Şimdi Ara

Aion ranger stigma build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime ilerisi için bi stigma build yaptım Burada Ordaki lethal arrow ila snare trapı değiştirebilirim tam karar veremedim ve soracağım bir diğer soru ise manastonelar. Ben şu an criti scroll suz ve foodsuz 460 civarı tutup gerisini attack ve hp verdim levelim 45 ama ilerde sleep ve silence için ilerde magical acc gerekebileceğini duydum biraz açıklık getirseniz sevinirim.

• lethal arrow boşuna açma lethal arrow castlı skilldir.Oyundaki en saçma şeylerden biri bence rangerda castlı skill.
    silence ve sleep fiziksel değil magictir magic resisti yüksek birisine bu skilleri vurursan skillerin tutmama olasılığı vardır buda magical acc yüksek olması lazım tutturman için , 3.0 da bu skillerin magicall acc arttıracaklarını duydum ama bilinmez.
    ilerde critin yüksek olur takılarla tek silaha crit basarsın kıyafetlerede hp basarsın.
    60 lvl de stigma buildin şu olur.
    55e kadar üst slotu açarsın alt slottanda explosive arrow açarsın diğer stigmalarında bestial furry silence arrow sleep arrow filan olur.
  • Ranger stigma yolu en zor tercihlerden biri bu oyunda.
    Tamamen senin oynayisina kalmis bir sey ancak 2 secenegin var. ya heart shot yoluna gideceksin ya da explosion arrow.

Asla ve asla cikarmaman gereken stigmalar ise sunlar : focused shots, speed of the wind ve bestial fury. Bestiali kullanmayi ogrenmen lazim. Rangerin ranger ozelligini kapatan bir skill ancak dogru kullanildiginda cok olumcul bir skill. Sana tavsiyem rangerda macc ile sakin ugrasma. Hicbi zaman mr setli birini uyutabilecek kadar macc sahibi olamazsin. Sen gang charisin. Hide olup aniden adam oldureceksin rangerdan daha fazlasini bekleme. Critini en az 600 yapman gerek. Buffsiz ve yemeksiz. 100 sow ve 100 de scrolldan gelince 800 oluyor. Endgame pvp takilarini ve setini dizmis birinin de ortalama 250-300 strike ressist olduguna gore ortalama 500 crit sansi ile yeterince crit vurursun. Unutma vuracagin 1 tane fazla crit basacagin butun attack taslarindan daha fazla dmg arttirir. Geri kalan taslari da hp basmani tavsiye ediyorum. Rangerin fazladan 70-80 attacka hic ihtiyaci yok. Ama fazladan 2k hp seni olumden dondurur. Cabuk olmeyen ranger da cok tehlikelidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyzard -- 14 Ağustos 2012; 11:11:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok saolun cevaplar için manastone dizimi kafamda şekillendi artık @Lyzard ben explosive arrowu seçicem o zaman cdin az olması 1v1 de rangera bi fayda sağlamaz sonuçta benim o adamı 20s den az bir sürede almam lazım yoksa az def ve az can kolay ölmeme neden olur. Ben 2. bi heart shot atana kadar muhtemelen ölmüş olurum diye düşünüyorum peki senin lethal arrow hakkındaki düşüncen ne? Mesela adama sleepi attım bestial fury focused shot hunters might sonra lethal arrowu atıyorum crit falan 4 5k civarı gelmez mi yani? Lethalın castı adam uyurken önemsiz olucak zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebbulut -- 14 Ağustos 2012; 12:26:53 >
  • Gelmez. Ben 1 sene ranger ile her varyasyonu deneyerek oynadim. Lethal ile pvpde crit gelse dahi maksimum 2.5-3k arasi vuruyorsun. Rangerin en guclu skilli stunning shottur. Eger double crit gelirse 4-5k vuruyorsun pvpde.
    Senin de soyledigin gibi, adamla pvp yaparken zaten saniyeler icinde olursun ya da oldurursun. Ancak heart shot yolunun ozelligi kisa cd olmasinin yanisira kosarken atilabiliyor olmalari. Gale arrow da kosarken atilabilir. Ancak alt yoldaki hicbir skill kosarken kullanilamiyor. Bu da ranger icin buyuk dezavantaj.
    Ama dedigim gibi. Ranger pvpleri genelde saniyeler icinde biter. Yeterli dps ye sahipsen kosuyor olmanin bile onemi kalmiyor. Ben uzun sure explosion yolunu oynadim. O yolda oynamamin tek nedeni de hunters might skilliydi. Sana tavsiyem hem heart shot hemde explosion arrowu denemen. Zaten denediginde goreceksin ki cok da buyuk fark olmayacak. Rangerin mantigi ayni sonucta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inggison ve Gelkmaros haritaları geldiğinden beri PvP değil, ZvP yapıyoruz, yani Zerg vs Player. Sleep attın, adam uyudu diyelim (ki serverın yarısı mres setle geziyor, uyutmasıda ayrı zor, uyutsan bile sleep arrow cooldown'ı pvp için oldukça uzun, tek adam kesmek için 3dk beklemek ranger'ın mantığına tamamen ters), her neyse, adamı bir şekilde uyuttun, lethal arrow cd doldurup süper critler vurmayı umuyorsun ama kaçırdığın bir nokta var, sen sleep arrow attığın anda chat radar'da onu gören 30 elyo veya asmo çoktan seni targetlerine almış olacak... Uzun lafın kısası, build yapmadan önce ranger dinamiklerine alışman lazım. Ranger oyunun en hızlı sınıfıdır, combatta parmakları en hızlı hareket eden kişiler ranger oyuncularıdır, sürekli hareket halinde olman, sürekli kaçman gerekir. Alt ağaç bu mantığa tamamen ters.

Ben önce uzaktan çevreyi incelerim, gözüme paper veya cloth yüksek rank'li adam kestiririm ve mark koyarım, sonra adamların radarchat'inden çıkıp bufflarımı basıp hide girer ve yaklaşırım markladığım ava. stunning shot, silence falan vurduktan sonra hemen kalabalıktan uzaklaşmaya başlarım, kaçarkende gale arrow, heart shot ata ata adamı zaten çoktan indirmiş olurum. O sırada peşime takılan yaklaşık 30 elyoyuda 12.0 speed(mau+sc+sotw) ile geride bırakır yeni avımı gözlemeye başlarım uzaktan

• Dediklerineze göre bi sonuç çıkartarak yeni ağacımı size takdim ediyorum Burada Anlayamadığım konu herkes mr geziyorsa benim silencelar da işleyemecek her zaman onu napıcam?

Bu arada oyundaki güncellemeler hala devam mı ediyor oyuna giremiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebbulut -- 14 Ağustos 2012; 23:53:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaptıgın build fena değil. 60 levelde bir stigma slotu daha açıyor oraya da bow of blessing ya da nature's resolve koydukmu tamamdır
  • Hunters Might bakıldığında Bow of Blessing'den daha efektif görünüyor, o yüzden seçtin muhtemelen ama Hunters Might açmak için 1 tane fazladan slotu feda etmek zorunda kalıyorsun oda Arrow Deluge, tamamen gereksiz bir skill. O yüzden ben BoB kullanıp ordan kazandığım ekstra slotada sleep arrow takıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.