Ben bunu kafama göre taktım ama arka fana bakarak takanlarda var, nasıl takılacak bu? YÜK ALTINDA ÖNCESİ YÜK ALTINDA SONRASI Değerlere göre olmuş herhalde ama o videolara bakınca buraya sorayım dedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 25 Haziran 2024; 13:21:35 > |
Thermalright Peerless Assassin 120 SE Takılışı
-
-
eğer ortadaki fanı tam tersi üfleyecek şekilde takmadıysan şu anda doğru. sıcak havayı direkt egzoz fana üflüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 25 Haziran 2024; 14:56:24 > -
öndeki gibi taktım (yüzü ramlere bakıyor, çizdiğin gibi arkaya atması lazım), internette hepsini ters çevirip ön tarafa üfletmişler ama benim yaptığım gibi yapanlar daha çok.
Neyse doğruysa iyi bari, tsk....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 25 Haziran 2024; 16:6:30 > -
Dogru hocam
-
Takılış doğru, fanlar resimdeki gibi kasa arkasına doğru üflemeli. Zaten işlemci ısı düşüşünden de belli durum.
-
İşlemciniz nedir? bende R5 5600 ve aynı soğutma var ama yük altında 75 leri görüyorum. Yanlış mı taktım acaba? Değerler bana çok normal gelmişti ama sizin yük altında 50 derece olması şaşırtı.
-
5600 ve aynı soğutucuyu kullanıyorum en ağır sentetik testte(p95-c23) bile 65 dereceyi geçmiyor. günlük kullanımda 60 dereceyi geçtiğini görmedim daha.
-
Bildirim gelmediği için görmedim ama baskaları için cevap vereyim bari...
75 bana göre normal değil, kasanın soğutması kötü olabilir. yük altında 50 çok çok iyi bir sayı ancak odada klima var ve bu sıcakta 60-65 idealdir. Kışın 50-55 geçmez herhalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X