Şimdi Ara

Peerless Assassin 120 Se Ile Arctic Freezer 34 Esports Duo Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, i7 14700KF alacağım Peerless Assassin 120 SE ile ARCTIC Freezer 34 Esports DUO Arasında Kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Sıvı soğutmaya kesinlikle bulaşmak istemiyorum. Bunların yanına alternatif de önerebilirsiniz.

• Ben Arctic olani kullanıyorum memnunum. Sessiz ve başarılı soğutması. Ama 14700K için bilemedim, 250 W'a kadar çekiyor o işlemci, Arctic max TDP 210 W. Sadece oyun oynayacaksaniz yeter, ama 14600K varken 14700K aldıysanız iş için de kullanmak istiyorsunuz diye anlıyorum sıvı soğutma şart bence. Ben 7600X kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 6 Ekim 2024; 19:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz işin fantezisindeyim hocam is için yeterli bana arada da oyun oynarım 14600k daha az ısınıyor diye anladım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanlışım yoksa SE olmayan model daha performanslı.Karşılaştırmada ise assassine karşı zayıf kalır DUO.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frost commander'a baktınız mı? Kasaya sığarsa daha iyi olur.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Tam onu inceliyordum hocam finalde aşağıdaki üçü arasında kaldım.

Arctic daha sessiz, frost commander daha sesli ama en iyi soğutan anladığım kadarıyla. halen araştırıyorum.

https://www.epey.com/islemci-sogutucu/karsilastir/744429-911146-919445/arctic-freezer-34-esports-duo_thermalright-peerless-assassin-120_thermalright-frost-commander-140/

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt

Sessiz olması için üst seviye fan almanız lazım. Ben noctua nh-d15 kullanıyorum, yükte filan yine sessiz çalışıyor. Be Quiet dark rock serisi de yine benzer şekilde. Konu fiyata gelince frost commander 2 bin, dark rock pro 4 indirimle 3.5'a görmüştüm, noctua nh-d15s olan yine 4bine yakın, nh-d15 abartılmış gitmiş zaten fiyatı.

İşlemciye de hep tam yük kullanamayacaksanız f/p olarak daha iyi duruyor frost commander. Tabii tercih size kalmış.

Edit: ben f/p olanı tercih ederdim. Ses sorun olursa fan değiştirme imkanı var. Şimdi 120'lik soğutucuya 140'lık fan uygun olmayabilir ama frost commander'a hem 140 hem 120 rahat rahat takılır. Peerless assasin ile frost commander arasında bana göre frost commander daha mantıklı geliyor. Tabii kasada yeterli montaj aralığı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 7 Ekim 2024; 1:38:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arctic Freezer 34 E-Sports Duo
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TimFoster T kullanıcısına yanıt

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim kasam için baktığımda tüm bu fanlar için yeterli aralığın olduğu görünüyor. 4070 super ekran kartı takılı. zaten ağır bir kart. NH-D15S modelini de inceledim. Aslında gönlüm direkt frost commander almaktan yana ama 1.3kg ağırlığı var nerdeyse. Arctic esports duo ise toplam 765 gram. anakarta çok ağır gelir diye çekiniyorum açıkçası diğerlerini almaktan. sizin fikiriniz ne olur bu doğrultuda? ayrıca anakart sitesinde falan maksimum binmesi gerken ağırlıkla ilgili bir şey bulamadım. böyle bir veri paylaşılmıyor sanırım genelde. kasanın ve anakartın linkini de aşağıda paylaşıyorum.

www.thermaltake.com
    S200 TG ARGB Mid Tower Chassis
    https://www.thermaltake.com/s200-tg-argb-mid-tower-chassis.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 7 Ekim 2024; 1:53:49 >

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt

nh-d15 benzer ağırlıkta.2 sene olacak neredeyse sorun olmadı. Bazı insanlarda anakart montajında bir kaç eksik vida kullanmasından dolayı bükülme yapmış. Bir de taşıma esnasında kesinlikle sökmek gerekiyor. Anakartı kasaya monte ederken bütün vidaları düzgün ve eksiksiz bir şekilde takarsanız sorun olacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.