Bu fanı almayı düşünüyorum. OCZ Vendetta'nın fanının sesi arttığı için bununla değiştirmeyi düşünüyorum. Bu fanı kullananlardan ses seviyesi nasıldır. Ayrıca PWM olmak şartıyla sessiz bir fan tavsiyeleriniz varsa memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
PWM Fanların Video İncelemesi İçin Yukarıdaki Linke Tıklayınız
Patented PST (PWM Sharing Technology)
PWM teknolojisi destekleyen anakartlarda zincir kurarak 5 fanı aynı anda kontrol etme imkânı
İstediğiniz ibi bırakın en sessiz ve en etkin biçimde çalışsın
Bios ayarı sayesinde istediğiniz gibi ayar yapın; isterseniz sessiz isterseniz orta ayarda isterseniz perfomans&overclok modunda çalıştırın
Sağladığı hava akımı oranlarında en sessiz ürün
Üst düzey hava akımı için özel çerçeve dizaynı, ayrıca bu çerçeve dizaynı havanın çarparak ses çıkarmasını engeller
Yüksek Hava Akımı
Yüksek Staik Basınç
92mm Fan Yuvası olan Tüm kasalarla uyumlu
Uzun Ömürlü Kullanım PST Teknoljisi Nedir ? PWM teknoljisi için düzenleyici entegre motor kullanarak BIOS kontrolüne izin vermek 4 pin bağlantı sayesinde anakartdan PWM sinyallerini algılamak 4 pin soket sayesinde istenirse işlemci fanı ya da 2. fan olarak kullanılabilme 3 pin bağlantısı sayesinde dönüş hızı sinyallerini gönderebilme
Boyutlar: 92 x 92 x 25mm Ortalama Fan Hızı: 600 - 2000 RPM Hava Akımı: 34 CFM / 57.7 m3/h Ses Seviyesi: 10 dB(A) - 24.5 dB(A), 0.08 Sone - 0.6 Sone Güç Tüketimi: 12 V, 0.13 Amp Ağırlık: 94 g Motor Tipi: Sıvı Dinamik Bilyeli Kablo Uzunluğu: 40 cm
bu fanların 12 cm lik 2 tanesi Ekran kartının üzerinde.... AF 12025 PWM 400-1500 devir arası PWM çalışıyor...benim PC oldukça sessiz hatta laptopların büyük bir çoğunluğundan bile 900-1000 devir arası kendini belli ediyor, gerçi bu ikisine bir de intel fan bağlı....
bilgilendirme notu: ayrıca eğer işinizi görecekse SARI ile çizdiğim siyah fanlar "12 volt 0.32 amper 1900rpm @ 12 volt" bunlar 12 voltta sesliler ama 5 voltta çıt çıkarmıyorlar
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme