Şimdi Ara

Arctic Combat [Webzen] 22 Ağustos Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3. Dünya Savaşının yarattığı kaosta arktik tundranın acımasız koşullarında geçen Arctic Combat, MMOFPS türünü gerçekçi bir oynayışı, Unreal Engine 3'ün sağladığı görsel teknolojiyle size sunuyor. Arctic Combat iki uluslararası süpergücün mücadelesini konu alıyor; ABD tarafından yönetilen Allied Forces (AF) ve Rusya tarafından yönetilen Red Star Alliance (RSA. Arktik bölgelerdeki doğal kaynaklar dünyanın 2'ye bölünmesinin ve 3. Dünya Savaşının başlayacağıo sinyallerini verir. Bu yüzden oyuncular 2 taraftan birini seçip düşmanlarına karşı amansızca savaşmalıdır.

Önemli Özellikler

Unreal Engine Teknolojisi – Çeşiti PC sistemlerinde çalışmasını sağlar, Unreal Engine oyananabilirliği düşük grafiklerle bile mümkün kılar. Fizik motoru, modifikasyonlar, maksimum verim ve en üst seviyede grafiklere eşlik eder.

Paket Sistemi – PvP sırasında, ölen arkadaşlarınız yardım paketleri alır. Bunlar ilkyardım çantası, helikopter desteği ve bombardımandır. Ölen düşmanlarda aynı şekilde bu tarz şeylerden faydalanır.

Yetenek Sistemi – Oyuncular rakiplerini yenmek için çeşitli stratejiler geliştirebilir. Dostlarını güçlendirmek için yeteneklerini kullanabilir yada pasif yetenekleriyle avantaj sağlayabilir.

Ganimet ve Açık Arttırma Sistemi – Arctic Combat 'ın ganimet sistemi sayesinde oyuncular eşsiz eşyalar kazanırlar. Bu eşyalar takas edilebilir. Açık artırmada satılabilir. Bu şekilde çok güçlü silahlara kolayca erişebilirsiniz. Oyuncular rakiplerine bir çelme daha takmak için ganimet ve açk arttırma sisteminden faydalanabilir.

Görev Sistemi – Ek olarak düşmanla savaşırken, çeşitli görevler de alabilirler. Bunlar Bul ve yoket ya da belli bir kişiyi öldür tarzında olabilir.

Yapay Zeka Sistemi - Arctic Combat PvE'de barındırır. Oyundaki yapay zeka sistemi ile bilgisayara karşı oynayabilirsiniz.

Gameplay Trailer

İlk bakış

Resmi site;http://ac.webzen.com/

Keyler için;http://aliveingames.com/haberler/2415-arctic-combat-kapali-betasina-katilamayan-kalmasin/

Ayrıca benden bir kaç key;
    7109 05R2 YV4F 0XOG
    CBMC EXOX DI1A N4YY
    FDBM 2WS0 TLZO D46F
    QFBP UTHY HITC C1EJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 22 Ağustos 2012; 20:11:22 >

• Verdiğin son key ile kayıt yaptırdım.Key için teşekkürler.Oyun ne zaman açılıyor şuan download yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Verdiğin son key ile kayıt yaptırdım.Key için teşekkürler.Oyun ne zaman açılıyor şuan download yapabiliyor muyuz?

Bizim saatimizle 22 Ağustos 11:00'da açılıyor.

Client yayınlanmamış daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

quote:

Verdiğin son key ile kayıt yaptırdım.Key için teşekkürler.Oyun ne zaman açılıyor şuan download yapabiliyor muyuz?

Tamam açılmasını beklerken biraz MARS oynayayım.
    Bu arada Bullet Run diye bir oyun daha var.Onu indirdim oynayayım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Ağustos 2012; 11:52:36 >
  • PWP1 WPUJ TZ6D AXZ9
    98O0 3W8I 3VHD JI0A
    6M1O C0UJ LFMP 840U
    YX6H AIWZ J8LI EUI8
    G73Y ZLMQ ED9M DUJ8
  • http://az310865.vo.msecnd.net/arcticcombat/InstallArcticCombat.zip

http://az310865.vo.msecnd.net/arcticcombat/ArcticCombat.torrent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 22 Ağustos 2012; 17:38:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

quote:

Tamam açılmasını beklerken biraz MARS oynayayım.
    Bu arada Bullet Run diye bir oyun daha var.Onu indirdim oynayayım bakalım.

Pek kalabalık değil o oyun. Oynanış vs. açısından orta seviye.

Planetside 2 çıkacak yakında. Yine Sony'nin oyunu. Harika gözüküyor videolardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlarda benden

G6M1 JK4B 0TGK JH8S
    LAVH RLHI 9YG9 E663
    8N13 H4SN DE4G 8DLG
    725O L11A P9N0 UB58
    5O7I O7XJ U1W4 2KBM
  • saaat kaçta açılıoyr arkdaşlar server suan deniyorum ama 17.00 yazıyor anlamadım
  • gst 17:00 diyor, sitede gst 13:05 şu an saat 04:00 gibi gelecek sanırım
  • beyker açık konuşacagım OYUN BERBAT... Bir crossfire ve benzeri saçma kore yapımı mmofps klonundan baska birşey değil tek artısı sadece silahı omuz hizasına almak grafikleride oyle videolardaki gibi goz alıcı değil (gameplayden bahsediyorum bu arda) ve ayrıca silah kullanım kısıtlaması var 7 ve 30 gunlu olmak uzere... 1 el attıktan sonra direk sildim coda benzetmeye calısmıslar textureler ve animasyonlar codu andırıyor ama olmamıs maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wandagor -- 23 Ağustos 2012; 20:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wandagor

beyker açık konuşacagım OYUN BERBAT... Bir crossfire ve benzeri saçma kore yapımı mmofps klonundan baska birşey değil tek artısı sadece silahı omuz hizasına almak grafikleride oyle videolardaki gibi goz alıcı değil (gameplayden bahsediyorum bu arda) ve ayrıca silah kullanım kısıtlaması var 7 ve 30 gunlu olmak uzere... 1 el attıktan sonra direk sildim coda benzetmeye calısmıslar textureler ve animasyonlar codu andırıyor ama olmamıs maalesef

İyi ki indirmemişim. Biliyordum böyle bir şey olacağını
  • Ben oyunu indirip kurdum fakat sitesinde play tıklayınca oyunu görmüyor.Bakalım yarın üzerinde durup oyuna girmeye çalışacağım.
  • Kötüde olsa denemek için indirdim ben.Diğer oyunlardan farklı bulduğum yönler;
    1-Ölenlerin içinden can paketleri düşebiliyor.Bu sayede canımızı dolduruyoruz
    2-Bazı maplarda gördüğüm kadarıyla helikopter kullanma ve map a bomba yağmuru gibi garip seçenekler eklenmiş.
    3-Mapın bazı köşelerinde bulunan bazuka ve alev silahı

Sadece diğer fps lerden farklı gördüğüm yanlar bunlar.Eğer bu farklılıklar hoşunuza gittiyse indirin oynayın ama bence A.V.A.(tarz olarak benzediği için bunu söylüyorum) daha eğlenceli.
  • quote:

beyker açık konuşacagım OYUN BERBAT... Bir crossfire ve benzeri saçma kore yapımı mmofps klonundan baska birşey değil tek artısı sadece silahı omuz hizasına almak grafikleride oyle videolardaki gibi goz alıcı değil (gameplayden bahsediyorum bu arda) ve ayrıca silah kullanım kısıtlaması var 7 ve 30 gunlu olmak uzere... 1 el attıktan sonra direk sildim coda benzetmeye calısmıslar textureler ve animasyonlar codu andırıyor ama olmamıs maalesef

textureler cod amı benziyor, COD bile bu konuda çok iyiydi oyunu onun yanına koymayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

textureler cod amı benziyor, COD bile bu konuda çok iyiydi oyunu onun yanına koymayın...

coda benziyor derken onun gibi yapmaya çalışmışler demek istedim sen beni yanlış anlamışsın farkettiysen rusların kıyafetleri coddaki spacenazlara benziyor çevre öğelerine pek bakmadım orasını bilmiyorum şimdi...

Edit: ayrıca oyunda perkler var coddaki gibi kill streak lerden sonra bazı özel hava saldırıları roketatar vb öğeleri kullanabiliyorsunuz tabiki bunlarda 7 ve 30 gün süreli(ör: roketatarda süre vardı benim gördüğüm kadarı ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wandagor -- 24 Ağustos 2012; 18:37:17 >

• Lanet olası webzen browseri oyunu bir türlü görmüyor.Yapacağınız işe başlarım sildim gitti oyunu.
  • betayı deneme sansım oldu hemen bahsediyim
    oyuna girdiğiniz anda sanki cod oynuyosunuz havası var
    silah modelleri cok iyi scar-l bf3 dekinden güzel olmus diyebilirim :D(Bf 3e laf atmıyorum bfciyim)
    grafikler gayet güzel karakter modellemelerı mw seviyesinde ama çevre ustunde daha fazla calısılmalı(f2p oldugunu varsayarsak gayet iyi hatta baya iyi)
    yukarda biri grafikler cok kotu demiş belki optionsdan ayar yapmayı unutmussundur yoksa kotu grafigi oldugunu dusunmuyorum yok benımkı very high ve hala kotu diyosan bi şey diyemem o senin zevkin
    kanlar biraz abartıya kaçmıs :D
    kafa kol parcalama güzel bi ozellik
    seslerde f2p oyun için ideal

f2p ciler için cok iyi bir yapım olmus diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

betayı deneme sansım oldu hemen bahsediyim
    oyuna girdiğiniz anda sanki cod oynuyosunuz havası var
    silah modelleri cok iyi scar-l bf3 dekinden güzel olmus diyebilirim :D(Bf 3e laf atmıyorum bfciyim)
    grafikler gayet güzel karakter modellemelerı mw seviyesinde ama çevre ustunde daha fazla calısılmalı(f2p oldugunu varsayarsak gayet iyi hatta baya iyi)
    yukarda biri grafikler cok kotu demiş belki optionsdan ayar yapmayı unutmussundur yoksa kotu grafigi oldugunu dusunmuyorum yok benımkı very high ve hala kotu diyosan bi şey diyemem o senin zevkin
    kanlar biraz abartıya kaçmıs :D
    kafa kol parcalama güzel bi ozellik
    seslerde f2p oyun için ideal

f2p ciler için cok iyi bir yapım olmus diyebilirim

Sayende sildiğim oyunu tekrar indiriyorum.

• Bedava oyundan ne bekliyor millet anlamış değilim. Adamlar yapmış güzel oyun kimse burda yazılanları okuyupta denmeden vaz geçmesin derim .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.