Evt arkadaşlar ardream oynayanların tecrübesini istiyorum amacım sağlam okçu yada asasin yapmak item seçimlerine göre: Asas: dual 9 cleaver ske belt pp+2 rol +1 ve görev yüzügü yada dual rol +0 küpeler görev yada dex 9 chitin set 7 + dd 15 ( 90 hp ) yada +8 fp set + dd 15 ( 86 hp ) walkryler def yada atack yada hp gloveler ayni şekilde
Archer: +8 exp ib dual rol +0 yada +1 rol ve görev yüzüğü ske belt +2pp dual eme yada dex 16 chitin set +7 + dd 15 (90hp) yada +8 fp +dd 15 (86hp) walkry set glove set
bide logosda +9 fp set +9 plate set +8 exp ib ..türünden item satan yada üstdeki yazmış oldugum itemlerle takas yapmak isteyen mesaj bırakbilir...
okçu arkadaşın varsa hiç düşünmeden okçu ol derim ama yalnız takılıyorsan sakın okçu olma
up bi ciğara ikram edeyim size öle yorum yapın..
yokmu tecrübe sahibi bakip geçmeyin..
up bu arada debuffer saglam ark olucam beraber takılacagım
up !
harbi bu forum çok deişmiş fake üyelikle girdim bu forumu 4 senedir takip ediyorum tabi o ke zmanlarında bir başkaydı bu forum forumu batıranlar utansın...
ben +9 plate set bulabilsem direk okçu açacam ama fp çitin gibi şeylerle okçu açacam diyorsan atak az olur
bu itemlerle hangisini açmamı önerirsin yada neler yapmamı istersin.. plate set paper dd olsa elbet öle açarım okçunun özeligi atacka yönelik olması ama yok işte o itemler
up
başta da dediğim gibi okçu arkadaşların varsa okçu olucaksın ama sen kesinlikle assas ol debuffer arkadaşın da varmış sakın okçu olma!!!
k saol aklımda tutucam önerini
okçu zor iş ya 2-3 archer arkadaşın olsa towndan adam çıkarttırmazsınız da;debuff varsa sadece,asas diyorum
logosda +1 rol satlıktır .. dual rol +0 + 10 gb istiyorum ihtiyacı olan olursa mesaj bıraksın oyun nickini
Server'ında sürekli oyunda bir okçu clanı veya topluluğu varsa o itemlerle ortalığı yerlebir edersin. Atağın 1600Küsür olur wolf'lü. Ama tek silah takılamazsın... Yani tek başınaysan assas... Bu arada +7 Chitin yerine okçuda +8 FP Set diz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme