Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ARCTIC COOLİNG XTREME 5870 (SATILMIŞTIR) Satın Al 23 Eylül 2012 21:21 1 1 ARCTIC COOLİNG XTREME 5870 (SATILMIŞTIR) Arkadaşlar ürün Arctic Cooling Accelero Xtreme 5870 dir. Diğer plus ve plus II den tek farkı kutu içeriğidir. Onun dışında soğutucu baştan sona görsel ve performans olarak aynıdır. Ürünü sıfır olarak kapalı kutu şeklinde yurtdışından ürün getirten birinden aldım ve zaten elinde ki son ürünmüş. Şuan da Türkiye de satışı kesinlikle olmayan bir soğutucudur Ben ürünü HD 6850 ile kullandım ve gerek montaj gerekse heatskin montajı olsn hiç bir sorun çıkarmadı ve birebir uydu. Hangi modellere uyar ya da benim kartıma uyar mı diye soracak olursanız. Öncelikle kartın isminde ki 5870 e takılmayın. Soğutucu 53mm vida aralığına sahip ve şuan da AMD tarafında ki tüm modeller 4xxx,5xxx,6xxx ve 7xxx serisi dahil 53mm vida aralığı kullanıyor. Dolayısıyla tüm kartlara uyum sağlıyor. Montaj sırasın da bana da çok yardımı dokunan @£mre hocama tekrar teşekkür ediyorum ve kendisinin detaylı incelesini buraya koyuyorum. http://forum.donanimhaber.com/m_58869591/mpage_1/f_/key_//tm.htm ___________________________________________________________________________________________ Arkadaşlar soğutucuyu pek fazla anlatmaya gerek yok benim referans soğutucumla 775mhz yaz sıcağı ve furmark da 80 derece görürken Arctic cooling ile 900mhz oc lu şekilde ve gene furmark da 57 dereceyi geçemedim hele oyunlar da ise 49-50 derece yani bir çok kartın boşta ki sıcaklık seviyeleri. Fireball'da Xtreme plus II modeli vardır KVD dahil 202TL Arctic.ac'de ise 39,95$ soğutucu 24,38$ ise koreden türkiye ye kargo bedeli olmak üzere toplam da 64,33$ a yani 118TL e gelmektedir (Gümrüğe takılma konusu ise tamamen muamma) Amazon.co.uk Sadece Türkiyeye gönderim yapan tek amazon da ise kargo dahil toplam 49 Sterline geliyor yani 140TL civarı Şuan fotoğraf çekmek için hiç bir alet olmadığı için kendi fotolarını koyamıyorum fakat ciddi alıcı arkadaşlara fotolarını kısa zaman da çekip atarım isterlerse video da çekerim. Fiyatım ise 100TL arkadaşlar. Lütfen pazarlık için PM atmayınız. 1-2 ay anca kullanıldı ilk gün kasaya nasıl takıldıysa o şekilde duruyor. kutusu ve tüm kutu içeriği duruyor bu arada soranlar oldu ekleyeyim Hayırlı alışverişler, hayırlı forumlar. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Eylül 2012 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ARCTIC COOLİNG XTREME 5870 (SATILMIŞTIR)