Şimdi Ara

Archermi kasayım - Wizard mı ? Oyuna yeni başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden oynamışlığım var SRO. Wizardımı 52 yapıp bırakmıstım. Wizardı falan iyi bilirim. Ama çok damage yemesi yüzünden çok yatıyordum. Şimdi archerde var kafamda ama çok bilmiyorum. Bir de 2 de 1 ok bitiyor. Canımı çok sıkıyordu o sizce ne yapayım. 60-65 e kadar taxi ile kasılacam

• Evet beyler ona göre birazdan premium + m alacam
  • Haydi beyler oyuna girdim seçmem gerek
  • Archer.Ama başka build kasıcam dersen warrior/cleric derim.
  • Ama okları hemen bitiyor
  • Archer kasıyom okları sorun değil yerden hep düşüyor Ama mana çok yiyor.4 lvl altına bırakıyom.600 mp alıyom hepsi bitiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Archer kasıyom okları sorun değil yerden hep düşüyor Ama mana çok yiyor.4 lvl altına bırakıyom.600 mp alıyom hepsi bitiyor

zevklimi bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni başlayacaksan archer aç wizz aşabilir..
  • Arkadaşım wiz açarsan wizarların canı azdır ve oyuna yeni başlıyorsan onu kullanamazsın kolay yatarsın.Ayrıca kesinlikle yeni başlayanlar chinese seçmeli ve iki şey arasında seçim diyorsan archer seç.Blade seçme kasamazsın sonra oyunu bırakırsın
  • Archer aç.Oyuna yeni başladığından dolayı wizz kasamayabilirsin kolay yatarsın seni sıkabilir.Bowu oynaması zevklidir kasarken sıkılmazsın..Ok falan bitmemesi için de biraz fazla alırsın zaten yerden de düşüyor sorun olmaz o sana.
  • archer aç wizard da yeni olduğun için oyundan bıtkınlık getirebilir.
  • 3000ok

350hp

700mp alıyorum. Harika dayanıyor.

Aç bi bowman hayatını yaşa.
  • ayrıca archerın ok bitmesinden korkma silkle alınan bayağı bi ok vardı onlardan al
  • bide en düşük premium kaç TL?
  • oyuna yeni başlicaksan arhcer aç bende öle yapmıştım
  • Full str archer fire cold pacheon derim...

Wizardla kolay yatarsın. Üstteki bir arkadaşımızın dediği gibi en iyisi ch den başlamak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Archer kasıyom okları sorun değil yerden hep düşüyor Ama mana çok yiyor.4 lvl altına bırakıyom.600 mp alıyom hepsi bitiyor

zevklimi bari

İntçilere strongla tek atmak kadar zevkli bişe olamaz Ayritten gold almayı düğşünmüyorsan ch açmanı tavsiye etmem su gibi pot ve mana yiyor ilk başlarda hayatta para dayanmaz Şahsen çok çektim mana hp para sıkıntısı ama 54 lvlim ama şuan paradan bıktım günde 20 den fazla elixerr düşüyorum.Kısaca gold alcaksan archer kas derim Bişi daha eklemek istiyorum kesinlikle +60a kadar taxi ile kasıl ve farm yap gbotlardan ne farm yaparsın nede epx kasarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 4 Temmuz 2009; 2:02:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.