Şimdi Ara

En ii Nuker Build?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni server olympusta pure int bi char actım sp farm yapcagım icin skillerin 7 lvlde weapon skillerinden geri alınmak uzere bow skilleirini actım 7 e kadar size sorum su 20 ye kadar bowla kasmayı dusunuorum ama sonrası iicn sizce sword+shield mi yoksa spear mı olmak daa mantıklı uzun bi suredir sword olmayı dusunuodum ama patchlerle artık kalkandan baska weaponlara vs. block rate eklenebilio bu yuzden spearın bi + sı oluo ama sworddaki yere dusurme skili nuker icin kurtarıcı cinsden ayrıca spear veya sword olursam imbune (el yakma) kullanıp combolarla ii damageler vererbilrmimm? Cevaplarınız icin simdiden sağolun...

• bence 52 ye kdr spearcı ol... ondan sonra dönersin spear senin için çok gerekli... çünkü elini yakıp auto attack yaptıında sworddan daha fazla damage atarsın... 52den sonra ztn nukeler çıkıyo ondan sonra sword olsan fazla fark etmiyor... ama 20 ye kdr okuyla kas ama skillerini açma bence... nası oolsa intçi olduun için elini yakıp auto attack yaparsın... saygılarımla
  • en iyi diye birşey yok bunu belirteyim önce.öyle birşey olsaydı herkes aynı krarkteri açardı.burda önemli olan en iyi oynamak.taktikler.sword daki yere yatırma skili bir nukerle veya başka biriyle kapıştığında inanılmaz işe yarıyor.tam nuke atacakken veya sana mızrağını fırlatacakken yere yatırırsan çok büyük bir + kazanırsın hele ki cold isen adam yerden kalkarken birde frost nowa yı basarsın çook büyük bir + daha gelir

şu iyidir bu en iyisidir birşey yok herkes ne kullanıyorsa onu söyler ben sword kullanıyoru msword dedim başka arkadaş spear kullanıyordur spear der önemli olan taktiktir.diğer ıtemlere block ekleniyor doğru fakat bicheon da önemsiz gibi görünen castle shıeld serisi var.ilk i pek işe yaramıyor ama 3. veya 4. açtığında nuker isen crt yiyip öleceğin bir ataktan %45 lere varan bir azaltma ile kurtulabilirsin.tabii bunun için iyi oyuncu olmak gerek adam tam nuke atarken yatırmak,mızrağını fırlattğı anda castle shıeld kullanmak fln. için iyi oyuncu olmask lazım

• Bow la devam edebiliyosan 32 ye kadar devam et bence daha hızlı kasarsın 32 de bi sos sword alırsın bi nuke bi lion shot lvl inde ki mob u almaya yeter.. Yei gelen patch lerle silahlara ya da itemlere verilen blok ratio nun etkisini pek bilmiyorum ama.. shield ın verdiği defans ve blok nuker için çok önemli.. Hele yüksek blok varsa daha da bi güzeL olur!! Spear daki magic atak la sword un arasında o kadar büyük bi fark yok. Onun yerine para biriktirip sos sword larla gidersen bu acıgı fazlasıyla kapatırsın.. Str acıgını shield la buz defansıyla kapatman lazım bence çünkü 45-50 den sonra bi kere yatmak demek ölüm
    Her nuker gibi sende sword dan şaşma bence.. Belki ilerde 70 lvl e geldiğinde saglam bi spear bulursun (sos,som veya bol artılı) o zaman onu kullanabilirsin. Ama benim tavsiyem sword.. Bicheon skilleri çogu zaman hayat kurtarıyor seninde dediğin gibi..

• quote:

sana mızrağını fırlatacakken yere yatırırsan çok büyük bir + kazanırsın hele ki cold isen adam yerden kalkarken birde frost nowa yı basarsın çook büyük bir + daha gelir

yavs abisi o mızrağı atamassa yanına gelir... ozmn gömer damageyi... bide frost nowa auto pille bi hiç oluyor... buz skilleri okçudan başka kimsenin işine yaramas... damageleri acayip düşük... nukerseniz buzun sadece defans kısmını açın diğerleri dandik...inanın ki öle benim lvlimdeki nukerler özellikle buzcular çok az çakıyor diğer nukerlere göre çokl çabuk yatıyorlar... (ztn onun lvlinde full str fire glave çıksa pvp de işi zor)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.