Merhabalar; 3 Gün önce bu ürünü bilişimporttan aldım kurulumunu yaptım testlere geçtiğimde. Boşta 40-50 derece. AIDA 64 85 derece 2 dakika sonunda. Prime 95 91 derece 20 saniye sonunda. Vray Benchmark 75 derece 1 dakika sonunda. BIOS'ta 35-45 derece bandında ve PBO kapalı (işlemci frekansı 3.8 MHz 1.25V elle girildi) 30 dakikalık vray render tamamlandığında sıcaklık 95 dereceydi. Montajını 3-4 defa tekrar tekrar yaptım termal macunu değitridim ama sonuç değişmedi. 2. defa takarken termal macun işlemcinin 1/4'lük kısmında hiç görünmüyordu. Bu yüzden termal macunu sonraki montajlarda dağıtarak sürdüm. ![]() Vidaları bu şekilde belirli bir mesafeden fazla sıkamıyorsunuz. Ve arka backplatede yatay olarak oynama var. Şu an stok soğutucusunu taktım hiçbir oynama yok ve vray Benchmark ve Chrome açık halde 1 dakika sonunda 88 derece. 30 dakikalık renderın yarısında sıcaklık 98 dereceye geldiği için durdurdum. Daha önce bu renderi 5-6 defa almıştım stok soğutucuyla. Ürün mü kusurlu montajda mı hata var daha önce sorun yaşayanlar yardımcı olabilir mi? |
Bildirim