Şimdi Ara

Mage Build (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adinda belli Mage de uzman oldugun. Senin dediklerin aklimda ama soyle bir bakinca glacier icin uygun taki yok fakat 35m ye filan old flame ring bulabilirim damage de fazla olur diye dusundum. 69 a kadar fazla masraf yapmayi planlamiyorum 100 bilemedin 200m civari bir butce. Chari hemen dizmeyide dusunmuyorum yavas yavas olacak. Zaten ticaretle yapacagim herseyi. Su kafamdakiler icin senin basini cok agritabilirim. Skill ler ve Staff benim cok aklimi karistiriyor. Hersey bi sekilde olur diyorum ama bu ikisi yuzunden ne yapacagimi bilemiyorum.
    Uygun butce
    1-Glacier 2- Lightining ve Oasis
    Yuksek Butce
    1- Flame 2- Glacier ve Schorging
  • sana başlangıc için şunu önereyim crystal set bul hp basılı eline de +9 wood staff al flame ice git ama eşit skillerle git 1 flame 1 ice ver aynı anda 45 inferno ve bilizard acarsın bilizardın acıldıkdan sonra flame devam eder 62 lvl de flame novanı acarsın.bu şekilde gerekirse tek basına deathknight dönersin koxper yoksa tabi harpyyde de party bulursun.bu şekilde skillere sahip magenin tercih edilmemesinin nedeni 60 lvl de degilde 62 lvl de flame novan acılmasıdır kasan kişi 60 olunca nova atmak ister.60 oldukdan sonra da dk party girmem serverindeki mage partylerinin insafına kalırki cz de dk ya kolay kolay giremezsin ben bunu bildiğim için ice ligtning önerdim en azından slottan kacan koxper wairor yada rogueleri topla diye ve ligtning resistans verebildiğin icin deru aposte brahman paramum gibi sürekli exp olan slotlara girmene yardımcı olur ve 69a ulasman kolay olur.+9 wood stafla baslamana tavsiyemde wood staff midel classdır ve elemental damagesiyle oynama yapa bilirsin fr yi ice ice lr ye cok ucuza cevirebilirsin ve pk yapmaya gectiginde skiline göre avantajlı bir schorging oasis yada chatoic alıp yoluna devam edersin.

not:crystal setle bile baslaman 5m den 25m e mal olur stafın 20m takılarınıda hp +7 yapsan bile sana yeter yani yaklasık 50-60m e exp kascak char dizersin.ama crystal giyerkende lvl aldıkca stat pointleirni 160 int'e göre ayarlaman ilerde shell alıp giymene fayda saglar

umarım yardımcı olur bu yazdıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 26 Nisan 2010; 15:31:05 >

• Bu son dediklerine gore reskill yapip ve glacier-light gidecegim. Amacim kimseyi yanima yaklastirmamak ve yaklasanida gondermemek. Famage olarak 500-600 vursam yeter sanirim.
  • Mage icin 60+ takilari nelerdir? Glacier-Lightinig gidiyorum ve Glacier Erenion +5 im var :D Takilar icin son bir taktik alabilirmiyim? Herhangi bir amacim yok zevk veren bir char olsun istiyorum :) Item larim satilana kadar mage ile takilmayi dusunuyorum.
  • Konu uplanmış, zamanında takip edemediğim için cevap veremedim.69 olmayı düşünüyormuşsun.

Öncelik olarak glacier olanı öneriyorum, tam bir baş belası olursun.Lightningle 5 vuruşundan birinde kitleyeceğine glacier ile 2 vuruşundan birinde yavaşlatırsın.İkinci skill olarak flame öneriyorum, bu size saçma gelebilir ama emin olun 69 mage için daha iyisi bu.

Skill dağılımın:60 glacier-54flame-5master olmalı.60 glacier zaten Allah'ın emri.54 flamede işine yarıyacak skiller=54-48-45 skilleridir.54 vurduğun damage kadar hpne ekler(bu skill mage vs magelerde baya işine yarıyacak).48 skilli de 80 frdir.Karşı baseye girerken alacağın damageleri azaltacaktır ayrıca prty üyelerine de baya faydan olur fr ile.45 skilli ise ntlerde kullanacağın 3. alandır ve fena vurmaz.master skillerinde 2 ve 5 faydalı skillerdir 5. skill pasiftir ve damagelerini %10 azaltır(bir nevi dd gibi ama tüm damageleri azaltıyor).

Eşyalar:Sayacaklarım başlangıç için olanlardır zamanla geliştirirsin.+7 dd(çok işe yaramaz bu aralar ama vslerde lazım olabilir), +7 complete set, old ce, old shio tears(+2 yapmaya bak),old ep(+2 olsa güzel olur ine kasmaya gerek yok),old ske old harpy's belt(arrow defans), hp valkryler ve staff olarak tabiki garp (+8 yapmaya bak)

Bu rlb mage tipi denenmiştir ve baya memnundum.+2 frli mageleri kesebiliyordum ayrıca basede çok iyi para kasıyordum.kronos rlbde pek adam olmadığı için dropları almakta zorlanmıyorduk.şu an +70 kasıyorum.

Eğer bu mage tipini seçeceksen skill diziliminde vs... yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs07 -- 5 Mayıs 2010; 18:47:08 >

• areste kardeşimin human 61 lv pet magesi var o da base kasıyor :P mezarlıkta falan baya bir tanınmışlığı var :D
  • Glacier - Flame oldum. Elimde dun aksam basitigim Glacier Erenion +7 var. sagolsun bi arkadasda 2x Old Shio Tears verdi. Warriordan kalma Iron Set ve Old Shio Tears lar var. Kupeler ne onerirsiniz; Mage Earring yada SSE?
    Bu arada oyundaki birkac Mage kesinlikle Garp onermiyor. Pet Mage icin Elemental Damage in onemli oldugu ve Glacier Erenion un en iyi secim oldugunu soyluyorlar.

Edit: CE ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 7 Mayıs 2010; 10:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Glacier - Flame oldum. Elimde dun aksam basitigim Glacier Erenion +7 var. sagolsun bi arkadasda 2x Old Shio Tears verdi. Warriordan kalma Iron Set ve Old Shio Tears lar var. Kupeler ne onerirsiniz; Mage Earring yada SSE?
    Bu arada oyundaki birkac Mage kesinlikle Garp onermiyor. Pet Mage icin Elemental Damage in onemli oldugu ve Glacier Erenion un en iyi secim oldugunu soyluyorlar.

Oasis +8 de olabilir?
  • Biri bana Glacier Pet Mage icin en iyi staff in neler oldugunu soyeleyebilirmi? Ama lutfen kesin olsun artik staff aramaktan biktim.
    Garp - Glacier Erenion - Oasis Staff
  • CE cleric earingdir.oldda karşılığı old priest earingdir.ilk tercihin lkp olmalı, olmadı ce alırsın ama kesinlikle me(mage earing) alma, +3 olmadıktan ve ardream mage olmadıktan sonra bi anlamı yok.

Glacier Erenion:Gerçekten çok iyi bi stafftır.Yüksek glacier damagesi ile karşı tarafa illahlah getirtir bunu sebebi damageler değil glacierin tutma oranının yüksek olmasıdır.Bu staffın hakkını vermek için 112 mp 200 int geri kalanını hp ye vermelisin.200 int yavaşlatma oranını ve resistanslarını arttıracaktır.tahminen 150 fr olur 80 frni basarsın 230 fr çok güzel.ancak şunu da bilmelisin ki damagelerin düşük olur.vslerde adam alman imkansıza yakındır.(+8 olursa bi ihtimal)

Oasis Staff:Garpa göre atağı düşüktür ama nedenini anlamadığım şekilde ardreamda garptan iyi damage verir.hp bonusu ve ddsi ile tam bir ardream mage staffıdır

Garp:İşte en baba staff.yüksek damage iyi staff damageleri + glacier resistansı bana göre harükulade bir itemdir.+8 oldu mu tadından yenmez.+60da oasisden iyi damageler verir.eğer garp kullanırsan 160 int kalanını mp verebilirsin

eğer atacker olacaksan kesinlikle garp diyorum.full tp oynarım, amacım karşı ırkı yavaşlatıp onları kestirmek diyorsan ge tercih edebilirsin.Bunları denediğim için bu kadar net konuşuyorum

Aklında hala soru işaretleri varsa hepsinden birer tane alırsın(pek pahalı olduklarını sanmıyorum), moradonda, rlbde denersin ona göre kararını verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: svs07

CE cleric earingdir.oldda karşılığı old priest earingdir.ilk tercihin lkp olmalı, olmadı ce alırsın ama kesinlikle me(mage earing) alma, +3 olmadıktan ve ardream mage olmadıktan sonra bi anlamı yok.

Glacier Erenion:Gerçekten çok iyi bi stafftır.Yüksek glacier damagesi ile karşı tarafa illahlah getirtir bunu sebebi damageler değil glacierin tutma oranının yüksek olmasıdır.Bu staffın hakkını vermek için 112 mp 200 int geri kalanını hp ye vermelisin.200 int yavaşlatma oranını ve resistanslarını arttıracaktır.tahminen 150 fr olur 80 frni basarsın 230 fr çok güzel.ancak şunu da bilmelisin ki damagelerin düşük olur.vslerde adam alman imkansıza yakındır.(+8 olursa bi ihtimal)

Oasis Staff:Garpa göre atağı düşüktür ama nedenini anlamadığım şekilde ardreamda garptan iyi damage verir.hp bonusu ve ddsi ile tam bir ardream mage staffıdır

Garp:İşte en baba staff.yüksek damage iyi staff damageleri + glacier resistansı bana göre harükulade bir itemdir.+8 oldu mu tadından yenmez.+60da oasisden iyi damageler verir.eğer garp kullanırsan 160 int kalanını mp verebilirsin

eğer atacker olacaksan kesinlikle garp diyorum.full tp oynarım, amacım karşı ırkı yavaşlatıp onları kestirmek diyorsan ge tercih edebilirsin.Bunları denediğim için bu kadar net konuşuyorum

Aklında hala soru işaretleri varsa hepsinden birer tane alırsın(pek pahalı olduklarını sanmıyorum), moradonda, rlbde denersin ona göre kararını verirsin

Cok guzel yazmissin klavyene saglik..

• @svs07
    Tesekurler. Staff olarak GE nin yanina birde Garp alacagim. 60 a kadarda bekleyip LKP alirim artik. Ardream degil amacim simdilik RLB dusunuyorum.
  • GE degilde Garp bir harikaymis. +5 Garp +7 GE den fazla vuruyor moblara. Gidip +6 bastim simdi kullanamiyorum :D Yan skill olarak flame den memnun degilim sanki ise yaramiyor gibi acaba ligt a mi donsem?
  • sen bi garpı +8le farkı o zaman gör.flame pek işe yaramıyor diyorsun ama alanla birşeyler dönmen gerektiğinde inferno daha kullanışlı.lightning 45 ile slotu bozma durumun da var ayrıca elindeki staff lightning olmadıkça pkda adamları pek kitleyemezsin.
    resistans bakımından düşünmek gerekirse 80 lr mi?80 frmi? hangisi senin için daha iyi olur
    flame 54 skillini de unutmamak lazım.adama vurduğun damage kadar canına ekliyor(tahminen 400 civarı vurursun).+400 sende -400 ondan bir anda 800 hplik avantaj.
    ben de başta glacier-lightningdim sonradan glacier-flameye döndüm ama yine de maddi olarak sıkıntın yoksa ikinci skill olarak lightningi deniyebilirsin.
  • Peki Master a hic vermeden 69 da 2 nova atar halde olmayi nasil goruyorsun? Sence feda ettigim defansa degermi?

Edit:
    Hayir. Olaki 70+ kasacak olursam pismanlik duyarmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 10 Mayıs 2010; 11:45:51 >
  • Ben iki nova yerine master 5i tercih ettim.60glacier-54flame-5master vermiştim.
    Ben şu an 80e kasıyorum ve pek de memnun değilim.Czde dk dönerken koxperlar tarafından basılıyoruz yada -maalesef- koxper partylerinde kasılmak zorunda kalıyorum.
    Base az da olsa pk atabilceksen kalmaya değer.
    Aslına bakarsan her iki durumunda kendine göre avantajları var.
    +70=juriaddan gem geliyor.meteor ve 72 staff skilleri harükulade
    69=Seri 80 yemiyorsun en azından.Çok kalabalık olmadığı için bosslardan drop alabiliyorsun

Sen hangisinden daha çok zevk alacağını düşün ona göre kararını ver ben sadece yol gösteriyorum.Şimdi çıkmam gerekiyor iyi günler..
  • Selamlar yeni mage oynamaya basladim 80 lvl Elimdeki itemler Krowaz+6 shell set, Dual Lich king+1, dual Old Fr+0, Ep+1 ,old ske. Scorching staff+7 Bunlarin haricinde elimde 17 18 gb kadar nakit para var ama lichleri +2 yapmak pek mantikli gelmiyor. Pek bi fark goremedim +1 ve +2 arasında

Stat dagilimi : 160 ind ,247 Mp.

Skiler 80 flame 47 glacier 15 master.

Sorunum sunlar buffsiz sekilde hp oranım cok dusuk 2900 health. Flame skillerinin dmglarindan memnunum 72 ve ignzitaion la cok guzel dmgler cikarabiliriyorum czde. Ama glacier (60) verip master skillerinden vazgecmeyi dusunuyorum. 247 Mp oranini 200 e cekip 47 hpye eklesem sizce nasil olur?
  • Beyler su sekilde yapsam nasil olur. Mage beni cok sardi manyak bir seymis. Nasil olurda bunca yildir bunun zevkine varamamisim hayret :D

2x Old Shio Tears
    2x Old Mano Earring
    IN (Warriordan Kalma) - Yerine Old EP alabilrim
    IB (Warriordan Kalma) - Yerine ne almaliyim
    +6 Garp ve +7 GE (Kendi yapimim :D)
    Troll Armor Set yada param olursa +7 Complete Set
    Glacier - Flame gidiyorum.

Edit:
    Kalkan olarak ne onerirsiniz. Bazen lazim oluyor. Ayrica Statlar icinde 160 INT den sonra MP ye abanmayi planliyorum. Son olarak 62 skilli %30 magic attack i artiriyormus acaba wolf aldigimda ayni sey olurmu? (Bunu hic deneme sansim olmadi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 11 Mayıs 2010; 16:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Beyler su sekilde yapsam nasil olur. Mage beni cok sardi manyak bir seymis. Nasil olurda bunca yildir bunun zevkine varamamisim hayret :D

2x Old Shio Tears
    2x Old Mano Earring
    IN (Warriordan Kalma) - Yerine Old EP alabilrim
    IB (Warriordan Kalma) - Yerine ne almaliyim
    +6 Garp ve +7 GE (Kendi yapimim :D)
    Troll Armor Set yada param olursa +7 Complete Set
    Glacier - Flame gidiyorum.

Edit:
    Kalkan olarak ne onerirsiniz. Bazen lazim oluyor. Ayrica Statlar icinde 160 INT den sonra MP ye abanmayi planliyorum. Son olarak 62 skilli %30 magic attack i artiriyormus acaba wolf aldigimda ayni sey olurmu? (Bunu hic deneme sansim olmadi)

in + ibsi olan bir mage olursan mükemmel olur. mümkünse satma bunları tak direk

in varken +6 garp falan olmaz oraya. +8 üstü oasis staff çek derim. olmadı +8 garp.

glacier flame çok mantıklı olmaz. glacier mage yardımcı olduğundan adamı tek başına kesmek senin en son tercihin olacak. bu yüzden 2.skilli lightning verebilir ve dual novada adamı kitlemeye çalışabilirsin. bunun için sana yanında +7light erenion veya +7 elixir light damage taşımanı öneririm. elin hızlıysa light atıcağın zaman hemen eline light staffını alıp indirebilirsin. ha illa diyosan yok ben flame vericem 2.yi o halde yanında +7 elixir flame damage taşı ki bir işe yarasın flame skillerin.

62 skilli ne yazıkki oyunculara etki etmez sadece yaratıklara etki eder. wolf da sana yaramaz staff skillindeki az vuran bölüm dışında.

statları complete ve staffını kullanabilecek kadar int vereceksin. en az 30-40 stat hp ye vermelisin yoksa yazık olur bütün emeklerine. dediğim gibi zaten glacier olmak istiyorsun bu sebepten full mp abanman anlamsız olur. hatta benim sana önerim intini ayarlayıp, mp yi 180 civarında tutup geriye kalan statlarını hpye abandırmak olacak.

edit: rlb kasacağını şimdi gördüm. in + ib yi elinde tutarsan full master gitmene gerek kalmaz. zaten glacier olacağından çok fazla içerilere de gitmeyeceksin fakat in + ib seni arka planda ölümsüz yapar.

kasma konusunda da light verirsem alan atınca slot dağılır, beni partylere istemezler gibi bir şüphen olmasın. cw + fc slotları light damageyle dağılmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 11 Mayıs 2010; 17:47:58 >

• Kalkan olarak paran varsa Chitin shield yoksa Scorpion shield yoksa str vermen lazım str veririm diyorsan Ds al
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.