|
Arctic II 420mm sıvı soğutucu 3331 ytl
-
-
5 - YTL ve TL arasındaki değişim oranı nedir?
1 Ocak 2009 tarihinde Yeni Türk Lirası'ndaki "Yeni" ibaresi kaldırılarak Türk Lirası'na geçilirken paramızın değer ölçüsünde bir değişiklik olmayacak, paramızın sadece ismi değişecektir.
Yeni Türk Lirası değerler Türk Lirası'na dönüştürülürken,
1 Yeni Türk Lirası (1 YTL) eşittir 1 Türk Lirası (1 TL) olacaktır.
1 Türk Lirası (1 TL) ise 100 Kuruş'a (100 Kr) eşit olacaktır.
1 YTL = 1 TL
1 YKr = 1 Kr
1 TL = 100 Kr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 14 Kasım 2024; 14:53:27 >
-
Haklisiniz hocam aliskanlik birakamadim -
büyük kasam yok gene de 3200 e jumbumdan aldım ürün geldi bu arada absürt bir durum yok sıfır olduğu belli ama kutuyu açmışlar o garipti. daha test etme fırsatı bulamadım sistemi kurunca uzay olarak bakıp pompayı test edeceğim.
-
Ben arcticin bizzat sitesinden getirtmistim aylar once, o da sanki sifir paketlenmemis gibiydi pttde birlikte actik memurla ama oyleydi. Belki de el yapimi hissiyati vermek istiyordur Arktik -
Hocam gümrükte açıp kontrol ediyorlar o yüzden oluyor -
3*140 mm olduğuna dikkat edin.
Bir ürünün satılabilirliği, sadece kendisine bağlı değildir, ikame ürünlerle, diğer soğutucularla, rekabetine ve tamamlayıcı ürünlerle, özellikle kasalarla, işbirliğine bağlıdır. Bu soğutucuyu aldığınızda, şu listedeki gibi bir kasa almanız da gerekir. İkinci elde satmak istediğinizde ise, potansiyel alıcıları da bu tip bir kasaya sahip olanlar olacaktır, tahmin edileceği üzere, bu kasaları kullanacak bütçeye sahip tüketicilerden ikinci el müşterisi nadir çıkar.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/tuerkiyede-satilan-420mm-sivi-sogutma-destekli-kasalar.1944518/
Çok paranız yoksa, üzerine biraz daha ekleyip 360lığını almalısınız.
-
Tam bu nedenle ilgili ürünün içinde bulunduğu ekonomik ve performanslı bir bundle ürün oluşturmuştuk.
-
Eski parayla kaç milyon ediyor bu şimdi? Ben pek anlamıyom da bu yeni paraları.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
5 - YTL ve TL arasındaki değişim oranı nedir? 1 Ocak 2009 tarihinde Yeni Türk Lirası'ndaki "Yeni" ibaresi kaldırılarak Türk Lirası'na geçilirken paramızın değer ölçüsünde bir değişiklik olmayacak, paramızın sadece ismi değişecektir. Yeni Türk Lirası değerler Türk Lirası'na dönüştürülürken, 1 Yeni Türk Lirası (1 YTL) eşittir 1 Türk Lirası (1 TL) olacaktır. 1 Türk Lirası (1 TL) ise 100 Kuruş'a (100 Kr) eşit olacaktır. 1 YTL = 1 TL 1 YKr = 1 Kr 1 TL = 100 Kr |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X