Şimdi Ara

ARCTIC COOLING Silentium T2 PRO 500 W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar ...................................................
    ........................................................................
    .............................................................................

bu modeli kullanan var mı?
    bana süper bir f/p gibi geliyor,bu modelin normal olanı da var 450 w lık
    137usd+kdv mavi bilgisayar da
    500 w lik pro modeli 159usd+kdv firebal da
    ne derisniz yorumlarınızı bekliyorum

• ardaşlar neden yorum yapmıyorsunuz
  • Özellikler
    Sessizliğin Sesi !!! Fiyat/Performans konusunda rakipsiz olan T2 şimdi yenilenen T2 Pro modeli ile karşınızda. 120mm Fanı ile daha sessiz, 500W PSU ile çok daha güçlü...
    Sessizliğin Sesi...

Isı Dinamiği
    Bu kasa "Swiss Design" mantığından yola çıkarak tamamen sesi önleme ve ısıyı dışarı atma, yani sessiz, serin ve stabil br sistem yaratma amacı ile üretilmiştir.

Bu Kasa Neden Alınmalı?

Güç kaynağı fiyatlarına bir göz gezdirin. Kim güç kaynağı fiyatına tamamen sessizleştirilmiş bir kasa sahibi olmak istemez ki.. İster ofis kasası yapın, ister derslerinize yardımcı bir pc yaratın isterseniz oyun kasası yapın. Nasıl oyun kasası olur demeyin çünkü yapılan testlerle Silentium kasanın aşağıdaki sistem bileşenlerinin her ikisinide ayrı ayrı olarak çok stabil çalıştırdığı kanıtlanmıştır:

Test Sistemi 1

AMD Athlon FX-62 CPU
    2 GB Ram
    2x ATI X1950 XTX (Cross Fire)

Test sistemi 2

Intel Core 2 Extreme CPU
    2 GB Ram
    2x NVIDIA 7950 Gx2

Resim örneğinde görüldüğü gibi eğer bu kasada yine Arctic Cooling'in Freezer serisi bir soğutucu kullandığınız zaman, şekildeki gibi bir montaj sayesinde ağır Overclock Altında bile tüm sıcak havayı kayıpsız bir biçimde, kasa arkasında geleneğin dışına çıkmış biçimde güç kaynağı yuvasına konumlandırılan 2 adet ısı kontrollü süper sessiz fanlar sayesinde dışarı atıp inanılmaz soğuk bir işlemci elde edebilirsiniz.
    Yan panelde konumlanan soğuk hava delikleri sayesinde soğuk hava kasa içine aşağıdan girerek ekran kartı, mobolar, çipst ve ramler üzerinden dolaşarak yine egzoz fanlar sayesinde dışarı atılır.
    2 Adet 80 MM egzoz fanı ve bir adet 120 MM güç kaynağı vantilatör fanı sayesinde tüm sisteminiz otomatik havalandırma ve kontrol altında kalarak stabiliteyi garantiler.

Gürültü Önleme
    Silentium Kasa A'dan Z'ye sesi önlemek ve yalıtmak amaçlı dizayn edilmiştir. Buradaki amaç uzun süre Pc başında duran, sessizliğe ihtiyacı olan ya da gece boyu siz uyurken PC niz sessiz bir biçimde download yapabilmesidir.
    Kasa içi havalandırma sistemi basit bir sistem için geliştirilmemiştir. Test yapılan örnek konfigürasyonlarda görüldüğü gibi aksine en üst seviye sistemleri bile dizginleyecek bir yapıya sahiptir.

I/O Ön Panel Konnektörleri
    Ses çıkış ve mikrofon çıkış panelleri ile 2 adet USB 2.0 desteği kasa ön panelin yanında standart olarak sunulmaktadır. firewire çıkışı ise opsiyoneldir.

HDD Susturcu&Soğutucu
    Silentium kasa aynı anda hdd sıkıştırma ve soğutma tekniğini bir arada sunmaktadır. Özel gürültü emiciler sayesinde hard disk sesi tamamen yok edilirken; özel pasif soğutucu sayesinde hard diskiniz etkin biçimde soğuyacak.

Baskı ve Darbeye Dayanıklı İskelet
    0.8 MM Japon çeliği kullanılarak imâl edilen bu kasa, hafif olmasına karşın istenmeyen kaza ya da darbelere karşı donanımlarınızı korumak korusunda oldukça iddialıdır.

Güç Kaynağı
    AX 500 Turbo güç kaynağı Intel'in ATX 2.0 sertifikasına sahip bir güç kaynağıdır. Sürekli olarak 500 Watt tam çıkış sağlayabildiği için; sli ya da crossfire gibi üstün güç isteyen oyun canavarı sistemleri dizginleyecek güçtedir.

%80'e varan verimlilik sayesinde tam güç sizinle
    - Özel yapı sayesinde güç kaynağında düşük ısı
    - Çok düşük enerji tüketimi
    - Klasik sistemlerin aksine çok düşük elektrik faturası

Aktif PFC
    - Vaad Edilen Güç = Gerçek Güç
    - Sürekli gerçek güç verebildiği için asla klasik güç kaynaklarında ödediğiniz kadar fazla elektrik faturası ödemezsiniz.

Vidasız Dizayn
    Genişleme ve optik sürücü yuvalarının vidasız tasarımı sayesinde ekstra efor sarfetmeden kolay montaj.

Size Uzun Ömürlü Bir Sistemi Garanti Ediyoruz
    En çok göz ardı edilen bilgisayar parçası kuşkusuz güç kaynağıdır. Milyarlarca lira harcadığınız sisteminizi 20-30 liralık ne olduğu belli olmayan teneke parçalarına emanet etmeyin. Kanıtlanan bir gerçektir ki; bilgisayar kısa devre, sistem yanmalarının ve sistemlerin sürekli çöküp stabil çalışmamalarının %99 sebebi ucuz işe yaramaz güç kaynaklarıdır.
    Nasıl olsa çalıştırır mantığı ile kullanılan güç kaynakları bazen kısa vadede olmasa bile uzun vadede ne kısa devre koruması ne yüksek akım koruması ne de kaçak akım koruması olmadığı için parçalarınızı en ufak bir akım oynaması ya da elektrik gidip gelmesi ile her an tamamen yanma riski ile karşı karşıya bırakmaktadır. Silentium Pro sizi tek bir sistem ile tüm bu tehlikelerden koruyarak sistem bileşenlerinizi sigortalar.

Silentium T Pro fanları tam tamına durmaksızın 400.000 saat çalışır!

Paketleme

Silentium T2 Pro serisi özel köpüklü paket içerisinde gelerek taşıma esnasında oluşabilecek istenmeyen kazaları önlemiştir.

Installation Instructions

Specification Sheet

Installation Manual Addendum:

- Allocate Cables Before Mainboard Installation

- HDD Instruction with HDD Muffler

Model: Silentium T2 Pro
    Anakart Uyumluluğu: Micro & Full ATX
    7 Sürücü Yuvası: 2 x 5.25" (açık) + 2 x 3.5" (açık)
    1 x 3.5" hard disk yuvası
    2 x 3.5" hard disk susturucu
    Fans: 1 x Arctic Fan 12 (PSU soğutma) - 56 CFM
    2 x Arctic Fan 8 (sistem soğutma) - 42 CFM
    Sıvı Dinamik Motor, 400,000 saat çalışma MTTF
    I/O: 2 x USB 2.0
    2 x Audio
    IEEE 1394 (opsiyonel)
    Güç Kaynağı: 500 Watt AX500-F, aktif PFC
    20 + 4 pin konnektör
    12V işlemci konnektörü
    2 x SATA HDD Connector
    2 x Pci Express kablo sli+crossfire
    5 x Molex
    1 x Disket sürücü kablosu
    Kasa fanı konnektörü
    Çelik Kalitesi: 0.8 mm Japon Çeliği
    Net Ağırlık: 9.6 kg
    Toplam Ağırlık: 11.2 kg
    Boyutlar: 18 (W) x 43.5 (H) x 45 (D) cm
    Garanti: 2 Yıl

• :(
  • bu modelı bılmem ama o pro fıyatına enermax yada sılverstonun psu larını al derım sana karddes
  • Arctic Coolingin bu kasası eğer gazla optik sürücü vs ve modding yapmayacaksan biçilmiş kaftan çünkü güç kaynağı 500 watt seasonic ve özelliklerinde sli ve crossfire kaldırdığı söyleniyor ki testlerde o yönde. Arctic Cooling firmasınında soğutma ve sessizlik konusunda profesyonel olmasını eklersek bence aradığın buysa mükemmel bir fiyat perfomans kasası..
  • Fiyat biraz daha uygun olsa pek çok kişinin tercih edeceğine eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki psu nun kalitesi hakkında bilginiz varmı
    psu verilerini yorumlayamıyorum
    açıkçası anlayamıyorum
    sürekli güç felan ..............
  • ARCTIC COOLING özellikle sessiz sogutma alanında lider bende işlemçi fanını kullanıyorum cok sessiz
    güç kaynagının kaliteli olacagını düşünüyorum bence güzel kasa yalnızca bana pahalı geldi
  • şimdi güzel bir kasa ve iyi bir psu alınca yine aynı fiyata gelir
    diye düşünüyorum
    soğutma ve sessizlik konularındaki olumlu göstergelere
    izlenimlerim doğrultusunda katılıyorum
    fakat psu su konusunda ciddi bir yorum gelmedi
    fsp kadar iyi midir
  • Arkadaşlar bu ürünü alıp kullanan varsa bir yorum yazsın. Sadece sitede yazan ve reklam kokan ifadelerle son kullanıcının doğru bir karara varması çok zor.
  • Görsellik itibarı ile ben 10 üzerinden 4 puan veriyorum. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • görüntü çok önemli değil
    kaldı ki görüntüsüde fena değil
    şimdi sahte 550 w lik feel kasa mı alalım...
  • Ben nerdeyse 2 haftadan beri kasa bakıyorum.Ve karşıma bu kasa çıktı.

Fiyat performansı açısından alınabilecek bir kasa gibi duruyor.

Bu kasayı kullanan başka arkadaş yok mu ?
  • kasayı kullanan bir arkadaşa daha henüz rastlayamadım ben de ama duyduğuma göre ısı,sessizlik eyvallah okey de kasa küçükmüş arkadaşlar
    tabi bu denilen Pro su mu bilemem altta linki weriyorum bakın inceleyin resim yok amma

http://forum.donanimhaber.com/m_3873323/mpage_1/key_Arctic%252CCooling%252CSilentium//tm.htm#3873323

prosu ile bunun arasındaki fark ne acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.