Şimdi Ara

🇹🇷 Arda Güler #15 Takip Konusu [Son Sayfaya Bakınız] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
5
Favori
11.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o mesajımda senin şu mesajını kendi üzerime alınmıştım:

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158648243

söz konusu mevzuyu burada ben açmıştım, ve hemen ardından sen bu mesajını yazıp, aynı anda beni blokladığını görünce, kendimi savunmak için cevap vermek zorunda kaldım o haberi paylaşmakta kötü niyetim yok diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Championship'te kadroya giremeyen Yunus Akgün milli takımda Arda Güler yerine ilk 11'de başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedri Pasta -- 22 Haziran 2024; 18:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda küçük maçların küçük liglerin yetenekli adamı kimse kusura bakmasın.Yetenek arayan 16 yaşındaki Lamine Yamal'a baksın.20 yaşına gelmiş halen 10'luk çocuk gibi.Ne bir fizik ne bir çalım yeteneği tam anlamıyla yetenekli bir 🎈

• ayakta duramayan Yunus inşallah birdaha milli forma yüzü göremez. kanser oldum resmen tüm tadım kaçtı

• Montella'nın Arda'ya mobbing yaptığı videolar internete düştü.

Yorumsuz !

• ekşi sözlük
    23 haziran 2024 arda güler'e yapılan mobbing
    https://eksisozluk.com/23-haziran-2024-arda-gulere-yapilan-mobbing--7841488

• Çekya'yı yener turu geçeriz diye düşünüyorum. O maça kadar eleştiriler susmalı ve sadece destek olunmalı. O maçtan sonra her şeyi dökeriz.

• çekya maçında arda 11 olmaz ve aynı muammele olursa montella ve hamit denen adam ülkeye sokulmamalı

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Yenemesek bile (beraberlik veya 1:0 yenilgi) yine turu geçme olasılığımız yüksek. Rahatız o konuda ancak oynadığımız futbol hiç güzel değil. Turu geçsek ne olacak? Bunu sebebi futbolcular değil montella hocanın yanlış tercihleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yahu adam sakat ya kasığı ağrıyor iyileşmeden oynarsa farklı sakatlık yapar

• Montella arsaya monibg yapmış nerede videosu bakabilir miyiz

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Hocam olay şu
    Kameralara açık antreman var
    Arda takımla antrenman için hazırlanıyor. Montella elinden formasını alıp başkasına veriyor. Sen ayrı çalışacaksın diyor. Arda şaşırıyor ne yapacağını bilemiyor sonra biriyle bireysel çalışmaya başlıyor.

Benim görüntülerden hissettiğim arda sakat felan değil.Hoca portekiz maçında ardayı oynatmak istemiyordu. Portekiz maçında işler yolunda gitmeyip tepki alıncada pembe bir yalan söyledi. İşler büyüdü. Kameralara açık antremanda arda takımla çalışsa hani arda sakattı olacaktı.

Görüntülerde
    Ajanssporyoutube
    Arda Güler ile Vincenzo Montella arasında geçen bu görüntüler büyük tepki topladı!
    https://www.youtube.com/watch?si=v9RJa8gcfSarrVrI&v=t7o2S8WzIOM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 24 Haziran 2024; 18:24:28 >

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bilgilendirme için…kasığı ağrıyor diye yalan söyleseler arda da öyle bir şey yok derdi gibime geliyor ama belli olmaz tabi.

Bu arada sakatlık seviyesinde olmasada ağrısı tabi olabilir. Tüm futbolcuların böyle ağrısı olur. Tuhaf olan iletişimsizlik. Bu arada montella turnuva başlamadan önce bir röportajda Arda lı bir milli takım planı olmadığını dile getirdi. Sebep olarak deneyimsiz ve az süre alması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 24 Haziran 2024; 23:53:15 >

Yapsın bıswy olmaz. Ikı ay var lıglere o zmana kadar ıyılesır. Euro 24 dort senede bır gelen bısey. Cocuk zaten sakat falan degıl. Cunku hıcbırseyden haberi yok. Sakatmış gıbı gosterılmeye calısılıyor. Adam zıpkın gıbı oynuyor. Antrenman lara gırmeye calısıyor neden cıkarıldıgına o bile sasırıyor.

• wakara kullanıcısına yanıt
    Peki

• nk061 kullanıcısına yanıt

Çekyayı nasıl ywnıcez. Bızde psıkolojısı gıtmış bır Türkiye var . Arda dahıl. Cekya tura kalmak ıcın cok ıyı oynayacak. Hemde oyle boyle degıl. Turk halkı olarak ne zaman bı takımı yenecegımız kesın gozuyle bakarsak veya beraberlık yeter dıyorsak o maclar husranla bıtıyor. Cekyanın bizim psikoloji yle bızı 3,4-0 yener gıbı geliyor.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Arda oynasa da bu psıkojıyle ıyı oynayamaz. Iyıce mahvettıler cocugu. Ancak 2 tane 90 dk lık maç sonrasında kendıne gelır.

• wakara kullanıcısına yanıt

İşte o psikoloji bu duruma gelmesin diye susmak lazım diyorum ama bizler burada forumda kendi aramızda konuşuyoruz. Kitlelere hitap eden seviyesi düşükler Portekiz maçından beri hem hocaya hem yönetime herkese her yere saldırıyorlar. Hal böyle olunca işimiz zorlaşıyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.