Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Arctis Pro Wireless & Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Satın Al 20 Ocak 2023 10:48 1 1 Arctis Pro Wireless & Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Logitech G Pro X Wireless Lightspeed:20 Aralık 2022 Teknosa faturalı üründür, bende arctis Pro wireless var bir kere denedim ürünü hoşuma gitmedi kutusuna kaldırdım.SteelSeries Arctis Pro Wireless + Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı:Ürünün kutusu ve garantisi yoktur. Kulak pedlerini sıfır aldım yeni değiştirdim. Elimde iki kulaklık olduğu için birisini satıcam. Yedek bataryasıda duruyor herhangi bir sorun yok.2 üründen hangisi satılırsa diğerini ben kullanıcam takas ve pazarlık yoktur. Logitech : 3500 TL Arctis : 4500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 18 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 325$ Steam Bakiyesi (%20 İndirimli) [SATILDI] [SATILDI] Xim Apex ( Klavye Mouse Aparatı ) [SATILDI] Satılık MW 2 Kodu