Şimdi Ara

Arda Kural'ın Son Hali [2000'liler Bilmez.] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanki Arda kural gitmiş, Engin günaydın gelmiş. o saç ney lan öyle. Yazık olmuş herife

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi karari delirmekte bi karardir adam kaldiramamis sahte suratlari

• Bu röportaj eski olmasın çünkü youtube da bir röportajını izlemistim gece ayaküstü olan bir röportaj. Adamın hareketleri ve konuşması gayet düzgündu eğer Arda bu haberi gorduyse dava falan etmeli kanalı eski haber diye. Çökmüş falan deniyor tabi eski babyfaceliği kalmamış ama hala çok yakışıklı ve hep derim Kıvançın yerine bu adamı düşünürüm keşke ekranlara dönebilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: hımhım

quote:

Orijinalden alıntı: CuorSenza

Bu videoda başından sonuna kadar söylediği sözleri pür dikkat dinleyen ve ilgisini çeken yalnızca ben miyim?

bu videoda da kız şizofrenik zaten onu anlatıyor

Bence şizofren değil sadece kendi içinde sorunları var üzülüyorum

• dayıoğlumla aynı lisede okumuştu. kalite adamdır şımarıp geldiği yeri unutmamış biridir. ailesiyle irtibat kurduğunda kendileri kabul etmişler. ilk olarak alacaklarını tahsil edememesinden bunalıma girmiş, paronaya nevroz tedavisi görmeye başlamış ardından ağır psikoz- sizofreni tedavisi görmüş. adam şımarık falan değil, genetik yatkınlığı var birde üstüne filmden alacağı paralara güvenip borç yapmış alamayıncada hastalık vuku bulmuştur. bilip bilmeden konuşmayın
  • Eski bu röportaj.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyukcekmecede spor salonunda denk geliyordum. Adam baya cokmus saclar gitmis. Spordan cikip sigara iciyordu o aralar belliydi psikolojik sikintilari oldugu. 1.85 civari boy var adamda kel haliylede gideri vardi.

• eskiden lise defteri vardi basketciydi bu sanirim sonra sakatlaniyodu galiba tekerlekli sandalyeyle dolasiyodu cok kucuktum o zaman tam hatirlamiyorum

98liyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Adam bir zamanlar bildiğin Leonardo DiCaprio'ydu be, tanınmaz hale gelmiş.

Şimdi olmuş Ciguli 😀

• adam uçmuş hareketler dikkat dağınıklığı dünyalı değil röportajda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Ahmet kural diye okudum

Bende Arda Turan diye okudum
  • Kral tvde hatırlıyorum sunucuydu sonrasında nezaman star oldu, :)

• emret komutanımdan hatırlıyorum şu anki haline üzüldüm
  • Adama yerli L. D. C. diyoruz ama arda kural amerika'da olsa bu kadar kolay zirveye çıkıp zirveden düşmezdi. Burası Türkiye yarın ne olacağı hiç belli değil plan yok akıl yok.....
  • Bizim burda oturuyo bir kaç ay önce görmüştüm baya kilo almış ve yaşlı gözüküyordu.
  • kafa gitmiş saçlar gitmiş ses gitmiş yazık oldu bir ara akıl hastanesinde yattı
  • Bir zamanların yerli Di Caprio su
  • quote:

Orijinalden alıntı: hımhım

quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

Şizofreni tedavisi görüyordu. Tam bir düzelme olmasada iyiye gidebilir ve nuksetmemesi için terapiye devam etmeli. Umarim devam ediyordur.

Çok güzel oyunculuğu vardı. Lise defteri çok kaliteliydi.

Şizofreni hepimizde olabilir ne zaman ve nasıl olacağını bilemezsiniz. Genelde üni. Yılları ortaya çıkıyor ne yazikki tam iyileşme yok.

Şizofreni olmayan birşeyleri görmek değilmiydi bir nevi halisinasyon gibi ?

Şizofreni de sadece görmek değil duymak ta olabilir. Çok zor bir hastalıktır, etiyolojisi de hastalığı kadar zordur, sınavlarda çok çektik bu hastalıklardan kazık sorular çıkıyor. Ama şizorfeni hastalarından korkulur genelde ne yapıcakları belli olamayacığı için. Bu yüzden yalnız kalırlar, yakınlarınız varsa eğer şizofreni derneklerine gitmelerini önerin.

• vayy be lise defteri geldi aklıma ne günlerdi, ne olmuş adama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.