Şimdi Ara

Arctic Combat [Webzen] 22 Ağustos Beta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya Hocam, benim de bir sorunum var, hiç bir forumda bunun çözümü bulunmamış ve tam 13 saattir uğraşıyorum oyuna giremiyorum.
    Closing the game due to an invalid client version. bla bla bla.. bu hata Starta basıyorum, Hack Shield geçiyor, 1/10 doluyor hepsi bitiyor
    Sonrasında Oyun açılması gerekirken siyah ekranda az önceki yazı geliyor. OKeye basınca da oyundan atıyor girmeden daha. İşlemcim iyi. Grafik kartım kaldırıyor,
    İnternet hızım fiber. Lütfen yardımcı olun, hala uykusuzum ve çok sinirliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulax

Ya Hocam, benim de bir sorunum var, hiç bir forumda bunun çözümü bulunmamış ve tam 13 saattir uğraşıyorum oyuna giremiyorum.
    Closing the game due to an invalid client version. bla bla bla.. bu hata Starta basıyorum, Hack Shield geçiyor, 1/10 doluyor hepsi bitiyor
    Sonrasında Oyun açılması gerekirken siyah ekranda az önceki yazı geliyor. OKeye basınca da oyundan atıyor girmeden daha. İşlemcim iyi. Grafik kartım kaldırıyor,

internet hızı ile alaksı yoktur onun zaten. silip 0 dan indirip yuklemeyi denedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulax

Ya Hocam, benim de bir sorunum var, hiç bir forumda bunun çözümü bulunmamış ve tam 13 saattir uğraşıyorum oyuna giremiyorum.

o sorun bende de var steamden kaldırıldı sanırım. ama ben de çözemedim.
  • Beyler oyun kapatılıyor. Hatta belki şu an kapatılmıştır. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Beyler oyun kapatılıyor. Hatta belki şu an kapatılmıştır. Bilginiz olsun.

Hayırdır neden? oynadıgım en iyi free oyundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

İstedikleri sonucu alamamışlar.
  • quote:

quote:

quote:

İstedikleri sonucu alamamışlar.

İlginç her saatte full du oyun hep daha ne istiyorlar. abuk sabuk oyunlar kapanmaz yıllarca güzel olanlar kapanır..
  • quote:

İlginç her saatte full du oyun hep daha ne istiyorlar. abuk sabuk oyunlar kapanmaz yıllarca güzel olanlar kapanır..

Webzen istediğini alamamış olabilir lakin oyunu hedefleri yüksek olmayan bir başka firma yayımlayabilir , yayımlamalıdırda.
  • Ne oyundu be kiydilar guzelim oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.