arkadaşlar bu ürün nasıl acaba önerirmisiniz peşin fiyatı 300 ytl taksitli 327 birde sonradan remote fm eklenerek radyolu yapılabiliryormuş radyo benim için öenmli fikirlerinizi yazmanızı rica ederim..
özellikleri şöyle
# EKNİK ÖZELLİKLER # Kapasite: 2 GB , SD kart slotu ile kapasitesini arttırabilirsiniz. # LCD: 3.5" renkli TFT LCD 320 x 240 pixels 4/3 ekran # Müzik Parçaları: 2GB ‘da= 1000 ADET şarkı # Batarya Ömrü: 12 saate kadar müzik çalabilme 4 saate kadar video oynatabilme. # Desteklenen Video Formatları: MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DVD resolution 10 saat film # Desteklenen Ses Formatları: MP3, CBR-VBR-WMA-WAV 2000 şarkı # Desteklenen Fotoğraf Formatları: JPEG (BMP/ PNG ) 200,000 resim # Batarya: Dahili Li-ion batarya # PDF okuyucu # Harici video bağlantısı # Harici audio bağlantısı # Resim gösterisi # Video kayıt mpeg-4 640x480 # FM Radyo: FM REMOTE (AYRI OLARAK FM REMOTE KUMANDASINI ALARAK RADYOLU HALE GETİREBİLİRSİNİZ.) # EQ Ayarları: 8 ön tanımlı and 5 band custom EQ # Güç Şarjı: Mevcut # Albüm : Mevcut # Bağlantı: USB 2.0
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ # Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft Windows Vista™ # USB 1.1 port (USB 2.0 hızlı transfer için tavsiye edilir) # Pc ve mac uyumlu
PAKET İÇERİĞİ # ARCHOS 405 # Kulaklık # USB 2.0 kablosu # Hızlı Başlangıç Kılavuzu # Kurulum CD
Bende de var harika bir ürün. Fiyatına göre diğerlerinden kat kat daha kaliteli teknomarkete gittim ve 250 ytl ye kadar olan tüm media oynatıcıları 1-1,5 saat inceledim en iyi görüntü bundaydı ve aldım. üstelik web hizmetleri de mükemmel ve sürekli firmware çıkarıyorlar. 4gb sd aldım . firmware den önce 16 gb a kadar arttırılabiliyordu hafızası yanılmıyorsam şimdi 30gb a kadar çıktı.
tekno marketin adresini verirmisin kardeş ses kalitesi nasıo bir de??
fiyatı gerçekten uygunmuş. acaba ses kalitesi nasıl..?
malesef o konuda bir bilgim yok bilen kullanan arkadaşlardan yardım bekliyoruz
ö.m ile yazdığım cevabı buraya kopyalıyorum. Reklam değeri taşı diye konu içinde adını yazmadım MediaMarkt dan aldım bir kaç hafta önce, 249 ytl idi.Ses kalitesi çok iyi zaten kulaklık girişi altın kaplama maksimum volume e şu ana kadar çıkamadım yaklaşsam da otobüste falan sesini kısmamı söylediler :) müzik player olarak windows media player ı kullanıyor zaten. Fiyat ve kalite olarak şu anda en iyisi bence ki zaten çok araştırdım almadan önce. Tek sorun her medya oynatıcıda olduğu gibi plug-in satın alma zorunluluğu. internete bağlanma , ajanda ve full dvd filmleri izleme vs gibi işler için plug in satın almak gerekiyor. Bunlar gibi ekstra şeylere ihtiyacın yoksa divxini izler müziğini dinler e-book unu okuyabileceğin her özellik kendinden geliyor zaten. Almadan önce testerlara bir gözat eğer sd kartın varsa bir divx ve ses kalitesi iyi olan bir kaç mp3 atıp testerın sd yuvasına tak ve kontrol et kararını öyle ver. (plugin bilgisayarına kurduğun gibi media oynatıcına yüklediğin ekstra programlar. Bunlar mesela radyo plugini internet browser ı gibi plug inlerhttp://www.archos.com/products/plugins/index.html?country=gr〈=en
orada ürünü test etmen için kutusundan çıkarılıp konulmuş tester archos 405 vardır alırsın eline açarsın ve kullanımına bakarsın , yanında götürdüğün hafıza kartını sd kart yuvasına takar video ve ses görüntüsünün kalitesine göz atarsın beğenirsen satın alırsın beğenemzsen başka markaya bakarsın testerın amacı budur.)
hmm güzel gibi.. denemek lazım tabi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme