valla hacılar ipad olsun galaxy falan filan yokken ben takip ediyordum archos markasını niyetliydim de tablet muhabbetine giresim vardı yılllaar once ve biri bana tablet sorsaydı archos adını verebilirdim. baba markadır.
Hani olur da aratan olur alacak olan olur aman diyeyim sakın almayın. Zira ben kullanıyorum üsttte de mesajlarım var az çok. İlk aldığım makinanın videoları zaten yukarıda var. Makina sürekli sapıtıyordu. Sonra değişime yolladık Artes sağ olsun çok ilgilendi ve yenisini hemen yolladı fakat yenisinde ise enlemesine dümdüz bir kırmızı çizgi vardı. Bir kez daha geri gönderdim bu sefer yeni gelen de bir ölü piksel vardı fakat ben çalışsın yeter mantığımdan ötürü çok umursamadım. Fakat makina kullanılamayacak kadar kasıyor. Tuhaf olan ise hiç bir şey yüklü değil makinaya sadece navigasyon programı yüklü ve 32 gb kart olmasına rağmen sürekli crash veriyor. Google chrome falan kullanmak içinse inanılmaz sabır gerektiriyor. Sonuç olarak kesinlikle almayın. Ya ben de şans yok ya da bu tablet kesinlikle sorunlu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme