Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Arctic Liquid II 280 Sıfır - 1200
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satın almak için mesaj atıldı AMA! İşimin acele olduğunu, satmaya niyetiniz yoksa başka yerden temin edeceğimi söylememe rağmen mesajlarıma cevap vermeye tenezzül etmedi. -ki forumda olmasına rağmen.
Alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.
-
@ekmekcibu bey,
- Satmaya niyetim olmasa ilan girmem,
- Forumda online gözükmem hesapta benim online olduğum anlamına gelmez, ofiste bilgisayar açıktır diğer arkadaşlardan biri girmiştir.
- Ürünü satıyor olduğum sizin her mesajınıza anlık cevap verebileceğim anlamına gelmiyor, mesajlaşıp iletişim kurmuş ve anlaşmışsak ürününü geciktirerek gönderdiğim ya da alırken mağdur ettiğim kimse olmadı bu güne kadar, varsa bekliyorum lütfen açık oturum.
- Ürünü siz alamadığınız, ya da alamayacağınız için sinirinizi lütfen benden çıkartmayın, bir ürünü almak isteyen alıcının teklif ve soru sorma süreci 5 gün sürmez zaten. Kaç yılının üyesi olduğuma bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbux -- 1 Haziran 2022; 13:44:35 > -
Öncelikle yazdığınız yorum bu ilan ile uzaktan yakından alakalı bir konu değil.
Aramızdaki mesajlaşma tam olarak şu şekilde, dilerseniz caps de vereyim, size kendimi anlatmak için uğraşayım, siz de kendinizi daha mühim hissedebilirsiniz böylece.
sinbux : Telefon verirmisin hocam
nerazzuri : 05064315622
sinbux : açamadın sanırım?Telefon verirmisin hocam
nerazzuri : müsaitim hocam arayanlar oldu karıştı sanırım numaranız
Aynı gün üst üste 10 farklı numaradan arama gelmiş, size numaramı attım, sonrasında müsait olduğumu, arayabileceğinizi söyledim. Numaranızın hangisi olduğunu bulabilsem zaten döner arardım.
3 aydır ilanda duran Arctic 280 @Sintai hocama hayırlı olsun :)