Şimdi Ara

Arda Geldi Gibi Maalesef. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanhu11

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Kendini futbola verirse, 66 numara gibi oynarsa katkı verirmiş...

Bu adam dünyanın zirvesinde bulunan bir takımda oynuyor. Sen Barcelona gibi teknik direktöründen, malzemecisine bu kadar profesyonelin arasında bile top oynayamıyorsan başka takıma ne faydan dokunabilir ki?

Geçen sene 40'lık Enrique, Arda'dan daha fit durumdaydı. Arda magazin çocuğudur. Bu dünyada tek sinemaya giden futbolcu sanki Arda. Ama Arda bu tür şeylerden hoşnut. Malzeme vereyim gündem olayım gerisi mühim değil havalarında. Magazin bir haberini yapar, iki haberini yapar. Baktın senden tepki yok uğraşmaz seninle. Yok sinema kapatmışsın banane?

Ayrıca bu adam geldiği ilk dakika takımda gruplaşma olur. Arda'nın kibiri Terim ile yarışır. Kendinden olmayanı dışlar. Bu sahada direk belli olur.

Arda'nın bu takıma gelişi daha dibe girmek demektir. Bu adamı takımda isteyen Galatasaray düşmanıdır. Birde Atletico Madrid'e geri döner filan denmiş. Simeone kendi çıksa sahaya daha çok katkı verir hırsı ile takıma. Göbekli Şabanı ne yapsın?

Barcelona'da bile top oynamayan derken? Su an kadrondaki hangi oyuncu Barcelona'da top oynayabilir ki?

Ben de (kisisel sebeplerden dolayi) gelmesini istemiyorum. Ama abartmayin. Arda su an kadrodaki bütün oyunculardan daha kaliteli.

Kaliteli olmak başka birşey o kaliteyi sahaya yansıtmak başka bişey.atleticoda gösterdigi çabanın yarısını milli takımda yada Galatasaray'da göstermedi.Galatasaray Arda'nın çiftliği değil.takimda para varsa asomoah artı kaliteli bir stoper al bak keyfine.ribery gibi müthiş bir solacik olmadığı sürece solaciga gerek yok.

Galatasaray'da düzenli oynadigi sezonlar:

09/10 - 11 gol 26 asist
    08/09 - 12 gol 14 asist
    07/08 - 8 gol 21 asist

25. haftaya kadar sakat oldugu son sezon:

10/11 - 6 gol 3 asist

Efsane bir performans. Su an kadrodaki hicbir oyuncunun kariyeri boyunca Arda'ya yaklasan bir sezonu bile yok.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Ben seyrettiğimiz maçların istatistiğine bakmam ve takımı bütün olarak düşünürüm.hakan şükür gittikten sonra takım ardaya kaldı.ne yaptı Arda efendi.once kendinden fazla para alan bütün yabancıları yok etti.mustafa sarp midir nedir onun gibi adamları gruba aldı bütün topları kendine attirdi.yabancilardan asla verim alamadığımız gibi topu ardaya atıp Arda'nın birşeyler yapmasını bekleyen takım olduk.ozetle kendi istatistik yaparken takım battı.arda ile oynayan elanonun istatistiklerini ver bakalım.elano takıma çok çok yararlı adam olacakken istatistikleri dip yaptı.bunun gibi onlarca örnek verebilirim ama gerek yok.sen o maçları izleyip takımın ne yaptığını anlamışsan benim anlatmamlaada anlamasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben seyrettiğimiz maçların istatistiğine bakmam ve takımı bütün olarak düşünürüm.hakan şükür gittikten sonra takım ardaya kaldı.ne yaptı Arda efendi.once kendinden fazla para alan bütün yabancıları yok etti.mustafa sarp midir nedir onun gibi adamları gruba aldı bütün topları kendine attirdi.yabancilardan asla verim alamadığımız gibi topu ardaya atıp Arda'nın birşeyler yapmasını bekleyen takım olduk.ozetle kendi istatistik yaparken takım battı.arda ile oynayan elanonun istatistiklerini ver bakalım.elano takıma çok çok yararlı adam olacakken istatistikleri dip yaptı.bunun gibi onlarca örnek verebilirim ama gerek yok.sen o maçları izleyip takımın ne yaptığını anlamışsan benim anlatmamlaada anlamasın.

Harry Kewell
    08/09 - 13 gol 7 asist
    09/10 - 14 gol 6 asist

Lincoln
    08/09 - 9 gol 22 asist

Keita
    09/10 - 10 gol 14 asist

Hepsi Arda ile oynayan ve oynadiklari süre icinde Arda'dan cok maas alan oyuncular. Deli gibi performans sergilemisler. Demek ki neymis, adam olan performans sergiliyormus. Arda'yla falan ilgisi yokmus.

Ayrica Mustafa Sarp'i grubuna alip bütün paslari kendine attirdigini gibi sacma sapan bir iddiada bulunmussun. Mustafa Sarp'in oynadigi sezonu Arda sakat gecirdi.

Gecmis olsun.

• Arda gelmiş hoşgelmiş. Boş beleş işlerle değilde futboluyla konuursa süper olur
  • 2008 09 5. 2009 2010 3 2010 2001 8. Arda gittikten sonra takım iki sene üst üste şampiyon.sampiyon oldugumuz senede muhtemelen açıklar cok daha az asist yapmistir.dedigim gibi maçları seyredeceksin.lincoln keita tipi oyuncular orta sahada topu alıp diriplingle rakibin üstüne giden adamlardir.bos kosu yapip topla o buluşan adamlar degildir..o yüzden pas atılmasına fazla ihtiyaç duymaz.bu senede fegulii,belhanda,gary gibi istatistikleri düşük oyuncuların nasıl oynadığını görürüz.bakalim ardalı takım gibi 5 falan mı bitireceğiz ligi.

• quote:

2008 09 5. 2009 2010 3 2010 2001 8. Arda gittikten sonra takım iki sene üst üste şampiyon.sampiyon oldugumuz senede muhtemelen açıklar cok daha az asist yapmistir.dedigim gibi maçları seyredeceksin.lincoln keita tipi oyuncular orta sahada topu alıp diriplingle rakibin üstüne giden adamlardir.bos kosu yapip topla o buluşan adamlar degildir..o yüzden pas atılmasına fazla ihtiyaç duymaz.bu senede fegulii,belhanda,gary gibi istatistikleri düşük oyuncuların nasıl oynadığını görürüz.bakalim ardalı takım gibi 5 falan mı bitireceğiz ligi.

2007-2008 sezonunda da Arda'li Galatasaray sampiyon. Demek ki neymis? Arda ile sampiyonlugun direk bir baglantisi yokmus.Zaten 1 oyuncunun takimi sampiyon yaptigi bir dünya yok. Futbol 11 kisiyle oynaniyor.

Ve 2011-2012 sezonunda o 11 kisinin hepsi birden degisti. Teknik direktör degisti. Baskan ve tüm yönetim kurulu degisti. O sampiyonlugu sadece Arda'nin gidisine baglamak icin kör cahil olmak lazim.

• Hakan Şükürun olduğu yerde Arda'nın sözü falan geçmez.Hakan 8 şampiyonluk kazanmış Galatasaray efsanesidir.gelmis geçmiş benim izlediğim en iyi Türk santrofordur.bursada bir sezonda 7 sonraki sezonda 10 gol 1 asist yapmıştır.allahtan istatistikten anlamayan bir adam varmış almış hakanı Galatasaray'a.

• quote:

Hakan Şükürun olduğu yerde Arda'nın sözü falan geçmez.Hakan 8 şampiyonluk kazanmış Galatasaray efsanesidir.gelmis geçmiş benim izlediğim en iyi Türk santrofordur.bursada bir sezonda 7 sonraki sezonda 10 gol 1 asist yapmıştır.allahtan istatistikten anlamayan bir adam varmış almış hakanı Galatasaray'a.

Hakan Sükür'ün oynayip Arda'nin oynamadigi 2003-2004, 2004-2005, 2006-2007 sezonlarinda da sampiyon olamamisiz. Hatta ligi 6. bitirdigimiz sezon olmus.

Demek ki neymis? Sampiyonluklarin da Hakan Sükür'le direk bir baglantisi yokmus. Bence artik bu deli sacmasi argümanlari birak. Yeterince rezil olmadin mi? Senin adina ben utaniyorum...
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Hakan'ın oynadığı zamanlar şampiyon olanmayan yılları sayarsin çok azdır.ardanin oynadığı zaman şampiyon olduğun yılları sayarsin.oda çok kısadır.seninde futbol bilgin o kadar işte.

• quakerboy müjdeyi vermiş "gelmiyor yönetimini terim seslerini susturmak için yediği halt" demiş.
  • quote:

Hakan'ın oynadığı zamanlar şampiyon olanmayan yılları sayarsin çok azdır.ardanin oynadığı zaman şampiyon olduğun yılları sayarsin.oda çok kısadır.seninde futbol bilgin o kadar işte.

Sampiyonluk sayisiyla iyi futbolcu olunsaydi Sabri, Aydin, Selcuk Sahin, Semih Sentürk Türkiye'nin en efsane futbolculari olurdu.

O mantikla bakilsaydi Arda Turan UEFA kupasi, Süper kupa, Sampiyonlar ligi finali, Barca ve Real önünde kazandigi La Liga sampiyonluklariyla gelmis gecmis en iyi Türk futbolcu ilan edilirdi.

Daha fazla rezil ol istemiyorum, bence uzaklas
  • Ha ha ha ha.hakan şükür Bülent korkmazla git sabriyi karşılaştır.bende bunu ciddiye alıp birşeyler anlatmaya çalışıyorum.ha ha ha ha.

• Beamer kullanıcısına yanıt
    Atletico bu saatten sonra anca yedek kulübesine alır.

Arda iş disiplinini ve heyecanını bence kaybetti.

Türkiye'ye lale devrini yaşamaya gelecektir. Sergen gibi son bir kaç sezonunu tatlı tatlı oynar ve biter. Herif geldi 30 yaşına.
  • Seneye Fenerde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafasını futbola vermesi gerekiyor öncelikle. Milli takım olayları, instagram mevzuları vs bir çok taraftarın midesini bulandırdı. Ben geleceğini düşünmüyorum açıkçası, gelecekse eğer bazı şeyleri düzelterek gelmeli aksi halde bu sıkıntılar yenilerine gebe olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ha ha ha ha.hakan şükür Bülent korkmazla git sabriyi karşılaştır.bende bunu ciddiye alıp birşeyler anlatmaya çalışıyorum.ha ha ha ha.

O karşılaştırmayı yapan sensin. Ben tam tersi o saçma sapan mantığı eleştiriyorum. Daha okuduğunu anlamaktan acizsin. Cidden bence uzatma, fazla rencide etmek istemiyorum.

• Sneijder gibi bir ismi göbekli, siyasetçi ve sponsor transferi olan bir mahlukla karşılaştırmışlar ya!!! Kusura bakmayın da Arda, Selçuk vs ile bu takım ayağa kalkmaz düşmüşten beter olurlar. Zaten şu lobiciyi tekrar milli takıma çağırmışlar. Bakalım bunun yüzünden kimi kesecek sayın Lucescu! Cengiz, Hakan, Yusuf...

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Arda'yı bugün sen almasan Barcelona'da oynuyor.

Arda'yı bugün sen almasan yine de gitse Atletico Madrid ayarında bir takıma gidebilir, Premier lige gidebilir ama 1,5 milyona Nice'e gitmez emin ol.

Avrupa'da herhangi bir takıma sorsan Sneijder mi Arda mı diye, emin ol Arda derler.

Karakter ayrı, oyunculuk ayrı. Eğer 66 numaralı Galatasaraylı Arda olarak dönüp, kendini futboluna verirse ligin kaderini değiştirir.

Hahahahaha şu mesajı bir de 9 kişi beğenmiş.

Galatasaray her anlamda bitmiş haberimiz yok cidden.

Bu taraftar bu günleri de hak ediyor onu anladım.

Arda gelsin iyice çöküp bitsin bu camia her anlamda.
  • Arda + Feghouili + Asamoah = Kanirta kanirta sampiyonluk...
  • Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük virüs. Ayrıldığı dönemde Galatasaray ın içine etti, milli takımın içine etti, grupçu hizipçi biri ayrıca.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.