Şimdi Ara

Arctic Accelero Xtreme IV Ekran Karti Soğutucusu İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5970 de kullanmıştım.Oldukça kalitelidir.Bunun bir üstü benim 980ti için yaptığım kraken g10 +h105 ikilisi.Tabi su soğutma olduğu için oyunlarda 43-44 gibi değerlerde testlerde 50-51 gibi değerlerde.Fakat burda dikkat çekmek için birşey belirteyim.Gpu ihs si cpu gibi değil.Isı dağıtmaya acayip meğilli bir yapısı var.Soğutucu ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi soğuma gerçekleşiyor.

Cpuda prime yaparken çoğu sıvı soğutmada 80 görür.Fakat bu sıvının 80 derece olması değildir.Gpu da ise 50 derece diyorsa sıvıda ona yakındır.
  • H.E.B Sup kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde kraken g10 +h105 kullanacaktım.Son anda vazgeçtim.Biraz pahalı oluyordu. 300 liranın üzerine çıkıyor masrafım(Tabii H105 sahibi olarak 300+ lira) Overclock değerleriniz nedir 45 derece için?
  • 45 derece için 1520 çekirdek 8000mhz ramler.Ramler içinde kartın altında 2 tane cm jet flo kullanıyorum.Ram üstünde de bakır heatsinkler.

g10 u n11 den aldım.Diğerinide inventustan.Pahalı bir çözüm ama oldukça verimli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 21 Mayıs 2016; 10:55:46 >
  • Merhaba güzel sistem olmuş. Bendede aynı ekran kartı var evga 980ti acx.2.0 kendi üzerinde sıvı soğutma gibi soğutucu var 2 fan ile beraber borularda içinde galiba ısı boruları. Kart aşırı ısınıyor . Normal oyunlarda 70 derece yüksek performansta bazen 116 derecelere çıkıyor ekran kartı tek başına kasayı ısıtıyor. İşlemci de bundan etkileniyor yakın duruyorlar zaten kasa fanları nir nebze idare etsede. İşlemciye sıvı soğutma alacağıma ekran kartına bu soğutucuyu düşünüyorum ihtiyacım okan ekran kartını soğutmak. İş görürmü 2019 da alınır mı acaba. Sıvı soğutma taksam sadece işlemcisini soğutcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.