Şimdi Ara

ARCHOS 80XS TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARCHOS 80XS TABLET DC Tablet alacağım sizce performans olarak artes ten daha iyi bir verim alabilirmiyim

ARCHOS 80XS TABLET

• Takip...

Bilgisi olan varsa bizde yararlanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

Takip...

Bilgisi olan varsa bizde yararlanalım
    Bende tablet araştırmasındayım. Konuda mesajım bulunsun. Tablet ile yapmak istediklerim;

- Film izlemek
    - Ders aralarında cafeye gidip nete girmek
    - Laptop fişe takmadan çalışmadığı için yanımda gezdirebileceğim mini bilgisayar tarzında olması
    - Office programlarını kullanabilmek
    - Attığım pdf kitapları seyahat esnasında filan okumak

Bluetooth, hdmi gibi fiyat arttırıcı özelliklere gerek yok ama hdmi da bir nebze iyi olur. Ekranlardan anlamadığım için renkler soluk olmasın dandik bir ürün almamış olayım yeter. Hafıza olarakta 16'yı yeterli buluyorum. Gerekirse film, kitap gibi dosyaları sd bir kart alır o kartta bulundururum.

Ayrıca klavye olayı da güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 2 Mart 2013; 16:22:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Bende tablet araştırmasındayım. Konuda mesajım bulunsun. Tablet ile yapmak istediklerim;

- Film izlemek
    - Ders aralarında cafeye gidip nete girmek
    - Laptop fişe takmadan çalışmadığı için yanımda gezdirebileceğim mini bilgisayar tarzında olması
    - Office programlarını kullanabilmek
    - Attığım pdf kitapları seyahat esnasında filan okumak

Bluetooth, hdmi gibi fiyat arttırıcı özelliklere gerek yok ama hdmi da bir nebze iyi olur. Ekranlardan anlamadığım için renkler soluk olmasın dandik bir ürün almamış olayım yeter. Hafıza olarakta 16'yı yeterli buluyorum. Gerekirse film, kitap gibi dosyaları sd bir kart alır o kartta bulundururum.

Ayrıca klavye olayı da güzelmiş

Alıntıları Göster
    http://www.ucuzcity.com/asp/product/27437/Archos-80xs-8-8GB-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-PC-Dock

burada taksit seçenekleri daha iyi verdiğin linkten, 2. olarak Artes ten daha iyi bir marka olduğu ve daha iyi verim alabileceğin kesin. yurtdışı sitelerinden araştırırsan daha iyi sonuçlar alırsın Archos u.

• quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

http://www.ucuzcity.com/asp/product/27437/Archos-80xs-8-8GB-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-PC-Dock

burada taksit seçenekleri daha iyi verdiğin linkten, 2. olarak Artes ten daha iyi bir marka olduğu ve daha iyi verim alabileceğin kesin. yurtdışı sitelerinden araştırırsan daha iyi sonuçlar alırsın Archos u.

Alıntıları Göster
    ARCHOS 80XS satın almayı ciddi olarak düşünüyorum.. Batarya performansı oldukça iyimiş.. Ayrıca wifi çekimi güçlü ve bağlantı kopma sorunu yokmuş diye olumlu yorumlar var.. micro ds kart desteği olması da çok iyi.. tabi bir de orjinal klavyesi var..
    Ufak tablet arayanlar için çok güzel bir seçim olur diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

ARCHOS 80XS satın almayı ciddi olarak düşünüyorum.. Batarya performansı oldukça iyimiş.. Ayrıca wifi çekimi güçlü ve bağlantı kopma sorunu yokmuş diye olumlu yorumlar var.. micro ds kart desteği olması da çok iyi.. tabi bir de orjinal klavyesi var..
    Ufak tablet arayanlar için çok güzel bir seçim olur diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    bu modelin performansı verimi nasıldır bilmiyorum araştırmak llazım ancak archos marka değeri olarak artes gibi markaların çok çok önündedir hatta tablet piyasasında samsungdan bile iyidir diyebilirim ancak Türkiyede pek yaygın değil

• arkadaşım benim elimde bahsettiğin tablet var, fiyat performans olarak müthiş bi cihaz, ama arada sırada donma yapabiliyor. düşük parlaklıkta şarjı epey dayanıklı. kendinden yüklü office programlarıyla excel ve word istediğin gibi kullanımda. ben verdiğim paradan pişman değil. üstelik adobe flash player var cihaz üzerinde. ayrıca harici harddiskleride okuyabiliyor olması cabası. eğer fazla para vermeden tablet almak istiyosan kaçırma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa FireBrand Tablet m778
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanakin

arkadaşım benim elimde bahsettiğin tablet var, fiyat performans olarak müthiş bi cihaz, ama arada sırada donma yapabiliyor. düşük parlaklıkta şarjı epey dayanıklı. kendinden yüklü office programlarıyla excel ve word istediğin gibi kullanımda. ben verdiğim paradan pişman değil. üstelik adobe flash player var cihaz üzerinde. ayrıca harici harddiskleride okuyabiliyor olması cabası. eğer fazla para vermeden tablet almak istiyosan kaçırma derim.

hocam bende almayı düşünüyorumda acaba kaç gblik hddleri görüyor cihaz birde şarzı ortalama nekadar gidiyor
  • şarjı 7-7.5 saat kadar dayanbiliyor, benim denediğim harddisk wd'in 500 gblık hardiskiydi, sorunsuz çalıştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanakin

şarjı 7-7.5 saat kadar dayanbiliyor, benim denediğim harddisk wd'in 500 gblık hardiskiydi, sorunsuz çalıştırdı.
    archoslar diğer tabletlere göre daha iyi malzemeye sahip diye biliyorum.

malzeme kalitesinde apple ile yarışır diye duymuştum.

9.7 inç:
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Archos-97-Titanium-97-inc-8-GB-Beyaz-Tablet-pmu249359.html

10.1 inç:
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Archos-101-XS-101-inc-16-GB-Beyaz-Tablet-pmu249361.html

8 inç:
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Archos-80-Platinum-Ips-8-inc-8-GB-Beyaz-Tablet-pmu249363.html

tabi ben bu kadar vermem diyorsanız
    artes d821 289 tl'ye fiyat/performans olarak en ideali:
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Archos-80-Platinum-Ips-8-inc-8-GB-Beyaz-Tablet-pmu249363.html

• quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

archoslar diğer tabletlere göre daha iyi malzemeye sahip diye biliyorum.

malzeme kalitesinde apple ile yarışır diye duymuştum.

9.7 inç:
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Archos-97-Titanium-97-inc-8-GB-Beyaz-Tablet-pmu249359.html

10.1 inç:
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Archos-101-XS-101-inc-16-GB-Beyaz-Tablet-pmu249361.html

8 inç:

tabi ben bu kadar vermem diyorsanız
    artes d821 289 tl'ye fiyat/performans olarak en ideali:

Alıntıları Göster
    Ben de bu üründen alacağım. Ucuzcity'de şu an 566 Tl gibi bir fiyata satılmakta fakat kritik stok yazıyor. Şimdi kıllandım teşhir ürünü falan göndermeye kalkmazlar değil mi?

• Urun elime gecti. igo kurdum sorunsuz calisiyor. Sd card alip taktim fakat uygulamalar kisminda sd card hafizasi 8 gb olarak gozukuyor hatta 5 gb. Depolama sekmesinde ise 32 gb yani 28 gb falan gozukuyor. Uygulalar sekmesinden pogramlari sd carda tasimama ragmen sd cardin hafizasi hala ayni sekilde duruyor. Acaba bir yerde yanlis mi yaptim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Urun elime gecti. igo kurdum sorunsuz calisiyor. Sd card alip taktim fakat uygulamalar kisminda sd card hafizasi 8 gb olarak gozukuyor hatta 5 gb. Depolama sekmesinde ise 32 gb yani 28 gb falan gozukuyor. Uygulalar sekmesinden pogramlari sd carda tasimama ragmen sd cardin hafizasi hala ayni sekilde duruyor. Acaba bir yerde yanlis mi yaptim acaba?

cihaz nasıl oyunlarda takılmalar oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crtasus

quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Urun elime gecti. igo kurdum sorunsuz calisiyor. Sd card alip taktim fakat uygulamalar kisminda sd card hafizasi 8 gb olarak gozukuyor hatta 5 gb. Depolama sekmesinde ise 32 gb yani 28 gb falan gozukuyor. Uygulalar sekmesinden pogramlari sd carda tasimama ragmen sd cardin hafizasi hala ayni sekilde duruyor. Acaba bir yerde yanlis mi yaptim acaba?

cihaz nasıl oyunlarda takılmalar oluyor mu?

Alıntıları Göster
    Ben üründen memnun değilim kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2. Archos ürünüm ilkinden de memnun değildim ama kıytırık Çin Malı alacağıma bunu alayım dedim yine pişman oldum. Belki burada çözümü bilen arkadaşlar vardır diye yazıyorum.

Ekran durduk yere sağa sola gidiyor. Kendi kendine sanki ekrana dokunmuşum gibi tepki veriyor. Çok ama çok sık donuyor sürekli hard reset atmak zorunda kalıyorum. Acaba taktığım microusbden mi diye düşünmeye başladım ama bir yandan da ne alaka diyorum. Acaba benim bahsettiğim sorunları yaşayan var mı?

Şimdi factory reset yapıp baştan kurdum tableti yine aynı terane. Ekran önümde dururken durduk yere sağa sola tıklıyor sonra ya donuyor ya da tepki vermeyi kesiyor kendi kafasına göre sağa sola tıklıyor. Garantiye göndersem mi ki acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vidar -- 7 Haziran 2013; 10:01:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vidar

Ben üründen memnun değilim kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2. Archos ürünüm ilkinden de memnun değildim ama kıytırık Çin Malı alacağıma bunu alayım dedim yine pişman oldum. Belki burada çözümü bilen arkadaşlar vardır diye yazıyorum.

Ekran durduk yere sağa sola gidiyor. Kendi kendine sanki ekrana dokunmuşum gibi tepki veriyor. Çok ama çok sık donuyor sürekli hard reset atmak zorunda kalıyorum. Acaba taktığım microusbden mi diye düşünmeye başladım ama bir yandan da ne alaka diyorum. Acaba benim bahsettiğim sorunları yaşayan var mı?

Şimdi factory reset yapıp baştan kurdum tableti yine aynı terane. Ekran önümde dururken durduk yere sağa sola tıklıyor sonra ya donuyor ya da tepki vermeyi kesiyor kendi kafasına göre sağa sola tıklıyor. Garantiye göndersem mi ki acaba?

hocam bence senin cihazda bir problem var servise göndermeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

hocam bence senin cihazda bir problem var servise göndermeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Acaba servisi nerede ki bu meletin dediğiniz gibi servise göndermem gerekecek galiba? Zira zehir ediyor. Tam bir yere tıklayacağım sağa sola tıklıyor,sürekli yapmıyor bunu fakat git gide sıklaşmaya başladı. Tam kitap okuyacağım bir anda çıldırıyor ve yaptığında delirtiyor. Türkiye'deki servisler de ölümcül derecede kötü olduğundan şimdi gönderip ardından 30 gün sonra bunun bir şeyi yok deyip geri göndermelerinden korkuyorum.

Artes Tekniğe forum üzerinden mesaj attım bakalım. Yaptığı sorunu videoya çekip koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vidar -- 7 Haziran 2013; 10:36:50 >

• quote:

Acaba servisi nerede ki bu meletin dediğiniz gibi servise göndermem gerekecek galiba? Zira zehir ediyor. Tam bir yere tıklayacağım sağa sola tıklıyor,sürekli yapmıyor bunu fakat git gide sıklaşmaya başladı. Tam kitap okuyacağım bir anda çıldırıyor ve yaptığında delirtiyor. Türkiye'deki servisler de ölümcül derecede kötü olduğundan şimdi gönderip ardından 30 gün sonra bunun bir şeyi yok deyip geri göndermelerinden korkuyorum.

Artes Tekniğe forum üzerinden mesaj attım bakalım. Yaptığı sorunu videoya çekip koyacağım.

Alıntıları Göster
    Factory Reset'ten sonra Office'de kayboldu.

• quote:

Ayarlar bölümünde Repair & Formatting seçeneğinde ilk iki sıradaki Touchscreen Calibration ve Accelerometer Calibration ile kalibre etmelisin. Büyük bir ihtimalle düzelmesi lazım.

• Teşeklürler cevap için fakat artık iyice sapıtmış durumda alet hayır en temiz kullandığım elektronik aletti üstelik ne bir kere yere düştü ne üstüne su geldi hiç bir fiziksel darbe almadan bu hale geldi resmen. Youtubea archos 80xs problem yazarsanız videoları görebilirsiniz. Değişik zamanlarda sık sık videoya çekip koydum youtube'a garanti sıkıntı çıkartmasın diye

http://m.youtube.com/user/muhsingullu?feature=guide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vidar -- 8 Haziran 2013; 14:50:49 >
  • quote:

Teşeklürler cevap için fakat artık iyice sapıtmış durumda alet hayır en temiz kullandığım elektronik aletti üstelik ne bir kere yere düştü ne üstüne su geldi hiç bir fiziksel darbe almadan bu hale geldi resmen. Youtubea archos 80xs problem yazarsanız videoları görebilirsiniz. Değişik zamanlarda sık sık videoya çekip koydum youtube'a garanti sıkıntı çıkartmasın diye

http://m.youtube.com/user/muhsingullu?feature=guide

Bendeki 10.1 Archos, ilk gün ekran devamlı sağa kayıyor ve kendi kendine tıklıyordu. Ama dediğim kalibrelerini yapınca düzelmişti. Şimdi hiçbir sıkıntı yok. Sendeki sorun donanımsal arıza gibi duruyor videolardan izlediğim kadarıyla.Sanırım garanti yolu gözüktü. Artes birebir değişimini yapar endişe etme video yollamana bile gerek yok aslında. Bende ölü piksel nedeniyle değişim yapmıştım, şimdide hoparlörü patladı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.