Şimdi Ara

Arda'dan Açıklama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalli'nin Arda'yı nöbetçi 10 numara olarak düşünmesi, taraftarın tepkisini çekerken, genç yıldız iddialı konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp’ın, Arda Turan’ı Lincoln’ün yedeği olarak hazırladığını, önceki gün okuyucularımıza duyurmuştuk. Genç yıldız, hocasının her türlü kararına saygı duyacağını belirterek, “Elbette hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez. Ama pes etmeye niyetim yok. Bu forma bana daha önce de hediye edilmedi ki; savaşarak kazandım. Yine kazanırım. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Ben de çok çalışacağım” diye konuştu.

Kaynak:Fanat

ik
    Arda'nın yedek kalması gibi bir yanlışı Kallinin yapmayacağını düşünüyorum.

• Ardayı Edeplensin ilerde Sergen abisi gibi yanlıslar yapmasın diye dizginlerini çekiyorlar görülüyorki bu görevide Kalliye vermisler.
  • Famatiğin haberi tamamen saçmalıktı. Düseldorf maçında forvet arkasında çok iyi oynadı. Ama asıl mevkiisi kanat. Yani solda oynar maçta. Lincoln oyundan çıkar, Arda forvet arkasına geçer Lincoln'ün yerinede bi sol açık alır oyuna Feldkamp..

Zaten Almanya kampında bunu denediği için 3 maçıda kazanamadık. Oyuncuları farklı mevkiilere alıştırmaya çalışıyor.
  • Arda dan 10 numara olmazzzzzzzzzz sol acıkta olmaz ya idare ediyor orda, kalli de gördü bunu zaten, .... arda sağa çek topu sola çek topu bunları süper yapıyor 10 sene önce olsaydı iyi topçu olurdu yanii artık böyle oynanmıyor ki futbol hızlı direk kaleye ve şut atacaksın arda şut atamıyor 10 metereden bırakın 30 metereyi frikik hiç atamıyor atmadı bugune kadar ee kardeşlim insan anteremandan sonra frikik çalısır kuvvetli değilsin işte şut yok frikik yok nasıl 10 numara olacaksın bence de yedek kalmalı zaten boyle topçu olmaz sadece çalım atsın diyede adam tutulmazki sahada
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainman138

Arda dan 10 numara olmazzzzzzzzzz sol acıkta olmaz ya idare ediyor orda, kalli de gördü bunu zaten, .... arda sağa çek topu sola çek topu bunları süper yapıyor 10 sene önce olsaydı iyi topçu olurdu yanii artık böyle oynanmıyor ki futbol hızlı direk kaleye ve şut atacaksın arda şut atamıyor 10 metereden bırakın 30 metereyi frikik hiç atamıyor atmadı bugune kadar ee kardeşlim insan anteremandan sonra frikik çalısır kuvvetli değilsin işte şut yok frikik yok nasıl 10 numara olacaksın bence de yedek kalmalı zaten boyle topçu olmaz sadece çalım atsın diyede adam tutulmazki sahada

evet çok üstdüzey bir ligimiz var ya arda oynayamaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

Ardayı Edeplensin ilerde Sergen abisi gibi yanlıslar yapmasın diye dizginlerini çekiyorlar görülüyorki bu görevide Kalliye vermisler.

• quote:

Orjinalden alıntı: rainman138

Arda dan 10 numara olmazzzzzzzzzz sol acıkta olmaz ya idare ediyor orda, kalli de gördü bunu zaten, .... arda sağa çek topu sola çek topu bunları süper yapıyor 10 sene önce olsaydı iyi topçu olurdu yanii artık böyle oynanmıyor ki futbol hızlı direk kaleye ve şut atacaksın arda şut atamıyor 10 metereden bırakın 30 metereyi frikik hiç atamıyor atmadı bugune kadar ee kardeşlim insan anteremandan sonra frikik çalısır kuvvetli değilsin işte şut yok frikik yok nasıl 10 numara olacaksın bence de yedek kalmalı zaten boyle topçu olmaz sadece çalım atsın diyede adam tutulmazki sahada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Newcastle`dan Şok Açıklama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

Ardayı Edeplensin ilerde Sergen abisi gibi yanlıslar yapmasın diye dizginlerini çekiyorlar görülüyorki bu görevide Kalliye vermisler.

harbiden öyleyse çok da doğru yapmışlar...!!!
  • M.Kezman:"Arda yanlış kulüpte oynuyor"
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

M.Kezman:"Arda yanlış kulüpte oynuyor"

o sözü ben çok önceden söylemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

o sözü ben çok önceden söylemiştim

bu sözü Gsliler dışında herkes söylüyor zaten

• quote:

Kimde oynayacak Fenerilya' damı ?
  • Sınırsız gitmiş sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.