Şimdi Ara

###### Archer mi ??? Asasmi ???? ######

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dungece arddreme takiliyodum manesdeyim asasim elimde +8 we +7 cleaver war neyse tam kapıdan cikcam haritayi biliyosunuzdur kapinin biras yakinina kadar gelmisler orc lar neyse bende elimde yay da war +3 horn crosbow kasilirkan iyi oluyo manasiz okla similidon partyy lerine falan gidiyorum bazen ;) elime oku aldim kapida we z+r ile sikmaya basladim 1-2 kiside sanirim son wurusu ben yaptim die np de geldi bayaği bi sewindim yani :D we dusundum acaba archer mi olsam die ;)

elimdeki +8 cleaveri satsam 350m e falan dogru bi cihitin weya rebirth crossbow artik ne denk gelirse alsammi ???

yoqsa aynen böle cleaverlarla asas mi takilsamm ???

[dipnot : O da da eskiden yaptiğim bi 55 rogue wardi onu okcu yapmistim ama gorev yaparken cok zorlanmistim mesela dts gorevi wardi we ben yirtina yirtina 1-2 dts zor kesmistim giden manada cabasi :(:( yani dez avantajlarinida faln yazarsanizsewinirim :)]

saygilar we sewgilerle....

• ben az önce archer a döndüm manes te yim bende 44 lvl archer daha iyi oluyo hem çok damage yapan ve mana yı götürmeyen vuruşlarıda var(az götren yani)
  • eğer 55 lwl de bi archer warsa ki 55 olmama fasla kalmadi bi skill dizimi koysa cok super olur yani hangi oklar ise yarar cinsinde ;)

mesele asasta 3 tane skill mor olan warya spike thrust falan ardindan 1 cut 1 de jab war onu koyarim ;)
    onun gibi bi resimli gösterirlerse hiç fena olmas
  • Bow bulabilceksen archer olabilirsin ( bow dan kastım iron bow-chitin bow v.b. )
  • koxp kullanancaksan okçu, kullanmayacaksan kesinlikle asas olacan
  • koxp falan deil saten kullandiğim we inkar etmediğim tek bi koxp war oda msn koxp ;)

zaten onuda ne zaman yapsam son gunlerde hep yatiyorum biseyden dolayi mesela dun sabah super kastim %30 falan olarak ama gece ard a gitmeden delostaydim we 1m ex e yattim bi sekilde cikiyo :( kim bilir gercek koxp nasil cikar
  • senın de dedığın gıbı townda son wurus yaparak adam alır okcu lar ama asas lar adamı ozellıkle ardreamde 1-1 de ağlatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: takopako

Bow bulabilceksen archer olabilirsin ( bow dan kastım iron bow-chitin bow v.b. )

katılıyorum !
  • Nickini ver ağa kardeş bende manesteyim 56 lv archery yim 57 yapsam kolay shadow shotla kasarım np elimde +6 ıronx var +7 fp çitin falan var archery yap bence
  • su anda okcu kasıorum ve kesinlikle okcu olmanızı tavsiye ederim asastan daha hızlık aıo ve cz de yada ardramda kapının ponunde manyak iş goruo ama 1vs1 de elindeki bow iise kazanıosun yoksa sansın yok
  • skill dizimi istemişsin
    lvl 60
    1)hp pot
    2)mana pot
    3)shadow hunter
    4)arrow shower
    5)cs
    6)cure
    7)400 AC
    8)minor

lvl 70
    1)hp pot
    2)mana pot
    3)70 skill(adını hatırlayamadım)
    4)ice arrow
    5)light arrow
    6)arrow shower
    7)400 AC
    8)minor
  • quote:

Orjinalden alıntı: archery57

Nickini ver ağa kardeş bende manesteyim 56 lv archery yim 57 yapsam kolay shadow shotla kasarım np elimde +6 ıronx var +7 fp çitin falan var archery yap bence

hERsEYgonlunCEolsUN ;) nickim simdi m2 deyim ;)

dedigim gibi okcu olan 55 civari arklar nasil ok kullandiklarini yani skill barllarini resimli olarak gosterirlerse cok sewinirim ;)

edit : simdi gordum benden onceki arkadas yazmis skill dizmini sanirim 60 olunca mı okcu olsam daha iyi olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasATzamaNI -- 17 Aralık 2006; 11:01:49 >
  • Okçuluk 60 levelden sonra başlıyor bence.60 dan sonra okçunun çok önemli skilleri var.Asasin de bunu göremiyoruz.72 lwl de okçunun koşarak ok atabilme gibi bir özelliği var bu skill gerçekten çok önemli.CZ de çok etkili olabilmek için okçu 72 lwl e kadar kasmalıdır.Ama gene de 60 skiliyle de iş yapar eğer elindeki bow u kuvvetliyse.
  • iyi archer ama ben sevmiyorum olabilirsin yani
  • ben kendim aynen şunu uyguluyorum bak okçu olunca neredeyse tüm partylerin yolu sana açılır nedenmi çünkü herkez koxper sanar seni bu arada asla koxp kullanmadım herneyse 45 lvl,50,55 lvl ların birinde asasa dön
  • 2 tane ac hunter biri asasian olsun dieri archer 2 sini de oyna tadına bak ama ben 1 tanesini oynucam diosan eline ib+7 yada cb+7 buldun mu kralsın soleyem yoksa bunlar bi ise yaramaz archer
  • kesinlikle
    quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

koxp kullanancaksan okçu, kullanmayacaksan kesinlikle asas olacan
  • elime ironcrsosboww aldim rebirtli wolfsuz 750 li wolflu 900 atack war :D manasiz skille simdi kasilacagim yerlerde guzel oluyo pelerinde war arkada o sayede iyi partyyele giriyom

lwl 60 a doğru 58-59 giide olabilir archer olmaya karar werdim

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.