 eksik canın ise yakaşık 20 eksik olur(masteri açık bir mageye göre düşünürsek).Artıları ise 10 int bonus(yavaşlatma oranını arttırır), resistansların 20 artar
  • 2x Old SSE alayim simdilik ucuza kapatirim heralde. Birde skill bar konusunda biraz yardima ihtiyacim var. Bugune kadar yillarca :) hep warriorda Tek Skill ile kastigim icin mage de biraz zorlaniyorum. Notebookdan oynayincada acikcasi F lere uzanirken zor oluyor. Sizin oneriniz nedir tek bara skillmi dizeyim yoksa 2 barmi kullanmaliyim.
    Ayrica Glacier da 57 skilli ise yararmi? Daha alamadim onu 3 kez BDW de kazanmam gerek onu actirabilmem icin.
  •  Mage Build

Ben 3 barı da vs ve pkda kullanıyorum, alışkanlık meselesi.

57 skilline gelince, iyi damage vurur.Zehiri çok işe yarar.Nerdeyse ilk vurduğu damage kadar zehirler(toplamda).72 sklili açık değilse mage vs magelerde 57 ve 18 skillini kullanırım vurdukları zehirler ile karşı taraf neye uğradığını şaşırır.

Ayrıca bdwlerde de 18(solid) skilli baya kullanışlıdır birine sürekli 18 atarsın başta fazla vurmaz ama 6-7 kere vurdun mu(cooldownu yoktur) saniyede vurduğun damage toplamda çok can yakıcı olur sürekli yavaşlatması da cabası

Edit:Hp pot sağ tıkda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs07 -- 20 Mayıs 2010; 23:46:52 >

• 60 lvl Glacier-Flame im bende. F1 de 5, F2 de 1 ve F3 de 4 nolu skiller nelerdir? Is yerinde oyuna girip bakma gibi bir sansim yokda ondan soruyorum. Ayrica 18 i ben uzun zamandir 45 den bu yana kullanmiyordum. PVP de etkili olmaz saniyordum bunu soyledigin iyi oldu.
  • F1de 5=70 tekli skilli
    F2de 1=70 meteor(alan)
    F3de 4=Herhangi bir skill peş peşe atmaya yaran skill

18i 4-5 kere aynı adama at, baya faydasını görürsün.
  • Az once bi upgrade faciasi daha yasadim. Garp artik yok. Gorev staffina kaldik hadi hayirlisi. Bide yaklasik 200m biriktirmistim simdi oda yok :D Ona sinirlenip sakladigim 50 ye yakin GB yi sattim gamesatis.com a :D Oyunu birakmaya 1 adim daha kaldi oda Iron Set i satmak.
  • Yazık olmuş :(... Halbuki garp +8 çok dapahalı bir item değil, kronosta 650mden almıştım ki areste kim bilir piyasası nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Az once bi upgrade faciasi daha yasadim. Garp artik yok. Gorev staffina kaldik hadi hayirlisi. Bide yaklasik 200m biriktirmistim simdi oda yok :D Ona sinirlenip sakladigim 50 ye yakin GB yi sattim gamesatis.com a :D Oyunu birakmaya 1 adim daha kaldi oda Iron Set i satmak.

50 gbye ne mage dizerdn ıron setinde vardı tüh
  • Oyunu biraktim maksat vakit gecsin diye actim mage i ama cok zevkliymis :D O parayi ben coktan gozden cikardim zaten. Piyasada bunca karisiklik varken o parayi riske edemezdim.
  • Rare sheller nerden dusuyor bilen varmi? +7 sini bulmak 10gb ye IN bulmakdan daha zor :D
  • a1 de adamın biri emc inn in orda satıyordu. Dual old shio yaptığım icin para kalmadı 2.5m e satıyordu
  • Bak oyunda olsam gider alirdim. Tuh umarim aksama yeniden koyarlar. Ares de olan Mage lerden bu konuda yardim bekliyorum. Yapacaginiz iyilikler karsiliksiz kalmayacaktir :D Bu arada Ares de Garp +7 veya +8 olan, bulan, bilen, satan varsa bana haber versin. +0 a bile olur :D
  • Mageye devam ediyorsun galiba.O shelleri çoğu kişi npcye satıyordur o yüzden bulması baya zor.Aksi gibi buy pazar da kurulmuyor rare sheller için.
  • Mage e bir muddet devam edeyim diyorum. Tahmin ettigimden cok daha zevkli bir class mis. Hem hala Iron Set satilmadigi icin bosa gitmesini istemiyorum :D
  • quote:

Mage e bir muddet devam edeyim diyorum. Tahmin ettigimden cok daha zevkli bir class mis. Hem hala Iron Set satilmadigi icin bosa gitmesini istemiyorum :D

Iron set satılana kadar o char +80 kasarsan 83 olur base kasarsan 69 olup 200k falanda np olur gibime geliyor

Sen al garpı bena ezik +7 elixir yeter

Görürsem sana pm atarım o gün de sana pm attım ama cevap vermedin??
  • Zaten 1 ay icinde satilmazsa GB ye donusturup satacagim. Mage bayagi zevkliymis keske devam edebilsem ama yeter bunca hileye ragmen hala oyun oynamak pek mantikli gelmiyor.
  • Iron Set elime yapisdi gitmiyor :S Son halim su sekilde nasil olmusum?

Complete Set (Rare olanlardan +6 +7 karisik)
    Garp +7
    2x Shio Tears +1
    2x Old Mano Earring
    Iron Necklace - Old Amulet Of Magic Power
    Iron Belt - Mana Belt

Az bi ticaretle 5-6 gb yapabilirim oncelik olarak neye yoneleyim Bu arada Glacier Light oldum iyimi oldum bilmiyorum ama BDW de 42 Light gercekten ise yariyor.

Edit:
    62 Master PVP de ise yariyormu? Dun aksam acabildim test etme sansim olmadida :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 24 Haziran 2010; 11:06:04 >
  • quote:

Iron Set elime yapisdi gitmiyor :S Son halim su sekilde nasil olmusum?

Complete Set (Rare olanlardan +6 +7 karisik)
    Garp +7
    2x Shio Tears +1
    2x Old Mano Earring
    Iron Necklace - Old Amulet Of Magic Power
    Iron Belt - Mana Belt

Az bi ticaretle 5-6 gb yapabilirim oncelik olarak neye yoneleyim Bu arada Glacier Light oldum iyimi oldum bilmiyorum ama BDW de 42 Light gercekten ise yariyor.

Edit:
    62 Master PVP de ise yariyormu? Dun aksam acabildim test etme sansim olmadida :D

sana daha öncede yazmıştım ama magede yeni olduğun için tam karar veremedin galiba şimdi kesin kararın ne base mi kalcan yoksa +80 mi gitcen ona göre sana benim hem 80 lvl in hem yan karakter basenin resimlerini upload etcem itemleri yazcam kendin karar verirsin artık.çünkü basede oynamakla czde oynamak çok farklı iki durum.+1 shio sana basede yeter ama cz de eksik kalırsın aynı şekilde oasis yada garp +7 de işini görmez artık millet krowazları tamamladı (silah-set) bana kalırsa kal basede power shot yok en fazla cs vururlar onada old harpy belt bulursan arow talia ile cözüm ürete bilirsin.

• Base kalicam ama olurda damarim atarsa CZ yapayim diyorum. Fakat suanki tek hedefim Base olmak.
  • Şu kaul staflardan felan çıksa hevesi anlarımda konuyu okudum ron's staf içinmi yapıyorsun mageyi

Hayırlısı olur umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.