Şimdi Ara

Arda Geldi Gibi Maalesef. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osonguler

Arda gelsin diyenler Sneijder iyi ki gitti de diyordur. Bir göbekli seçecek olsam Sneijder i seçerdim

ben ikisinide secerdim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terim bunla baş edemedi tudor nasıl dizginleyecek? Her maç sonu beyaz tvye falan çıkacaksa hiç gelmesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra teknik direktörlüge Morinho'yu, Guardiola'yi falan getirmedigin sürece Galatasaray'da Arda'yi yönetemezsin. Düsük profil Tudor, Arda'yi alirsa kendi topuguna sikmis olur. Bir tarafta Karabüklü Tudor comari, diger tarafta Barcelona'li Arda... Hem de kendi takimi Galatasaray'da... Kadroyu da Arda yazar, taktikleri de Arda verir, antremanlari da Arda yaptirir.
  • Arda gelirse hem direktor hem de oyuncu olur. Tudoru da 2 mac sonra hirvatistana gonderir.

• Umarım gelmez
  • Spordan çok magazinlerden düşmeyen adamdan ne hayır gelecek Galatasaray a ajan Dursun sırf Terimi getirmemek için bunu yaptığınızı çok iyi biliyoruz Gs tarihine bir kara leke olarak gececeksiniz
  • Umarım gelir.
  • osonguler kullanıcısına yanıt
    Arda'yı bugün sen almasan Barcelona'da oynuyor.

Arda'yı bugün sen almasan yine de gitse Atletico Madrid ayarında bir takıma gidebilir, Premier lige gidebilir ama 1,5 milyona Nice'e gitmez emin ol.

Avrupa'da herhangi bir takıma sorsan Sneijder mi Arda mı diye, emin ol Arda derler.

Karakter ayrı, oyunculuk ayrı. Eğer 66 numaralı Galatasaraylı Arda olarak dönüp, kendini futboluna verirse ligin kaderini değiştirir.
  • Arda zamanında yabancı futbolcuları dolayısıyla takımı sabote etmiştir. Arda zamanında göbek büyütmüştür. Galatasaray son dönem performansı yerlerdedir. Milli takımı hiç bir zaman alıp yukarılara taşıyamamıştır, ne karakter ne performans bakımından. Kaptanlık vasfı yoktur. Magazine haber olması çok kolaydır. Oynadığı hiç bir takımı alıp seviye atlatamamıştır.

Arda gelir takım iyiyse iyi olur, istatistik yapar. Takım kötüyse veya kötüye gidiyorsa ekstra bir iş yapamaz. Takımla beraber kötü olur.

Kısacası gerçek Galatasaraylı vs. geçiniz.. Gelirse sıradan bir futbolcu olarak gelmeli ve tartışılmalıdır daha fazlası değil. 5 milyonlar verilecekse zaten gelmesindir. Değeri etmeyen futbolculara verilen yüksek maaşlar bahane olamaz. Yabancıyı Türkiye'ye getirmek farklı yerliyi getirmek farklıdır. Kalsın oralarda kaç para alırsa alsındır o halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda Barcelona'da çuvallamadan kaçma peşinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: ulki

biz adamin yedigi mideyeye,kiz arkadasina kapattigi sinemaya bakariz,avrupali sahada ne yaptigina ,biz hep bu yuzden.kaybediyoruz zaten:))

O Avrupalılar bu göbeği görünce 20 kişinin oynadığı hazırlık maçında bile süre vermiyor artık.

Arda Geldi Gibi Maalesef.

Ne zaman çekildi bu ayıptır koca barcelonada oyna tipe bak

• help21 kullanıcısına yanıt
    fotomontaj bu
  • Kendini futbola verirse, 66 numara gibi oynarsa katkı verirmiş...

Bu adam dünyanın zirvesinde bulunan bir takımda oynuyor. Sen Barcelona gibi teknik direktöründen, malzemecisine bu kadar profesyonelin arasında bile top oynayamıyorsan başka takıma ne faydan dokunabilir ki?

Geçen sene 40'lık Enrique, Arda'dan daha fit durumdaydı. Arda magazin çocuğudur. Bu dünyada tek sinemaya giden futbolcu sanki Arda. Ama Arda bu tür şeylerden hoşnut. Malzeme vereyim gündem olayım gerisi mühim değil havalarında. Magazin bir haberini yapar, iki haberini yapar. Baktın senden tepki yok uğraşmaz seninle. Yok sinema kapatmışsın banane?

Ayrıca bu adam geldiği ilk dakika takımda gruplaşma olur. Arda'nın kibiri Terim ile yarışır. Kendinden olmayanı dışlar. Bu sahada direk belli olur.

Arda'nın bu takıma gelişi daha dibe girmek demektir. Bu adamı takımda isteyen Galatasaray düşmanıdır. Birde Atletico Madrid'e geri döner filan denmiş. Simeone kendi çıksa sahaya daha çok katkı verir hırsı ile takıma. Göbekli Şabanı ne yapsın?

• Ben Arda'yı severim. Dayak olayında da haklı olduğunu düşünüyorum. Dövülen gazetecinin yaşlı olması haklı olduğu anlamına gelmiyor. Belli ki yazdığı yazı iftiralardan ibaretti bu Arda'ya dokunmuş olabilir. Aslında onu kimlerin uçağa aldığına bakmak lazım. Olaydan sonra da fenerli basının gazıyla tüm Türkiye üzerine gitti.

Gelirse fenerli basına yedirmememiz gerekiyor. Eminim eski hatalarını tekrarlamayacak ve takıma çok faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Kendini futbola verirse, 66 numara gibi oynarsa katkı verirmiş...

Bu adam dünyanın zirvesinde bulunan bir takımda oynuyor. Sen Barcelona gibi teknik direktöründen, malzemecisine bu kadar profesyonelin arasında bile top oynayamıyorsan başka takıma ne faydan dokunabilir ki?

Geçen sene 40'lık Enrique, Arda'dan daha fit durumdaydı. Arda magazin çocuğudur. Bu dünyada tek sinemaya giden futbolcu sanki Arda. Ama Arda bu tür şeylerden hoşnut. Malzeme vereyim gündem olayım gerisi mühim değil havalarında. Magazin bir haberini yapar, iki haberini yapar. Baktın senden tepki yok uğraşmaz seninle. Yok sinema kapatmışsın banane?

Ayrıca bu adam geldiği ilk dakika takımda gruplaşma olur. Arda'nın kibiri Terim ile yarışır. Kendinden olmayanı dışlar. Bu sahada direk belli olur.

Arda'nın bu takıma gelişi daha dibe girmek demektir. Bu adamı takımda isteyen Galatasaray düşmanıdır. Birde Atletico Madrid'e geri döner filan denmiş. Simeone kendi çıksa sahaya daha çok katkı verir hırsı ile takıma. Göbekli Şabanı ne yapsın?

Barcelona'da bile top oynamayan derken? Su an kadrondaki hangi oyuncu Barcelona'da top oynayabilir ki?

Ben de (kisisel sebeplerden dolayi) gelmesini istemiyorum. Ama abartmayin. Arda su an kadrodaki bütün oyunculardan daha kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Kendini futbola verirse, 66 numara gibi oynarsa katkı verirmiş...

Barcelona'da bile top oynamayan derken? Su an kadrondaki hangi oyuncu Barcelona'da top oynayabilir ki?

Ben de (kisisel sebeplerden dolayi) gelmesini istemiyorum. Ama abartmayin. Arda su an kadrodaki bütün oyunculardan daha kaliteli.

Kaliteli olmak başka birşey o kaliteyi sahaya yansıtmak başka bişey.atleticoda gösterdigi çabanın yarısını milli takımda yada Galatasaray'da göstermedi.Galatasaray Arda'nın çiftliği değil.takimda para varsa asomoah artı kaliteli bir stoper al bak keyfine.ribery gibi müthiş bir solacik olmadığı sürece solaciga gerek yok.

• Besiktasli olarak cok sevindim. Milli takimda uzun suredir hic bir katki veremeyen, barcada takimin en kotu oyuncusu olan Arda, Gs ye faydadan cok zarar getirecektir.

Batakta olan gs ardaya senelik ucuk ucretler vererek daha da dibe gidecektir. Fizik olarak bitik, psikolojik olarak yipranmis durumda olan arda eski gunlerine doner mi soru isareti. Muhtemelen eski performansina donemez ama katki saglar gibi.

Isin bir baska boyutu ise takim icinde gruplasma, huzursuzluk gibi negatif seyleri korukleyebilen Arda, Gs yi bu konuda epey yipratacaktir.

Cok sevindim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Besiktasli olarak cok sevindim. Milli takimda uzun suredir hic bir katki veremeyen, barcada takimin en kotu oyuncusu olan Arda, Gs ye faydadan cok zarar getirecektir.

Batakta olan gs ardaya senelik ucuk ucretler vererek daha da dibe gidecektir. Fizik olarak bitik, psikolojik olarak yipranmis durumda olan arda eski gunlerine doner mi soru isareti. Muhtemelen eski performansina donemez ama katki saglar gibi.

Isin bir baska boyutu ise takim icinde gruplasma, huzursuzluk gibi negatif seyleri korukleyebilen Arda, Gs yi bu konuda epey yipratacaktir.

Cok sevindim...

Galatasaray'ın batık olduğu falan hikaye.sportif olarak kötü yönetiliyor o kadar.mali olarak tam bir inceleme yapılması lazım ama başkan rivanın parasını transfere harcamiyoruz dedi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 10 Ağustos 2017; 13:23:41 >
  • A spor da çok güzel bir konuya değiniyor Kerem İnan.

Bu adam Galatasaray'a gelirse sorumluluğu Barcelona'dan 10 kat daha fazla olacak. Çünkü bu adama takımın liderliği verilecek ve hadi bizi kurtar denilecek. Adamın gittiği manavdan gece kulübüne kadar herşey yazılıp çizilecek. Madara olacak hem kulüp hem futbolcu. Bu ortamda sanmıyorum takıma bir katkısı olacağını.

Bu sebepler nedeni ile lütfen gelme koca kafa

• quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Besiktasli olarak cok sevindim. Milli takimda uzun suredir hic bir katki veremeyen, barcada takimin en kotu oyuncusu olan Arda, Gs ye faydadan cok zarar getirecektir.

Cok sevindim...

Sevincini başka baharlara sakla http://tr.beinsports.com/haber/ozbek-bein-sportsa-acikladi-arda-turan-bu-sezon

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.