Şimdi Ara

Archer önerisi OLYMPİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba +9 ıron bow ve 135gb param bulunmakta bana takı önerebilirmisiniz andream oynuycam birde +8 chitin setmi +9fp setmi şimdiden çok teşekkür ederim asas bılmıyorum mage oyna derseniz +9 elexir ve 135gb ile başl ayabılırım şimdiden fikirler için teşekkürler ama archer ön planda :)

• +9 ib +9 fp dex 16 küpe elf ring +2 +3 +2 wp +2 judi belt vs girme uzakdan uzakdan takıl bu itemlerle yok ben vs de girerim dersen seri olman lazım onun içinde bi old takı seti bulundurabilirsin
  • ib+9 yada helenid+8 agaç sc ile ap farkı kapatır
    fp+9 set
    judi +3 yada elf belt+3 + sı bütçeye kalmış
    black dragon neck+2 +3
    s.e+1 +2 +3
    eme+1 +2 +3
    dual rol+0 +1+2+3
    asas çok ise sw'de dd şart
  • -fp 9 ların tanesi ne kdr ki? bizim serverda en son 9-10 gb ye yakındı. 8 desen. 40 gb fp ler tutar.(kafalık biraz daha ucuz)

-olydeki item durumuna göre , takılar full dex gitsen, tek spike a gidersin herhalde. 20şer gb rol 1 ler tutsa 40 gb de yüzükler.

-küpeler dex 16 alırsan , bizim serverda 11-12 gb. 20 gb yede kupeler halledilse.

-judi3 ü 20-22 arasına alsan.

40+40+20+22=122 civarı eder. kalan gb ilede bdn2,oldske, dd15 alırsın. (bizim servera göre fiyatları salladım, roller ,fp9lar belki daha ucuzada bulunur.)

ben asıl charımın yanına bir ardream char açmıştım takılmalık. bnm itemler> ardream için ib9 almıştım, elf belt 3, wp3 , dex16hp3, görev küpesi, 2x görev yüzüğü, chitin 9 set. diğer takılar cz için old. takamıyordum. yanlış hatırlamıyorsam sadece wolfla 1.6k civarı ap oluyordu. 1-2 okçu arkadaşımda vardı. zevkli oluyordu.
  • aynı konuyu 2kere açmışsın sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.