quote:Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 >>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz Cortex A8 | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p # Olmalı konunun başlığı O zaman NFC dışarıda kalıyor be hacı. Olsun bu şeklde daha şekl ve açık oluyor Senn yazdığın biraz karışık Seni kıracağıma kafamı kırarım. :D Heeehh şimdi oldu iyi uydurmuşsun işte
tsarımıı berbaat hiç güzel değil bildiğin digdörtgen dört köşe telefon bide ekran sanki bombeli gibi duruyor
quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 >>>NOKIA N9 | MeeGo 1.2 | 3.9'' 854×480 | 1 GHz Cortex A8 | 1 GB RAM | 16-64 GB | 8 MP AF - 720p # Olmalı konunun başlığı O zaman NFC dışarıda kalıyor be hacı. Olsun bu şeklde daha şekl ve açık oluyor Senn yazdığın biraz karışık Seni kıracağıma kafamı kırarım. :D Heeehh şimdi oldu iyi uydurmuşsun işte Uydurdum uydurdum Cortex A8 i sildim sadece 1 GHz yazıyor.