Şimdi Ara

ARCHLORD ONLİNE SİZCE NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar RF online kapanıyor bu yüzden yeni oyuna baslıyacagım archlord nasıl sizce? PVP LVL ATLAMA VS bilen varmı acaba?

bu arada [TR]GaRBaGe ben [TR]mekansiz okuyosan pb at ulas bana....

• güzel oyundur ama bir süre sonra sıkmaya başlaıyor sabırlıysan başlayabilirsin öneririm.
  • pvp sistemi nasıl savaş sistemi falan varmı?
  • bence iyi
  • bence kötü
  • valla ortam olursa süper oyundur
  • forumları inceledimde bot programı kaynıyo etraf yarıda kestim indirmeyi bekletiyorum napsam karar veremedim..reisin forceyi codemaster kapıyo pvp si süperdi günde 3 kere chip war savası oluyordu onun ayarında oyun bulurum inş..

tavsiye edebileceğiniz oyun varmı pvp si güzel olan ve lvl kasması sıkmayan ...pvpsi güzelden kastım her an her yerde kapısma olucak full action yani
  • WoW dicemde oda paralı ,

en iyisi Aionu bekle (oda paralı ama herşeyiyle iyi bir oyun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

bence kötü

bi karar ver iyi mi kötü mü
    ben denedim bi pazar olayı güzel pazarla uğraşmıyorsun
    para felan satılıyorlar mıymıs ne birde oyunda bot var
  • oyunda herşey paraya dayalı paran varsa oyunda kralsın ben 44 lvl oldum ondan sonra atlamak çok zor geldi bot yasak zaten ben açıp uyuyordum pvp sistemide paraya dayalı potionlar alıyorsun delay kalkıyor filan en sonunda dedim böyle oyunun daa full +9 ekipmanları kırdım bıraktım oyunu
  • Bence harika bi oyun ama gercektende sabır gerektiriyor pazarlama HARİKA ama sabır gerektiriyor
  • Bende 56 knight var bot mot yalan elle kasmak gerekiyor knightı. Baydı sürekli kes babam kes.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.