Şimdi Ara

Arda Kural'ın Son Hali [2000'liler Bilmez.] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
4
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde polat alemdardan iyi konuşuyor
  • Şizofreni tedavisi görüyordu. Tam bir düzelme olmasada iyiye gidebilir ve nuksetmemesi için terapiye devam etmeli. Umarim devam ediyordur.

Çok güzel oyunculuğu vardı. Lise defteri çok kaliteliydi.

Şizofreni hepimizde olabilir ne zaman ve nasıl olacağını bilemezsiniz. Genelde üni. Yılları ortaya çıkıyor ne yazikki tam iyileşme yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

Şizofreni tedavisi görüyordu. Tam bir düzelme olmasada iyiye gidebilir ve nuksetmemesi için terapiye devam etmeli. Umarim devam ediyordur.

Şizofreni hepimizde olabilir ne zaman ve nasıl olacağını bilemezsiniz. Genelde üni. Yılları ortaya çıkıyor ne yazikki tam iyileşme yok.

Şizofreni olmayan birşeyleri görmek değilmiydi bir nevi halisinasyon gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

Şizofreni tedavisi görüyordu. Tam bir düzelme olmasada iyiye gidebilir ve nuksetmemesi için terapiye devam etmeli. Umarim devam ediyordur.

Korkutma hocam yeni başladım
  • bu 1-2 yil once olan bi roportaj iyi arastirin gecelere akiyordu o sira roportaj yaptilar ayakustu

• quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

bu 1-2 yil once olan bi roportaj iyi arastirin gecelere akiyordu o sira roportaj yaptilar ayakustu

adamın saç baş dağınık üstünde pijamalar gecelere akıyordu diyorsun birader hayırdır ne içtin sen
  • lise defteri emret komutanım lan ben bu adamla büyüdüm iyileşmiştir inşallah geri döner sinemaya
  • Her Sayfayı yenilediğim de Arda Turan diye okuyorum :)

• kendini hatırlatmak istemiş . sondaki gülüş ve tedavi sürecinden sonra ortalarda fazla görünmeye calışması belli ediyor . yakında bi dizide görürürz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın gecelerde yakalandığı videoyu izledimde tekrar bu hale dönmesi nasıl gerçekleşmiş anlamadım cidden
    Yalnız adam şöhreti kaldıramamış bu hallere düşmüş, GÜNAHINI kesinlikle almak istemem ancak tekrardan kendini hatırlatmak yani şöhretin getirdiği bilinçaltı olayıyla böyle bir numara yapma ihtimali var mıdır ?

Keşke numara yapmış olsa diyorum
  • adam konuşamıyor cümle kuramıyor, yemiş kafayı
  • umarım düzelir

• Arda kural,şimdi tekrar gündeme geldi en son Saba tümer saçmalamıştı bu çocuğun hastalığı hakkında. Çakıl taşı toplayıp kuyumcuya satmaya kalkmıştı,doğal olarak hastaneye yatırdılar,yapımcılar sanırım parasını ödememişti bu arkadaşın. Kendini ararken Kuran okuduğunu anlatmıştı bir röportajında. Değişik bi hayatı var,ki hasta değil bi bakın anlattıklarına,birçok insandan daha mantıklı düşünüyor,sırf bu yüzden hasta diyorlar sanırım.

Kaynak 1
    Kaynak 2

Saba tümer konusunun videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgaralanmeucci -- 23 Eylül 2014; 0:22:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bu adamın gecelerde yakalandığı videoyu izledimde tekrar bu hale dönmesi nasıl gerçekleşmiş anlamadım cidden
    Yalnız adam şöhreti kaldıramamış bu hallere düşmüş, GÜNAHINI kesinlikle almak istemem ancak tekrardan kendini hatırlatmak yani şöhretin getirdiği bilinçaltı olayıyla böyle bir numara yapma ihtimali var mıdır ?

o izlediğin video eski olabilir yeniyse atta bizde izleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTKÇK

Arda kural,şimdi tekrar gündeme geldi en son Saba tümer saçmalamıştı bu çocuğun hastalığı hakkında. Çakıl taşı toplayıp kuyumcuya satmaya kalkmıştı,doğal olarak hastaneye yatırdılar,yapımcılar sanırım parasını ödememişti bu arkadaşın. Kendini ararken Kuran okuduğunu anlatmıştı bir röportajında. Değişik bi hayatı var,Allah yardım etsin

Kaynak 1
    Kaynak 2

hocam kafam karıştı burada babam tarikat üyesiydi diyor, sözlükte biri kendisini tanıyorum babası küçük yaşta ailesini terketmiş diye yazıyordu kafam karıştı şimdi

• Ulan icim bi garip oldu.Adam cokmus,konusamiyor bile.Allah sifa versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunamı acıyacam iç içkiyi vur uyuşturucuyu paraları sar savur karılarla kızlarla ye magazinlerde bunlar kaç kere çıktı.Ne acıyacam allahın pisliğine kalkmış burda yetim edebiyatımı yapıyorsunuz adamlar 800 liraya 7-9 vardiyali çalışıyor onlara acırım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: hımhım

quote:

Orijinalden alıntı: SMTKÇK

Arda kural,şimdi tekrar gündeme geldi en son Saba tümer saçmalamıştı bu çocuğun hastalığı hakkında. Çakıl taşı toplayıp kuyumcuya satmaya kalkmıştı,doğal olarak hastaneye yatırdılar,yapımcılar sanırım parasını ödememişti bu arkadaşın. Kendini ararken Kuran okuduğunu anlatmıştı bir röportajında. Değişik bi hayatı var,Allah yardım etsin

Kaynak 1
    Kaynak 2

hocam kafam karıştı burada babam tarikat üyesiydi diyor, sözlükte biri kendisini tanıyorum babası küçük yaşta ailesini terketmiş diye yazıyordu kafam karıştı şimdi

Bir yıl kadar önce ekşide biri Arda Kural başlığında, Arda Kuralın yakın bir arkadaşı ile konuştuğunu,A.Kural'ın arkadışının kendisine çıkışta bir şeyler yapalım teklifini reddettiğini sonra pişman olduğunu yazmıştı.

Büyük ihtimalle yalandı,ekşi sözlükte yazılanların çoğuna güvenme bence. Diğer sözlüklere girmiyorum bile.
    Haber siteleri de güvenilir değil ama yinede sözlükteki üyelerden çok daha güvenilirdir.

Babasının terketme olayı doğru,tarikat konusu da doğru bildiğim kadarıyla,kaç yaşındaydı falan bilmiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: hımhım

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bu adamın gecelerde yakalandığı videoyu izledimde tekrar bu hale dönmesi nasıl gerçekleşmiş anlamadım cidden

o izlediğin video eski olabilir yeniyse atta bizde izleyelim

1yılı geçmiş ancak bu videoda gayet iyi adam benden bile iyi valla

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.