Şimdi Ara

>>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p | NFC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  >>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p | NFC
     >>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p | NFC

Pentaband WCDMA 850, 900, 1900, 1700, 2100, Quad band GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900
    Speed: HSDPA Cat10: 14.4Mbps, HSUPA: Cat6 5.76Mbps
    Display: 3.9” WVGA (854×480) AMOLED display with curved Gorilla glass, no air gap, anti-glare polarizer
    Memory: 1024MB RAM, 16GB/64GB storage
    Camera: 8Mpix auto-focus Carl Zeiss, wide-angle lens, 2x LED flash, Video capturing MPEG-4 SP 720p @ 30fps, 2nd camera for video calls
    Size / Weight: 116.45 mm x 61.2 mm x 7.6–12.1 mm (L x W x T) / 76 cm3/ 135 g
    Connectivity: BT 2.1, GPS, A-GPS, WLAN 802.11abgn, NFC, 3.5mm AV connector, micro USB connector, USB charging
    Processor: ARM Cortex-A8 OMAP3630 1 Ghz, PowerVR SGX530
    Audio: MP3 player, Audio jack: 3.5mm, Supported codecs: mp3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, FLAC.
    Battery: 1450 mAh

Operating Times
    Talk time: (GSM/WCDMA) up to 11 h / up to 7 hours
    Standby time: Up to 450 hours (WCDMA), up to 380 hours (GSM)
    Video playback (720P): up to 4.5 hours
    Music playback: up to 50 hours

http://swipe.nokia.com/
    http://www.gsmarena.com/nokia_n9-3398.php

http://www.engadget.com/2011/06/20/nokias-n9-official-a-plastic-slab-of-meego-coming-later-this-y/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 22 Haziran 2011; 17:06:14 >

• Ram,ekran çözünürlü felan herşey iyi de şu işlemci ve GPU beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • Geçenlerde bir Nokia N9 olarak tahmin ettiğimiz bir video yayınlanmıştı.Asıl MeeGo lu cihaz olan N950 de FCC onayına girdi.
    http://www.engadget.com/2011/06/21/nokias-n950-developer-meego-handset-gets-official-4-inch-displ/
  • ölü doğan bir tel.nokia meego işletim sisteminden vazgeçti microsoftla anlaşarak peki kim arkasında duracak meego nun?androidle rekabet edemeyeceği belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

ölü doğan bir tel.nokia meego işletim sisteminden vazgeçti microsoftla anlaşarak peki kim arkasında duracak meego nun?androidle rekabet edemeyeceği belli.

Nokia taktik değiştirmezse dediğiniz çok doğru olacak.Bu saatten sonra değiştireceğinide sanmam.Microsoft'la anlaşma yaptı bir kere.
  • quote:

ölü doğan bir tel.nokia meego işletim sisteminden vazgeçti microsoftla anlaşarak peki kim arkasında duracak meego nun?androidle rekabet edemeyeceği belli.

adam haklı beyler . ölü doğan bir telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateam

quote:

adam haklı beyler . ölü doğan bir telefon...

Şimdiden birşey söylemek yanlış olabilir.Nokia nın MeeGo nun arkasında durup durmamasına bağlı bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muazzam olmuş bence.. nokia nın wp7 yerine bu yolda ilerleyecek olmasını çok isterdim doğrusu..
  • Dilerim fiyat uçuk olmaz..
  • fiyat yüksek olmasa n8i satma zamanı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

muazzam olmuş bence.. nokia nın wp7 yerine bu yolda ilerleyecek olmasını çok isterdim doğrusu..

Aynen.Umarım Nokia nın aklı başına gelir diyeceğim ama Elop gitmeden imkansız olur bu.
  • >>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz Cortex A8 | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p #

Olmalı konunun başlığı
  • abi bu ne ya süper olmuş. ama destek gelmezse çok kötü olur yinede ben nokianın desteğini esirgeyeceğini zannetmiyorum
  • gsmarena da usb ın the go destegi yazıyo aceba varmı? cok kullandıgım bıse varsa şayet satılık temiz N8 var (işin kamerasında değilim artık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

>>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz Cortex A8 | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p #

Olmalı konunun başlığı

O zaman NFC dışarıda kalıyor be hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya

quote:

>>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz Cortex A8 | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p #

Olmalı konunun başlığı

Olsun bu şeklde daha şekl ve açık oluyor

Senn yazdığın biraz karışık

• size soyliyim microsoft kesinlikle amma kesinlikle meego plartformunun gelismesine imkan yaratmiyacak hele nokianin basinda duran adam elop oldukktan sonra zaten microsoftun symbiandan korkusu yoktu o yuzden 2016 yilina kadar guncellenmesine izin verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

gsmarena da usb ın the go destegi yazıyo aceba varmı? cok kullandıgım bıse varsa şayet satılık temiz N8 var (işin kamerasında değilim artık :))

Aynen GSMARENA da yazıyor.Vardır o zaman teknik özellikleri göremedim kendi resmi sitesinde bir bakayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya

quote:

Olmalı konunun başlığı

Olsun bu şeklde daha şekl ve açık oluyor

Senn yazdığın biraz karışık

Seni kıracağıma kafamı kırarım. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

size soyliyim microsoft kesinlikle amma kesinlikle meego plartformunun gelismesine imkan yaratmiyacak hele nokianin basinda duran adam elop oldukktan sonra zaten microsoftun symbiandan korkusu yoktu o yuzden 2016 yilina kadar guncellenmesine izin verdi.

Aynen ama umarım bu cihazın satış rakamları iyi olur ve Nokia nın aklı başına gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.